4.1.11

Ζώδια και Χρήμα-Τα κλειδιά της οικονομικής επιτυχίας, μέρος Α΄

Οι εκατομμυριούχοι ίσως δεν χρησιμοποιούν την Αστρολογία!Οι δισεκατομμυριούχοι σίγουρα!
Από την Βασιλική Κόντη
konth









Οι εκατομμυριούχοι ίσως δεν χρησιμοποιούν την Αστρολογία!Οι δισεκατομμυριούχοι σίγουρα!

Το ζώδιο σας μπορεί να σας αποκαλύψει κλίσεις και ταλέντα που θα σας ανοίξουν πόρτες για πιο εύκολη και άνετη οικονομική επιτυχία. Καθένας μας συνδέεται και διαχειρίζεται τα χρήματά του με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο, γνωρίζοντας τον εαυτό μας, γνωρίζουμε το μονοπάτι που μας ταιριάζει και θέλουμε να τραβήξουμε.

Κριοί
Στα όνειρά τους είναι πάντα νικητές! Τα σχέδια τους μεγαλόπνοα και η ανάγκη τους για δόξα και φήμη πάρα πολύ μεγάλη. Αυτό δεν σημαίνει πάντοτε  ότι συνοδεύεται από οικονομικές απολαβές αλλά ότι καταφέρνουν να το συνδυάζουν επειδή ακριβώς νιώθουν ότι και στον τομέα αυτό πρέπει να τερματίσουν πρώτοι. Ο ανταγωνισμός είναι πάντα το καλύτερό κίνητρο που μπορεί να τους δοθεί και αποδίδουν καλύτερα κάτω από συνθήκες πίεσης. Με την ίδια ταχύτητα πάντως που συνηθίζουν να δουλεύουν ακριβώς και με την ίδια ταχύτητα συνηθίζουν να ξοδεύουν τα χρήματά τους. Αγοράζουν εύκολα ότι τους χτυπήσει στο μάτι και προσφέρουν με γενναιοδωρία στους φίλους τους και στην οικογένειά τους. Μεγάλη τους αδυναμία τα στρατιωτικά επαγγέλματα αλλά και ο χώρος της show biz (Μάρλον Μπράντο, Γούορεν Μπίτι). Οι Κριοί θεωρούνται επίσης εξαιρετικά φιλόδοξοι άνθρωποι και διαπρέπουν τόσο στον Πολιτικό όσο και στον επιχειρηματικό κόσμο.
Κλειδιά για οικονομική επιτυχία:
-Μάθετε να παίρνετε χρόνο για να σκεφτείτε πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις για ακριβές αγορές.
-Προσπαθήστε να βάζετε στόχους ! Αν η λέξη προϋπολογισμός δεν σας αρέσει αντικαταστήστε την με την λέξη πρόκληση.
-Προσπαθήστε να χτίσετε τη συνήθεια της αποταμίευσης σε τακτικά χρονικά διαστήματα που εσείς θα ορίσετε (πχ κάθε μήνα ή κάθε 15 μέρες).
Πλούσιοι και Διάσημοι Κριοί
Χιού Χέφνερ, Αντριου Λόυντ Βέμπερ, Έλλη Στάη, Τατιάνα Στεφανίδου, Γιάννης Μελισσανίδης.


Ταύροι
Τα οικονομικά τους είναι η ασφάλειά τους και δεν μπορούν να λειτουργήσουν κάτω από συνθήκες που τους καθιστούν ανασφαλείς σε σχέση με τα κεκτημένα η τον τραπεζικό τους λογαριασμό (αν δεν τα έχει στο συρτάρι του).Η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: