16.11.10

Κοσμική Αστρολογία-Η αστρολογική αποτίμηση των αυτοδιοικητικών εκλογών

από το Γ. Ριζόπουλο

Οι πρώτες αυτοδιοικητικές εκλογές με καμβά τον «Καλλικράτη» είναι πλέον παρελθόν και αξίζει τον κόπο να δούμε το πως αποτυπώθηκαν οι εξελίξεις αστρολογικά.
Όσον αφορά το δεύτερο γύρο της 14ης Νοεμβρίου, στο ωροσκόπιο έναρξης της ψηφοφορίας είναι εξόφθαλμη η εμπλοκή του Ποσειδώνα, ο οποίος σχηματίζει όψεις με τα Φώτα αλλά και τις γωνιακές ακμές (Ωροσκόπο και Μεσουράνημα). Και εκτός από τα μάλλον αυτονόητα παρασκηνιακά παιχνίδια που περιγράφει, ο πλανήτης του ανεκδήλωτου παραπέμπει ευθέως και στην σαρωτική επικράτηση της ...τριπλής συμμαχίας άκυρων λευκών και αποχής.
Οι περισσότεροι πολίτες δήλωσαν ένα ηχηρό «απών», έχοντας κυρίως την αίσθηση ότι αυτοί που θα εκλεγούν, σε καμία περίπτωση δεν είναι οι πραγματικοί «άρχοντες» αλλά μάλλον οι δέσμιοι των βουλών του ΔΝΤ. Η απάντηση στο ερώτημα «ποιος τέλος πάντων κυβερνά αυτή τη χώρα;», τουλάχιστον από την πλευρά του Ποσειδώνα είναι σχετικά σαφής: Όχι αυτοί που φαίνονται...


Ωστόσο ένα ακόμη «κρυφό» δεδομένο μας δίνει το στίγμα των μεγάλων ανατροπών που έγιναν στους μεγάλους Δήμους της χώρας. Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πειραιάς «άλλαξαν χέρια» ύστερα από πάρα, μα πάρα πολλά χρόνια και οι αντιθέσεις του Δία και του Ουρανού-στην αστρική τους εκδοχή-με το Μεσουράνημα, όσο να ‘ναι φωτογραφίζουν αυτήν την εξέλιξη.
Στο ίδιο μήκος κύματος εκπέμπει και ο αστρικός Άρης, ο οποίος κάνει σύνοδο με τον Ωροσκόπο στο Σκορπιό, επιβραβεύοντας όσους ρίσκαραν η αρκετούς από εκείνους που επιχείρησαν την «μεγάλη αντεπίθεση», ξεκινώντας με ένα μειονέκτημα 6, 7 η και περισσότερων ποσοστιαίων μονάδων.
Φυσικά ο πλανήτης, ο οποίος ευτυχώς δεν έδειξε άμεσα το «άλλο» του πρόσωπο, αυτό της βίαιης αντιπαράθεσης, περιγράφει και τρέχουσες αμφισβητήσεις κάποιων οριακών αποτελεσμάτων, μερικές από τις οποίες αναμένεται να ...ξεφύγουν εντελώς, κινούμενες και έξω από την αίθουσα του εκλογοδικείου. Τουλάχιστον η ίδιο-συναστριακή σύνδεση Τοξότη-Σκορπιού αυτό υπονοεί...
Ο απολογισμός  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: