16.11.10

Ερωτική Αστρολογία-Των παρεκκλίσεων το ανάγνωσμα...


Από τη Βασιλική Κόντη






Η μελέτη των σεξουαλικών παρεκκλίσεων από την πλευρά της Αστρολογίας είναι πρακτικά ένας τομέας αρκετά δύσκολος πρωτίστως γιατί το πειραματικό δείγμα που μπορούμε να έχουμε στη διάθεση μας είναι σχετικά μικρό σε σχέση με άλλους τομείς αλλά και επειδή κυρίως θα έπρεπε να αναφερθούμε σε τομείς που ερευνά η σεξουαλική ψυχοπαθολογία, τομέας ο οποίος αυστηρά θα έπρεπε να αποδοθεί σε Αστρολόγο κατέχοντα την Ιατρική επιστήμη.
Έτσι λοιπόν είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο θέμα για έναν Αστρολόγο να πρέπει να μελετήσει και να ανιχνεύσει σε έναν Αστρολογικό χάρτη όχι μόνο γιατί οι γωνιακές όψεις στην ερμηνεία τους παρουσιάζουν πολλαπλά ενδεχόμενα αλλά γιατί είναι εξαιρετικά προσωπικά δεδομένα που δεν μπορεί κανείς εύκολα να υπεισέλθει ακόμα κι αν έχει την πλήρη συναίνεση του ενδιαφερομένου. Διευκρινίζοντας, θα ήθελα να αναφέρω ότι λέγοντας σεξουαλικές παρεκκλίσεις δεν εννοούμε μόνο την ομοφυλοφιλία αλλά και το σαδισμό, το μαζοχισμό, τη νυμφομανία, την επιδειξιομανία, τη νεκροφιλία, τον φετιχισμό και τέλος τον αυνανισμό-με τη μορφή της μόνιμης ανάγκης σεξουαλικών φαντασιώσεων χωρίς επιθυμία σεξουαλικής επαφής.
Τα πρώτα στοιχεία περί σεξουαλικών παρεκκλίσεων τα βρίσκουμε στην Τετράβιβλο του Πτολεμαίου ο οποίος αποδίδει την ευθύνη κυρίως στους προσωπικούς πλανήτες Άρη και Αφροδίτη σε εμπλοκή με Κρόνο ή Δία ή όλους μαζί συμπλεγματικά μαλωμένους και σε άσχημες θέσεις από ζώδιο και οίκο. Με την ανακάλυψη του Ουρανού και του Ποσειδώνα είμαστε σαφώς σε πολύ καλύτερη κατάσταση να επιβεβαιώσουμε τέτοιου είδους διαταραχές εφόσον το παραπάνω δίδυμο απέδειξε ότι κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε τέτοιου είδους προσωπικότητες.
ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΙΑ
Είναι η έκφραση της σεξουαλικής επιθυμίας μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου και οι ενδείξεις παρουσιάζουν μεγάλη ποικιλία από όψεις πλανητών αλλά και από εμπλοκές τους με συγκεκριμένα μεσοδιαστήματα.
Μερικές ενδείξεις από τις πιο συχνές και πιθανές είναι:
Ο Ποσειδώνας στον 7ο οίκο με προσβολή από Ουρανό.
Ο Ήλιος σε θηλυκό ζώδιο και σε σύνοδο με Άρη και Αφροδίτη.
Ο Ποσειδώνας στον Ωροσκόπο (αμφισεξουαλικότητα).
Ο Ποσειδώνας ή ο Ουρανός ενεργοποιημένοι σε Καρκίνο ή Ζυγό (αμφισεξουαλικότητα).
Ο Ουρανός ή ο Άρης σε αρσενικό ζώδιο και με προσβολή από τον Ποσειδώνα.
Ο Ήλιος και η Σελήνη σε αρσενικά ζώδια με προσβολή από Άρη ή Αφροδίτη(κυρίως για τη γυναικεία ομοφυλοφιλία).
Ο Ουρανός και ο Άρης σε δύσκολες όψεις με την Αφροδίτη είναι ενδείξεις ελευθεριότητας πειραματισμών και σεξουαλικών σκανδάλων, που συνήθως έχουν και ομοφυλοφιλική διάσταση.
Ο Ουρανός στην ακμή του 7ου(ασυνήθιστες σεξουαλικές σχέσεις).
Τέλος, ο Πλούτωνας σε δύσκολες όψεις με τη Σελήνη, την Αφροδίτη η τον Άρη υποβοηθά στην εκδήλωση τέτοιων τάσεων.Η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: