9.8.10

Η διέλευση του ΗΛΙΟΥ από τον ΟΓΔΟΟ οίκο


Η διέλευση του Ήλιου από τον όγδοο οίκο μπορεί να έχει προέκταση και σε άλ­λους τομείς της ζωής σου, εξαιτίας της καλής ή όχι ψυχολογικής σου κατάστασης. Στο χρόνο αυτό, πρόσεξε μη σε απορροφήσουν οι συνηθισμένες δραστηριότητες της καθημερινότητας και χάσεις τελείως την επαφή σου με τον εσωτερικό σου κόσμο, διότι είναι απαραίτητο να φέρεις στην επιφάνεια διάφορα απωθημένα που έχεις, ώστε να κάνεις κάποια αναθεώρηση στην όλη συμπεριφορά σου.
Ωστόσο, θα υπάρχει ένα αυξημένο ενδιαφέρον σε θέματα σχετικά με το μυστικι­σμό, την ψυχανάλυση, το λίμπιντο. Παραδοσιακά, ο όγδοος οίκος είναι ο οίκος του θανάτου και της αναγέννησης. Αλλά δεν αναφέρομαι στο φυσικό θάνατο. Μπορεί να δεις να τελειώνει κάποια δραστηριότητα ή σχέση σου και να αρχίζει μια και­νούργια. Συνήθως, όταν αναφερόμαστε στον όγδοο οίκο, εννοούμε το συμβολικό θάνατο κάποιας πλευράς του εαυτού σου ή της ζωής και τη θεμελίωση μιας νέας.
Αυτή η διέλευση θα ενεργοποιήσει επίσης οικονομικά σου θέματα, αυτά δηλαδή που εξαρτώνται από τρίτους ή βρίσκονται σε χέρια τρίτων, όπως δωρεές, κληρονο­μιές, διατροφές, συντάξεις κ.λ.π. Επίσης θα ενδιαφερθείς για τυχόν ευεργετήματα που μπορείς να διεκδικήσείς. Βέβαια, ανάλογα με τις όψεις που κάνει αυτή η διέ­λευση, θα δεις αν τελικά σου δοθούν όλα αυτά, αν θα μπορέσεις να τα κρατήσεις και αξιοποιήσεις ή αν τελικά βρεθείς χαμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: