19.8.10

Αστρολογικες συναντησεις στο Λαυριο


Το Σαββατο 21/8/2010 σε ορμο του Λαυριου απο τις 6 το απογευμα με ρεφενε φαγητο και πολυ κεφι προσκαλουνται ολοι οι αστρολογοι που ειναι στην Αθηνα να προσελθουν για τρελλο γλεντι.Πληροφοριες στην κυρια Μαιρη Γαλανου,που ειναι και η συντονιστρια της συναντησης.Οι φωτογραφιες ειναι απο τις περασμενες συναντησεις του φετεινου καλοκαιριου.Πρεπει να πουμε οτι συντομα η κυρια Μαιρη Γαλανου ετοιμαζει κατι καλο για την Ελληνικη Αστρολογια με πραξεις και οχι με λογια.....



2 σχόλια:

John Bardopoulos είπε...

Τυχεροί, εγώ από τον Σεπτέμβριο……. Αν με αφήσουν οι εύθηνες μου και τα ……, Οσο για την εργασία της Μαιρουλας μας, Άντε κοντοζυγώνει , κοντή γιορτή !!!!!! εκεί να δεις ευχές, χαρες και πανηγύρια.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε πολύ για την ανάρτηση παιδιά! Ήταν άλλη μια ωραία συνάντηση, με μπάνιο, φαγητό και παγωτο, και αφθονη αστροσυζήτηση αλλα και χιούμορ! Αυτή τη φορά είμαστε περισσότεροι, και πιο πολυεθνικοί, καθώς μέσα στην παρέα μας είχαμε και ανήσυχα πνευματα από τη Ρωσία, ενω η παραλία που κάναμε μπάνιο ήταν γεμάτη από παιδάκια από την Αφρική και την Ασία! Η πολύχρωμία και το κέφι ήταν παντού! Ελπίζουμε στην επόμενη συνάντηση να είμαστε ακόμη μεγαλύτερη παρέα! Φιλιά!
Μαίρη