24.8.10

Η διέλευση της ΣΕΛΗΝΗΣ από τον ΤΕΤΑΡΤΟ οίκο


Είναι η χρονική περίοδος που θέλεις να ξεφύγεις από τις απαιτήσεις του έξω κό­σμου. Ένας καλός τρόπος για να το επιτύχεις είναι να κάνεις μια ευχάριστη χαλά­ρωση, μένοντας σπίτι σου.
Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να συνειδητοποιήσεις τη συμπεριφορά σου και τις συναισθηματικές αντιδράσεις σου απέναντι σε όσους σε περιβάλλούν. Ένας καλός τρόπος για να το επιτύχεις είναι να μπορέσεις να «βγάλεις» στην επιφάνεια εκείνα τα στοιχεία της προσωπικότητάς σου, που συνήθως μένουν κρυμμένα μέσα σου.

Είναι πολύ πιθανό, με  αυτή τη διέλευση, να νιώσεις ένα δυνατό αίσθημα, φόβου, μοναξιάς ή ακόμη κι αποξένωσης, πράγμα που θα σε κάνει να θέλεις να «γραπω­θείς» πάνω σε δικούς σου ανθρώπους. Δεν αποκλείεται, όμως, αυτό το αίσθημα να σε οδηγήσει σε τέτοιες ενέργειες, ώστε να χωρίσεις τελικά από κάτι ή κάποιον που θα ήθελες να έχεις για στήριγμα. Γι' αυτό θα πρέπει να υιοθετήσεις μια πιο προ­σγειωμένη συμπεριφορά, στη διάρκεια αυτών των ημερών, απέναντι σε αυτό που φοβάσαι μη χάσεις, περιορίζοντας έτσι τις πιθανότητες απώλειάς του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: