4.3.10

Αστρολογικη ληξη της μεταπολιτευσης...3-3-2010 η επισημη ληξη της μεταπολιτευσης.Απο την συναστρια Μεταπολιτευσης και 3-3-2010 βλεπουμε τα παρακατω αστρολογικα φαινομενα.

Κυριαρχη η συνοδος Πλουτωνα Μεταπολιτευσης και Κρονου 3-3-2010 που μας δειχνει ξαφνικες αναστατωσεις στις υπαρχουσες ισσοροπιες και διαλυση των στερεων παλαιων δομων του πολιτικου συστηματος.Επισης ο Πλουτωνας της 3-3-2010 σε αντιθεση με τον Κρονο της μεταπολιτευσης,που μας δειχνει μυστικες προετοιμασιες για μελλοντικους περιορισμους,που δεν υποκεινται σε λεπτομερη ελεγχο.Ο Διας της μεταπολιτευσης στους ιχθεις δεχεται τις επιδρασεις, απο διελευση, των πλανητων που βρισκονται στους Ιχθεις.Το πολιτικο συστημα αλλαζει....

1 σχόλιο:

ΦΙΛΙΠΠΟΣ είπε...

Προς το Blog σας
Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr
Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.