25.6.09

ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ ΝΑΡ ΚΑΙ ΣΕΧΤΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ


«Οποιος αφαιρεί μια ζωή ασκώντας τυφλή και άνανδρη βία για λόγους πολιτικού συμβολισμού είναι φασίστας! Δεν μπορεί η απάντηση στη βία να είναι η βία, η απάντηση στον αιματηρό φασισμό να είναι ο φασισμός. Διαβάζοντας κανείς την προκηρύξη των δολοφόνων,Σεχτα Επαναστατων διακρίνει την αλαζονεία, τα υπερτροφικά εγώ, που επέλεξαν να σφραγίσουν το πέρασμά τους απ’ αυτήν τη ζωή με μίσος και αίμα.

Γι’ αυτό δεν είναι επαναστάτες, αλλά μανιακοί που έχουν ανάγκη ψυχίατρου.

Ενα ενδιαφερον ειναι οτι η προκηρυξη των μανιακων δολοφονων αρχιζει ως εξης

Εδώ ο πόλεμος έχει ήδη αρχίσει Με πολλούς τραυματίες Δεν μας απομένει τίποτα άλλο απ΄ το να παλέψουμε Φωνάξαμε ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ.

Σέρζιο Ρομέο, 1973 (Ν.Α.Ρ.-Ένοπλοι Προλεταριακοί Πυρήνες)

Οι
Ένοπλοι Προλεταριακοί Πυρήνες ηταν μια οργανωση ανταρτικου πολεων που εδρασε κυριως στην Νοτια Ιταλιa την περιοδο 1974-1977 και ηταν ευαισθητη για τους ανεργους και τους φυλακισμενους.Η πρωτη εμφανιση τους εγινε στις 25-7-1974 με την απαγωγη του Antonio Gargiulo.

Τρια ενδιαφεροντα σημεια

Ο Ηλιος της ΝΑΡ σε συνοδο με τον Νοτιο Δεσμο της προκηρυξης που μας δειχνει οτι η κοινωνιολογια της εξουσιας που πρεσβευουν,ειναι ξεπερασμενη και προσπαθουν με την φρασεολογια τους βρουν συμμαχους που να εκφραζονται μονο με πιστολια,δες πυρινο ζωδιο Λεων.

Ο Νοτιος δεσμος της ΝΑΡ σε συνοδο με την Σεληνη της προκηρυξης,που μας δειχνει οτι ο λαος δεν εχει θετικη αποψη για αυτους.

Ο Ηλιος της προκηρυξης σε συνοδο με Κρονο-Ερμη-Αφροδιτη της ΝΑΡ,μας δειχνει τον ισχυρο ιδεολογικο δεσιμο των δυο οργανωσεων,ολοι οι πλανητες στον Καρκινο.

Αλλά “Ο τρόμος χωρίς την αρετή είναι ολέθριος” (Ροβεσπιέρος). Και η αρετή είναι η “Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και του Πολίτη”, που οι αριστεροί (κατά τον αυτοπροσδιορισμό τους) – φασίστες τρομοκράτες έχουν γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων τους. Σημειώνουν ακόμη πως “το οργανωμένο αντάρτικο πόλης είναι ο μόνος δρόμος των επαναστατικών δυνάμεων για την ανατροπή”. Ο μεγάλος στόχος τους είναι η “ανατροπή” του υπάρχοντος συστήματος, χωρίς όμως να ξέρει κανείς τι θα βάλουν στη θέση του. Η πράξη, πάντως, δείχνει ότι θα βάλουν στη θέση του Καλάσνικοφ, Σκόρπιονς και πιστόλια. Οι δολοφόνοι, την ώρα που καταγγέλλουν τη χειραγώγηση της συνείδησης από την τηλεόραση, το σχολείο, την κοινωνία του θεάματος κ.ά., την ίδια στιγμή στήνουν το δικό τους αιματηρό θέαμα, προσφέροντας στην τηλεόραση άφθονη ύλη, έτσι ώστε να εκτιμά εύλογα κανείς ότι οι “σεχταριστές” (υπό την προτεσταντική μάλλον έννοια) παίζουν το παιγνίδι των μίντια και της καθεστηκυίας τάξης».


Δεν υπάρχουν σχόλια: