25.6.09

ΩΡΟΣΚΟΠΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ


Χειρωνας-Ποσειδωνας-Διας της ημερας κλεισιματος σε ακριβη συνοδο με την Σεληνη της αγορας,που μας δειχνει οτι το ψευτικο και το γκλαμουρατο δεν πουλαει στον κοσμο.Φαινεται οτι ακομη και τα αστερια το ηξεραν αλλα το αγνοουσαν οι ιδιοκτητες αλλα οι εργαζομενοι.

Αρης και Αφροδιτη σε συνοδο της ημερας κλεισιματος σε αντιθεση με τον Δια της αγορας,που μας δειχνει οτι αν δεν εχεις σταθερη γραμμη πλευσης,τοτε ουτε οι 4 διευθυνταδες που αλλαξες δεν μπορουν να σε σωσουν.

Ο Πλουτωνας της αγορας σε αντιθεση με τον Ηλιο του κλεισιματος μας δειχνει,οτι αν αλλαζεις καθε μερα σταση πολιτικη,καποτε ο ιος του κρατισμου σε κτυπα,διαβαζε Ρουσοπουλος,και τοτε αντιο σχεδια,συνηθως σκοτεινα.

Ερμης της αγορας σε συνοδο με τον νοτιο δεσμο του κλεισιματος,μας δειχνει οτι τα μεταξωτα βρακια,αν και τα φορας καθημερινα,δεν σημαινει οτι εισαι και λαικος ανθρωπος.

Χειρωνας της αγορας σε αντιθεση με τον νοτιο δεσμο του κλεισιματος,μας δειχνει οτι κυρια μου τα δακρυα ειναι ανθρωπινα,αν βεβαια δεν τα κρυφουν τα μποτοξ.......

1 σχόλιο:

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Η τιμή κλεισίματος των gucci της κυρίας Αγγελλοπούλου σε αντίθεση με την κρίση της αγοράς και σε ΤΑΥ τετράγωνο με τον πλανήτη Jupiter, οδήγησαν στην κατάρρευση του πολιτικού οράματος και της αφόρητης πλεονεξίας της.
Αλλά μήπως ανανήψει λέω, κάνοντας επενδύσεις στα Prada!

La Pelle Noir