23.2.08

Αστρολογία~ Η παραίτηση του Γιώργου Κορωνιά διευθύνων συμβούλου της Vodafone~


Τέλος εποχής για τη Vodafone στην Ελλάδα σηματοδοτεί η αποχώρηση στις 31 Μαρτίου του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της θυγατρικής του βρετανικού κολοσσού, Γιώργου Κορωνιά, μετά από 16 χρόνια ως επικεφαλής της εταιρείας. Η σχετική ανακοίνωση έγινε χθες, αν και οι σχετικές πληροφορίες είχαν φθάσει στα δημοσιογραφικά γραφεία από τις προηγούμενες ημέρες.

Η ανακοίνωση περιείχε αρκετές εκπλήξεις. Καταρχήν ότι ο κ. Κορωνιάς αποχωρεί πλήρως από την εταιρεία, καθώς η αίσθηση που υπήρχε τα τελευταία δύο χρόνια -μετά και την υπόθεση των υποκλοπών όπου ο επικεφαλής της Vodafone Ελλάδος ήταν από τα κεντρικά πρόσωπα- ήταν πως θα αποχωρούσε μεν από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, αλλά θα παρέμενε είτε ως πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, είτε θα αναλάμβανε άλλη θέση στον βρετανικό όμιλο. Όμως, τελικώς, αποχωρεί στις 31 Μαρτίου -οπότε και λήγει το τρέχον οικονομικό έτος της Vodafone. ( ΗΜΕΡΗΣΙΑ ONLINE).

Μια και λοιπόν δεν μπόρεσα να βρώ την πλήρη ημερομηνία γεννήσως του κατέληξα στην εξής έρευνα: «Ο Γιώργος Κορωνιάς σύμφωνα με το ΒΗΜΑ στις 2 Μαρτίου του 2006 γράφει: Ο κ. Κορωνιάς γεννήθηκε πριν από 55 χρόνια και μεγάλωσε στο Χαλάνδρι, όπου βρίσκεται και η ταβέρνα που διατηρούσε ο πατέρας του. Εξ απαλών ονύχων ήταν πεπεισμένος ότι θα φθάσει - στην κυριολεξία - ψηλά, καθώς το όνειρό του ήταν να γίνει πιλότος. Παρά το γεγονός ότι τελικά το όνειρο δεν έγινε πραγματικότητα, ο νεαρός και φιλόδοξος Κορωνιάς έμαθε να κατασκευάζει αεροπλάνα. Με εφόδιο το έμβασμα από την προσοδοφόρο ταβέρνα του πατέρα του, ο νεαρός σπούδασε στη Βρετανία ηλεκτρονικός μηχανικός με ειδίκευση στα αεροναυτικά συστήματα». Αυτό σε απλά μαθηματικά μεταφράζεται σαν έτος γεννήσως το 1951. Κρατήστε αυτό, πάμε παρακάτω…

Η Vodafone σύμφωνα με το επίσημο web site της στην Ελλάδα γράφει: Με παρουσία στην ελληνική αγορά από τον Ιούλιο του 1993, η Vodafone αποτελεί μία από τις κινητήριες δυνάμεις στο χώρο της κινητής επικοινωνίας. Άλλο πολύτιμο στοιχείο και κοιτάξτε τώρα πολύ προσεκτικά.

Στις 1/7/1993:
Ο Ουρανός είναι ανάδρομος 20ο και 40΄του Αιγόκερου.
Ο Ποσειδώνας ανάδρομος στις 20ο και 04΄του Αιγόκερου.
Πλούτωνας ανάδρομος στις 23ο και 01 του Σκορπιού.
Διας στις 6ο και 03΄του Ζυγού.
Άρης στις 4ο και 23΄της Παρθένου.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΙΣ ΜΟΙΡΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΛΑΝΗΤΩΝ (ΘΑ ΒΑΡΕΘΕΙΤΕ) στις 30/7/1993:
Ο Ουρανός ανάδρομος στις 19ο και 32΄του Αιγόκερω.
Ο Ποσειδώνας στις 19ο και 18΄του Αιγόκερου.
Ο Πλούτωνας ανάδρομος στις 22ο και 44΄του Σκορπιού.
Άρης στις 21ο και 48΄της Παρθένου.
Διας στις 9ο και 27 του Ζυγού.

ΕΤΟΣ 1951:
Όλο το έτος Ποσειδώνα στο Ζυγό.
Όλο το έτος Ουρανός στον Καρκίνο.
Όλο το έτος Πλούτωνα στον Λέων.
Από τον Ιανουάριο Κρόνος στην Παρθένο αλλαγή στο Ζυγό Σεπτέμβριο με Οκτώμβριο περίπου.


Η ανακοίνωση της παραίτησης του Γεώργιου Κορωνιά με Πλούτωνα στην 0ο και 45΄του Αιγόκερου, Δια στις 14 μοίρες του Αιγόκερου, Ποσειδώνας στις 22ο μοίρες περίπου του Υδροχόου και Κρόνος στις 5ο μοίρες και κάτι της Παρθένου.

Τα συμπεράσματα δικά σας…








2 σχόλια:

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Μπραβο Μεδουσα.Και ετσι μορουμε να δουμε τα πραγματα,οταν δεν ξερουμε το ωροσκοπιο ενος ατομου.Με κινησεις αργων πλανητων.

medousa είπε...

Μαθαίνω από εσένα Δάσκαλε!