22.2.08

Αστρολογία~ Το πολυτάλαντο ωροσκόπιο του Νικήτα Κακλαμάνη~




Δεν μου έκανε καθόλου εντύπωση το γεγονός πως ανήκει στο ζώδιο του Κριού μια και όλη η ζωή του χαρακτηρίζεται από δυναμισμό! Η σύνοδος με τον απλανή ALDERAMIN δίνει ένα επιστημονικό μυαλό και «θέση με αρμοδιότητα».

Ο Ερμής στην 29ο και 56΄μοίρα ανάδρομος, αγνότητα στην σκέψη ( καθαρή σκέψη και όχι αθώα έχει διαφορά), ευφυϊα, μεγάλη αφοσίωση σε αυτό που κάνει, έναν καλό και τυχερό γάμο αλλά η Αφροδίτη του στο κατακτητικό ζώδιο του Κριού σε τετράγωνο με τον Άρη από τον Καρκίνο τον ωθεί μακρυά από τα δεσμά του γάμου. Βάλτε τώρα και τον Ουρανό τοποθετημένο στον 7ο οίκο των συνεργασιών και του γάμου, σε διπλό ζώδιο μια και ο Κακλαμάνης έχει ωροσκόπο Τοξότη, το άτομο αγαπά την ανεξαρτησία του! Δεν μας ενδιαφέρουν όμως τα ερωτικά του.

Με Ερμή ανάδρομο στον 4ο οίκο γιατί δεν μου κάνει εντύπωση που έγινε δήμαρχος Αθηναίων μια και ο Ερμής δηλώνει την επικοινωνία και ο 4ος το σπίτι ( Δήμος Αθηναίων ένα "μεγάλο σπίτι"). Από την άλλη υπάρχει η τάση η επικοινωνία να δεσπόζει μέσα στο σπίτι γράφοντας, μιλώντας στο τηλέφωνο και χρησιμοποιώντας την τεχνολογία ( υπολογιστές). Η τάση αυτή μεγάλωνε όσο εκείνος ωρίμαζε ηλικιακά!

Ο κυβερνήτης του 6ου ( εκτός των άλλων ο οίκος αυτός μας δίνει το επάγγελμα) στον 5ο και στο ζώδιο του Κριού. Συγκεκριμένα στις 26ο και 05΄. Συνεπώς δίνει θα έδινε ένα επάγγελμα χαρακτηριστικά του οποίου θα ήταν η αποφασιστικότητα, τα πολύ οικονομικά και η αφοσίωση. Κυβερνήτης της Αφροδίτης του όμως είναι ο Άρης στον Καρκίνο που έχει να κάνει με την προσφορά στην πατρίδα και στην οικογένεια στον 8ο οίκο ( που συμβολίζει το Σκορπιό) σε σύνοδο με τον Κρόνο του. Δεν ήταν τυχαία η επιλογή της Ιατρικής… (Τελείωσε την Ιατρική Σχολή Αθηνών το 1971 και ειδικεύτηκε στον τομέα της Ακτινοθεραπείας - Ογκολογίας. Το 1981 ανακηρύχθηκε Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και το 1989 εξελέγη ομόφωνα Επίκουρος Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών στην Ογκολογία- Ακτινοθεραπεία). Προσωπικά πιστεύω πως η ύπαρξη Άρη, Κρόνου και Πλούτωνα στον 8ο επειδή ωθεί το άτομο να διαχειρίζεται περιουσιακά στοιχεία των άλλων, αγαπά την δράση, θέλει να έχει τον έλεγχο μας δείχνει και την ενασχόληση του με την πολιτική! Βάλτε τώρα και τον κυβερνήτη του 9ου ( πολιτική) στον 4ο ( εκτός των άλλων και πατρίδα) διαπιστώνουμε για άλλη μια φορά πως δεν υπάρχει το τυχαίο.

Άλλη μια ένδειξη σχετικά με τον επαγγελματικό του προσανατολισμό. Στο μεσουράνημα του έχει Ποσειδώνα και Χείρωνα όχι βέβαια σε σύνοδο. Ο Ποσειδώνας από την μια δίνει επαγγέλματα με ΙΑΤΡΙΚΗ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ υπόσταση και αναγνώριση. Ο Χείρων εδώ δίνει τον άνθρωπο θεραυπευτή – ιατρό- είδατε τι ωραία που τα εξηγεί η αστρολογία? Από την άλλη μια και κάναμε αναφορά στην θέση του Ποσειδώνα ο πλανήτης αυτός δημιουργεί σύγχυση από ένα σημείο και μετά στο επάγγελμα.( Το 1986 εξελέγη μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Ν.Δ. και το 1987 μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος. Για πρώτη φορά εξελέγη βουλευτής με τη Ν.Δ. το 1990, της οποίας διετέλεσε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος. Στις εκλογές του Οκτωβρίου 1993, επανεξελέγη βουλευτής στην Α' περιφέρεια Αθηνών και τον Ιούνιο του 1994 ευρωβουλευτής, με το κόμμα της Πολιτικής Άνοιξης).
Το άτομο επιλέγει διαφορετικό επαγγελματικό δρόμο ( Πολιτική). Οι θέσεις του προαναφερόμενου πλανήτη και ενός απλανή κάνουν το άτομο να είναι γεννημένο ένα ΑΣΤΕΡΙ και μην σας φανεί παράξενο αν κάποια στιγμή της ζωής του γυριστεί και ταινία για εκείνον ή συμμετέχει σε ένα ντοκιμαντέρ…

Ο Κακλαμάνης θα πρέπει να κάνει υπομονή μέχρι και τον Απρίλιο ( τετράγωνο Ηλίου – transit Δια = υπερβολική αισιοδοξία) μια και οι φανεροί εχθροί του θα προσπαθήσουν να τον εμπλέξουν. Αλλά με τι προσόντα κύριοι??? Εδώ μιλάμε για μια μοναδική περίπτωση ανθρώπου! Ο transit Κρόνος στον 9ο υπόσχεται σκληρή δουλειά και ο transit Ουρανός στον 3ο θα μας ξαφνιάσει ευχάριστα. Λέτε να γράψει κάποιο βιβλίο? Βέβαια με μια προοδευμένη Παλλάδα στον Αιγόκερω και στον 12ο γνωρίζει πολύ καλά πώς να δράσει ακόμη και στα χειρότερα!!! Αυτά τα λίγα ενδεικτικά…Σχετικά με την ημερομηνία και ώρα γεννήσεως επειδή δεν πρόλαβα να ρωτήσω το άτομο που μου έδωσε τα στοιχεία αν μπορώ να τα δημοσιοποιήσω… ας ενεργήσει ανάλογα σε κάθε περίπτωση. Μα πως μιλάω έτσι σαν δικηγόρος εεε?

Θα ήθελα να ευχηθώ :

1. περαστικά στον Pelle noir μια και δεν γνώριζα την περιπέτεια της υγείας του. Άντε να αναρρώσεις και περιμένω πικάντικα κείμενα ξέρεις εσύ!!!



2. Ευχαριστώ τον Ουρανίτσα τον Οφιούχο που εμπιστεύεται τις αναλύσεις των ωροσκοπίων μου και γενικά την τρέλα που με δέρνει. Περισσότερο όμως την μη άσκηση κριτικής στα γραφικά μου ( δηλαδή μη το ένα μη το άλλο , θα μπορούσες έτσι κτλ) και την ελευθερία που μου δίνει να δημιουργώ στο photoshop έτσι όπως μου αρέσει. Αυτό από μόνο του εκτός των άλλων δείχνει σεβασμό στην καλλιτεχνική μου υπόσταση. Τι να πω για αυτόν τον άνθρωπο απλά υποκλίνομαι!!! Όχι σαν κάτι άλλους ονόματα και μη χωριό...







8 σχόλια:

_ είπε...

Δεν γνωρίζω τον pelle noir, από σένα μαθαίνω τώρα, Εύχομαι να πάνε καλύτερα τα πράγματα ό,τι κι αν του συμβαίνει.

Ανώνυμος είπε...

Δύο πράγματα:
Α) Αναφορικά με την υγεία του φτυαριού, όπως λέει και η παροιμία, "κακό μαύρο φτυάρι, ψόφο δεν έχει" οπότε θα είναι αργά ή γρήγορα μια χαρά, για να μας ...θάψει όλους :)

Β) (και με όλο το θάρρος), δεν νομίζω ότι η απουσία κριτικής βοηθάει στην εξέλιξη –απεναντίας.

Δ. Μ.

medousa είπε...

Δ.Μ.

Οι παρατηρήσεις σου είναι πάντα εύστοχες αλλά αναφέρθηκα αποκλειστικά στα γραφικά μου και στην ελευθερία που μου δόθηκε σε συνάρτηση με αυτά.Το ζήτημα πάντως είναι ότι δέχομαι παρατηρήσεις όταν ο άλλος τις θέτει με ευγένεια. Ευχαριστώ για το τακτ!

Ανώνυμος είπε...

Poli kali analisi medousa, alla les kati kai den katalabeno giati to les.
Les:Ο Ερμής στην 29ο και 56΄μοίρα ανάδρομος, αγνότητα στην σκέψη ( καθαρή σκέψη και όχι αθώα έχει διαφορά), ευφυϊα, μεγάλη αφοσίωση σε αυτό που κάνει, έναν καλό και τυχερό γάμο.
O kalos o gamos fainetai apo ti thesi toy Ermi?
Thanks!

medousa είπε...

Ανώνυμε!

Αναφέρομαι στην μοίρα που βρίσκεται ο Ερμής του Κακλαμάνη. Η συγκεκριμένη μοίρα δίνε τα χαρακτηριστικά που έγραψα.

Ανώνυμος είπε...

Μου είναι πολύ συμπαθής και αγαπητός άνθρωπος.
Τον βλέπω κάθε καλοκαίρι στο νησί μας την ΑΝΔΡΟ.
Το ωροσκόπιό του το βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρον, είναι ένας δυναμικότατος άνθρωπος, τολμηρός και ευθύς.
Κριός με ωροσκόπο Τοξότη και Σελήνη στον Κριό, στον 4ο οίκο, δείχνει το μεγάλο δέσιμο με την μητέρα του.
Λαμβάνω και τον Ερμή του στον Κριό, αφού δίνεται στις 29.56 Ιχθύων, για πολλούς και διάφορους λόγους, κυβερνήτης 7ου οίκου, αντίθεση με Ποσειδώνα στον 10ο οίκο, γωνιακοί οίκοι, μια αντίθεση που δηλώνει πως δύσκολα θα παντρευόνταν, αν λάβουμε υπ όψιν και τον οικοθετημένο Ουρανό στον
7ο.
Σαν να το ήξερε πως η συμβίωση δεν ήταν γι αυτόν, δεν ταλαιπώρησε τον εαυτό του, ούτε τους άλλους, διακρίνεται από μία σοφία κι έχει μια φωτιά που του υπενθυμίζει συνεχώς πως αν βάλει το δάχτυλο βρεγμένο στην μπρίζα, θα πάθει ηλεκτροπληξία. Δεν ρισκάρει άσκοπα, είναι αξιόπιστος άνθρωπος και καθόλου επιπόλαιος.
Δυστυχώς οι φοβίες του θα πρέπει να είναι πολλές, ο 8ος οίκος με τον Αρη σύνοδο Κρόνο μου βάζει πολλές ιδέες, ακόμα και με τη σεξουαλική του ζωή, υπάρχει ένα θέμα εδώ, αλλά είναι και βαθύτερο, με ψυχολογικά αίτια. Επίσης στον 8ο είναι και ο Πλούτωνας με τα τρίγωνα των φωτοδοτών από τον Κριό, δεν μετριάζουν όμως το πρόβλημα, αντίθετα το τονίζουν.
Ανθρωπος που μπορούσε να πάει μπροστά υπό προυποθέσεις, που θα έπρεπει να μετρήσει και να αξιολογήσει κι αυτός το έκανε.
Υπάρχει ακόμα πολύς δημιουργικός δρόμος μπροστά του και νομίζω πως σύντομα θα μας εκπλήξει ευχάριστα.

_ είπε...

Ο καλύτερος είναι, και καμμιά φορά ο καλύτερος γίνεται δήμαρχος για να μην ενοχλεί ως υπουργός και να βρει και την ησυχία του. Ο Τρίτσης ήταν ένας από αυτούς τους ενοχλητικούς που τον στείλανε στον τάφο.

Ανώνυμος είπε...

Eyxaristo medousa gia ti diefkrinisi.
Anonimi