7.2.08

Αστρολογία~ Ιερώνυμος στο Θρόνο της Αρχιεπισκοπής με πολλά ερωτηματικά...

Ο νέος Αρχιεπίσκοπος Ελλάδος είναι ο Ιερώνυμος Θηβών και Λειβαδείας. Εγώ πραγματικά περίμενα την εκλογή του Ευστάθιου Σπάρτης… Δεν πειράζει όμως τα λάθη είναι ανθρώπινα.

Τώρα, με προβληματίζει η εκλογή του νέου Αρχιεπισκόπου πάνω στην ημέρα της Έκλειψης με ανάδρομο Ερμή και με τετραπλή σύνοδο στο ζώδιο του Υδροχόου. Όλα αυτά ενισχύονται και από την όψη αντίθεσης Πλούτωνα – Άρη… Δυστυχώς βλέπω τον Ιερώνυμο να μην κάθεται για πολύ στο θρόνο του…

10 σχόλια:

_ είπε...

Η κρυφή δύναμη πίσω από την εκλογή είναι ο Ρασπούτιν ή αλλιώς ο Ζακύνθου.'Οσο ο 'Αρης παραμένει στο 12ο του χάρτη της Δημοκρατίας, κάθε άλλο παρά δημοκρατική φάση διανύουμε σ'αυτή τη χώρα. Πρώτα σπεύδει ο Βενιζέλος λίγη ώρα μετά την ήττα Παπανδρέου να προβληθεί ως αρχηγός και καταστρέφεται (πολιτική αυτοκτονία το είπαν), μετά μπλέκουμε με τα νοσοκομεία του Χριστόδουλου και σπεύδει ο Ζακύνθου να πει "θάψτε τον ! τώρα θέλω τώρα δεν κρατιέμαι!", μετά βουτάει ο Ζαχόπουλος να αυτοκτονήσει και γίνονται άνω κάτω τα ΜΜΕ και η πολιτική. 'Ολες οι ενέργειες ήταν αυτοκαταστροφικές και υπονομευτικές, υποθέσεις 12ου οίκου. ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ λειτούργησε και στις τρεις περιπτώσεις και θα λειτουργεί, κι εμείς παρακολουθούμε αμέτοχοι την κατρακύλα της Ελλάδας πιστεύοντας ότι μπορούμε να επέμβουμε στα πράγματα και ότι έχουμε άμεση Δημοκρατία.

medousa είπε...

Συμφωνώ με τα λεγόμενα σου Δημήτρη. Όπως πιστεύω πως θα μάθουμε πολλά γύρω από την διαδικασία εκλογής του Ιερώνυμου. Μυρίζει μπαρούτι η ατμόσφαιρα...Το μεγάλο μπαμ θα το δούμε κοντά στις αρχές Μαρτίου. Ουρανέεεεε που είσαι εσύ?

Ανώνυμος είπε...

Θεωρητικά, μπαμ και μπουμ θα έχουμε συνέχεια από εδώ και πέρα... Η έντασή τους θα διαφοροποιείται. Και δεν σκαμπάζω από αστρολογία για να το δω. Απλώς φαίνεται.
Δ. Μ.

_ είπε...

Η ένταση και το χρώμα.Αυτόν που περίμεναν κάποιοι να εκλεγεί, τον εμπόδισαν οι μυστικές παραθρησκευτικές οργανώσεις οι οποίες πρέπει να ξεριζωθούν απ'την Ελλάδα. Αυτόν που εξελέγη απ'την άλλη "παράταξη", τον στήριξε πολύ ο Ρσπούτιν.Φαινομενικά θα γίνει η προσέγγιση με το Πατριαρχείο λόγω Ουρανού διελ.πάνω στο Δία του 9ου της Δημοκρατίας μας, άρα κάποια ανανέωση, αλλά από κει και πέρα τίποτα ουσιαστικό. Η Εκκλησία στην Ελλάδα είναι μια πληγή και πρέπει να χωρίσει από το κράτος. Συγνώμη αν προσβάλλω το εκκλησιαστικό φρόνημα κάποιων, αλλά η Εκκλησία δεν συμβάλλει στον πολιτισμό και στην αισθητική.

Katerina ante portas είπε...

Θα μπορούσε να σου απαντήσει κανείς φίλε δημήτρη π.σ με τα λόγια του Χριστόδουλου για την..αστρολογία και να κατανοήσουμε τη θέση σου! ;)

Αλήθεια τα blog έχουν αστρολογικό χάρτη;

_ είπε...

O Xριστόδουλος σε παλιά εκπομπή στο STAR πριν γίνει Αρχιεπίσκοπος, το 93 πρέπει να'ταν, είχε δηλώσει ότι η ενασχόληση με την Αστρολογία είναι το κατώφλι για τον Αποκρυφισμό και το Σατανισμό συγχέοντας πράγματα ανόμοια.
Ο Χριστόδουλος ήταν ένας πολύ ανοιχτόμυαλος άνθρωπος με καλές προθέσεις κατά βάθος, αλλά όμηρος των παραθρησκευτικών οργανώσεων, Χρυσοπηγή κλπ. 'Ενας καλοκάγαθος βασιλιάς αλλά με επικίνδυνη αυλή. 'Αλλα ήθελε να πει στα κανάλια κι άλλα έλεγε γιατί δεχόταν φοβερές πιέσεις κι εκείνη την εποχή ήθελε να εκλεγεί. Πάλευε η συντηρητική με την προοδευτική του πλευρά. Το θέμα της εκπομπής στην οποία είχε παρουσιαστεί πριν γίνει Αρχιεπίσκοπος, ήταν η υπόθεση των σατανιστών Κατσούλα, Δημητροκάλη και άλλων.Αν θυμάμαι καλά ήταν την ίδια εποχή που ο πατήρ Αντώνιος Αλεβιζόπουλος, ειδικός της Εκκλησίας επί των αιρέσεων είχε ετοιμάσει μια λίστα αιρετικών μεταξύ των οποίων είχε συμπεριλάβει κέντρα διαλογισμού, τους Wiccan, τους Εσωτεριστές, όλες τις αιρέσεις και σχεδόν οτιδήποτε άλλο είχε διαφοροποιηθεί από την Εκκλησία. Μέσα στη λίστα ήταν και η Αστρολογία.Χρόνια μετά έγιναν σημαντικές αποκαλύψεις για το παρελθόν του Αλεβιζόπουλου στη Γερμανία. Την Αστρολογία την χτυπάνε όλοι, ακροδεξιοί θρησκόληπτοι, άθεοι νεοφιλελεύθεροι, και πάνω απ'όλα οι ίδιοι οι Αστρολόγοι άθελά τους την υπονομεύουν.

Δεν ξέρω το Ωροσκόπιο του blog, θα μας διαφωτίσει ο Οφιούχος.Κάθε γεγονός έχει αστρολογικό χάρτη όπως το κρασί που ωριμάζει με τον καιρό που έλεγε κι ο Γιουνγκ για την Αστρολογία.

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Αλήθεια τα blog έχουν αστρολογικό χάρτη;Και βεβαια εχουν και οποιος μπορει κανει και ερμηνεια του blog με βαση την αστρολογικη του ταυτοτητα.

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Οταν ειχαμε με αλλους αστρολογους την ASTROLOGIA NOVA ειχαμε μπει στην λιστα με τις αιρεσεις.Μεγαλη πλακα ειχε,γιατι οι περισσοτεροι μαθητες ηταν Χριστιανοι.Κανενας δεν εφυγε,το αντιθετο μαλιστα ηλθαν και αλλοι χριστινοι.Ο λογος ηταν οτι την εποχη εκεινη,συνοδος Ουρανου-Ποσειδωνα στον Αιγοκερο,ειχα ξεκινησει ενα κυκλο μαθηματων Αστρολογικη ερμηνεια της Αγιας Γραφης.Ωραιες εποχες ενω σημερα δεν ακους και τιποτε ιδιαιτερο.Ακομη και στην Αστρολογια υπαρχει μια κατασταση emo που καποιοι τις βαζουν συσκευασια tredy για να πουλαει.....

medousa είπε...

Καλά φαντάζομαι τι περάσατε εκείνη την περίοδο που η Αστρολογία ακόμη ήταν στα πρώτα της βήματα.

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Αγαπητη Μεδουσα ηταν η πιο δημιουργικη αστρολογικη εποχη της ζωης μου.Ακομη και σημερα θεματα που ασχοληθηκαμε τοτε δεν τα εχουν πιασει αστρολογοι ουτε στο εξωτερικο.Παντως αναβιωση της ASTROLOGIA NOVA εχει γινει και τα πρωτα δειγματα γραφης της θα παρουσιαστουν συντομα στο ευρυ κοινο.Περισσοτερα δεν μπορω να πω,αλλα ενα ειναι το σιγουρο,ο κοσμος θα δει μια αλλη ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ.