7.2.08

Αστρολογία~ Μαριέττα Γιαννάκου και ο ακρωτηριασμός~

Αυτή την περίοδο αισθάνομαι όπως πιστεύω οι περισσότεροι άνθρωποι, σοκ και δέος για τις εξελίξεις που τρέχουν…Σε ακρωτηριασμό λοιπόν στο πόδι από το γόνατο υπεβλήθη η πρώην υπουργός Παιδείας Μαριέττα Γιαννάκου, η οποία παρουσίασε λοίμωξη στο συγκεκριμένο σημείο, μετά από επέμβαση για κάταγμα. Η μετεγχειρητική της πορεία εξελίσσεται ομαλά, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν. Η κ.Γιαννάκου νοσηλεύεται στο "Ερρίκος Ντυνάν".

Η Γιαννάκου γεννήθηκε στις 6-6-1951. Μια Δίδυμος λοιπόν. Ας δούμε όμως το χρονικό του απρόσμενου περιστατικού υγείας της. Δυσαρμονικές όψεις Ουρανού – Ποσειδώνα δίνει κρυφή ασθένεια υπό την έννοια έχω κάτι και δεν το γνωρίζω και λάθος διάγνωση, απρόσμενα…Οι δυσαρμονικές όψεις Σελήνης – Κρόνου χρόνια ασθένεια ( είχε σακχαρώδη Διαβήτη ), αυτό ενισχύεται και από την θέση του Ερμή στο Ταύρο ( χαμήλή ζωτικότητα και ανισορροπία στο σάκχαρο αίματος). Το τετράγωνο του Ερμή ( κυβερνήτης του Κρόνου) με Πλούτωνα δίνει τάση για μολύνσεις όχι όμως ήπιου τύπου αλλά κακοήθεις…

Αυτό που με εντυπωσιάζει είναι η ακριβής σύνοδος transit Πλούτωνα – γενέθλιου Χείρωνα σε όψη αντίθεσης με γενέθλιο Ουρανό. Τι σημαίνει αυτό λοιπόν? Μόλις ο Πλούτωνας περάσει από το ναδίρ του χάρτη στο επίκεντρο δεν είναι πλέον θέματα καριέρας, γιαυτό λοιπόν δεν μας κάνει εντύπωση το γεγονός πως η ο Καραμανλής την σχόλασε και την έστειλε ευγενικά στο σπίτι της… Τώρα σχετικά με το θέμα υγείας της: στην Ελληνική μυθολογία ο Κένταυρος Χείρωνας ήταν μισός άνθρωπος και μισός Άλογο. Συμβολίζει τον Θεραπευτή που μπορεί να βοηθήσει τους άλλους επί της ουσίας. Έτσι λοιπόν κατά την περίοδο αυτής της όψης το άτομο μέσα από μια τραυματική εμπειρία όπως είναι η κακοποίηση σωματική ή πνευματική, ο αλκοολισμός, ένα ατύχημα κτλ το άτομο να μπορέσει να συνειδητοποιήσει ποιος είναι και να θεραπεύσει την ψυχή του πάνω από όλα…Στην συγκεκριμένη περίπτωση είχαμε τον ακρωτηριασμό – Χείρωνας, πληγή -. Μην ξεχνάτε πως κινδύνεψε η ζωή της από την σηψαιμία, ευτυχώς έχουμε και την είσοδο του Δια στον Αιγόκερω εκτός των άλλων.

Το θέμα είναι πως η Γιαννάκου έχει όλο το ψυχικό σθένος για να ανταπεξέλθει και σε αυτή την δύσκολη κατάσταση… Πιθανών να την δούμε να γράφει ένα νέο βιβλίο που να έχει σχέση με την περιπέτεια της. Το σημαντικό της υπόθεσης είναι πως πολλοί συγκλονίστηκαν από το περιστατικό αυτό και έτρεξαν να βοηθήσουν. Ακόμα και εμείς που την θεωρούσαμε ως την σιδηρά κυρία της πολιτικής της ευχόμαστε υγεία και περαστικά. Μαριέττα μπορείς!!!


11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Περαστικά της, σιδερένια!

Ανώνυμος είπε...

Κάθε μέρα σκοτώνεται κόσμος και περισσότεροι από όσους σκοτώνονται είναι αυτοί που ακρωτηριάζονται.
Δ. Μ.

_ είπε...

Kαι όσοι ακρωτηριάζονται πνευματικά. Πολύ πριν πληγωθεί το πόδι της, είχε πληγωθεί η αυθεντία και ο συντηρητισμός της (Χείρωνας στον Αιγόκερω).Καταπληκτικό ότι η Αστρολογία προσδιορίζει ακόμα και το σημείο του σώματος και τον ψυχοσωματικό συμβολισμό. Πολύ δυνατό μυαλό και άριστη μαθήτρια, μυαλό που έχει φτάσει στα μεγαλύτερα ύψη, αλλά με διαννοητική έπαρση και πείσμα έως θανάτου.Αυτά πάνε ίσως μαζί. Η σύνοδος Ερμή/Κρόνου της Ουράνιας Σχολής Kronos εννοώ, και μάλιστα στον Ταύρο, είναι συχνά η σύνοδος του Μaster, οπότε το σιδηρά κυρία μάλλον είναι απλά ένα κοπλιμέντο lol.

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Μεδουσα εφαγες και αλλη αντιγραφη απο το γνωστο μαΓΑΖΗ.Τι να κανουμε απλα ειμαστε οι καλυτεροι.

medousa είπε...

Εμφανίστηκες επιτέλους Ουρανέ επιτέλους μας έλειψε ο αστρολογικός σου οίστρος!

medousa είπε...

Πολλά επιτέλους αχαχαχ σορυ μου ξέφυγε εις διπλούν!

medousa είπε...

Ουρανέ τώρα το είδα καλέ. Με διαβάζει ο άτιμος... Βρε σουξέ που έχω στους Ζορό...

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Η απουσια μου απο το ιστολογιο εγινε γιατι επαγγελματικοι λογοι εχουν μπλοκαρει τον οιστρο μου.Ηταν και η εκλειψη,αλλα σιγα σιγα που θα παει θα τον ξαναβρω.Ναι εχουμε μεγαλο σουξε στο μαΓαΖΗ αλλα ας προσεχε.....

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδιά.
Τώρα βρήκα λίγο χρόνο να μελετήσω και κοιτάξτε τα ακόλουθα.
Την ημέρα που συνέβη το ατύχημα, υπήρχαν συγκλονιστικές όψεις.

Ο Αρης ανάδρομος στις 5 μοίρες Καρκίνου σύνοδο με το γενέθλιο Ουρανό της, ήταν σε ένταση και ως αποτέλεσμα απρόσεκτη.

Η σύνοδος Ηλιου και Αρη στο γενέθλιό της από του Διδύμους, έκανε ακριβέστατο τετράγωνο με το γενέθλιο Ουρανό της!!!!
Δηλαδή σε πλήρη αντιστοιχία, η ψυχολογική της κατάσταση δεν ήταν καθόλου καλή και το νευρικό σύστημα αποδιοργανωμένο.

Ο Κρόνος από την Παρθένο ήταν σε τετράγωνο με τον γενέθλιο Αρη της (σπάσιμο οστών)ΚΑΙ
ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!!!!!!!!!!

Η διελευστική Σελήνη από τους Ιχθύες, ήταν σε τετράγωνο με τον διελευστικό Πλούτωνα από τον Τοξότη ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ σε τεράγωνο με τον γενέθλιο Κρόνο της στην Παρθένο και τη γενέθλια Σελήνη της στους Διδύμους.
ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟ.

Ελεος η καημένη!!!!
Δεν είχε κάποιον να της πει να μείνει στο κρεββάτι της ακίνητη???

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Γατα η Αστρογαλη.Μας εβαλε τα γυαλια και εφυγε με το πατινι της για αστρολογικες ατραπους....

Ανώνυμος είπε...

Ουρανίτσα με σκλαβώνεις με τα πυριτεχνήματά σου.
Διορθώνω μόνο λόγω κεκτημένης ταχύτητας, πως η σύνοδος Ηλιου- Αρη από το γενέθλιό της, ήταν σε τετράγωνο με τον διελευστικό Ουρανό, ήθελα να πω, όχι με το γενέθλιο.
Καταλάβατε εσείς...