10.2.08

Κούγιας - Βατίδου σημειώσατε 2-0~

Νέο θερμό επεισόδιο μεταξύ Κούγια και Βατίδου. Το πρώτο ήταν στις 5 Οκτωβρίου του 2007 όταν το μοντέλο μήνυσε το σύζυγό της για ξυλοδαρμό επειδή γύρω στις μιάμιση τη νύχτα που επέστρεψε σπίτι της την ξυλοκόπησε μπροστά στα παιδιά τους. Η ιστορία συνεχίζεται ως εξής. Αλληλομηνύονται στο αστυνομικό τμήμα της Βουλιαγμένης εκείνη επιστρέφει στο σπίτι της και ο Κούγιας δεν της ανοίγει. Επιστρέφει εκ νέου στο αστυνομικό τμήμα και τον ξαναμηνύει.

Αν παρακολουθήσατε το Star Channel θα είδατε στο κεντρικό δελτίο των 8:00 την τηλεφωνική επικοινωνία Λιάγκα με Βατίδου και Κούγια. Η πρών κυρία Κούγια είπε πως απήγαγε τα παιδιά της και παραλίγο να την σκοτώσει, ο δικηγόρος υποστήριξε πως εκείνη και η παρέα της παραλίγο να τον στείλουν στον άλλο κόσμο χωρίς επιστροφή.

Λοιπόν όσο και αν έψαξα τις ημερομηνίες γεννήσεως και των δυο έκανα μια τρύπα στο νερό. Όμως μετά θυμήθηκα ( έχω και άριστη μνήμη αααα! Όλα και όλα εκεί δεν με συναγωνίζεται κανείς…) πως ο Αλέξης είπε: έχουμε και οι δυο γενέθλια την ίδια ημέρα στις 17 Ιανουαρίου, η γυναίκα μου ήθελε να κάνει καριέρα μοντέλου στην ηλικία που βρίσκεται. Σε ερώτηση του δημοσιογράφου πόσο είναι απάντησε: η πρώην σύζυγος μου είναι 33 ετών. Συνεπώς 17 Ιανουαρίου του 1974. Αν λοιπόν ευσταθούν οι ισχυρισμοί του ας δούμε τον γενέθλιο χάρτη της Βατίδου.

Μια Αιγόκερως λοιπόν με Ερμή , Αφροδίτη ( ανάδρομη ) και Δια στο ζώδιο του Υδροχόου. Ανεξάρτητη και ανθρωπίστρια. Ο απλανής Juno στο ζώδιο του Αιγόκερου που μας δηλώνει πως η Βατίδου επιθυμεί δίπλα της άντρες με κάποιο άλφα κοινωνικό – οικονομικό υπόστρωμα. Φιλόδοξη, καλή μάνα, ατρόμητη και με αρκετή έπαρση λοιπόν. Αν προσθέσουμε τον Άρη στον Ταύρο και την Σελήνη στο Σκορπιό διαπιστώνουμε πολλούς πλανήτες σε σταθερό σταυρό. Για θυμηθείτε που έγινε η έκλειψη της 7ης Φεβρουαρίου? Μα στα ζώδια του σταθερού σταυρού.

Ο κυβερνήτης του 7ου ( γάμος, συνεργασίες κτλ) ο Πλούτωνας τοποθετημένος στον 6ο σε όψη τετραγώνου με Χείρωνα στο ζώδιο του Κριού και στον 12ο. Αυτό από την μια σημαίνει πως τα οικονομικά της θα συνδέονται με αυτά του συζύγου και από την άλλη έλξη για δεσποτικούς συντρόφους που θέλουν να την ελέγχουν και να την βάζουν σε «επικίνδυνες» περιπέτειες . Βλέπετε ο Πλούτωνας αποδεσμεύει κρυμμένη και τεράστια ενέργεια. Μοιάζει λίγο σαν να έχουμε το δάχτυλο στο σκανδάλη...


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οποια σύντροφος θα ήτο με την Κούγια, ίδια κατάληξη θα είχε.
Οποιοσδήποτε άνθρωπος που είναι σώος εις τας φρένας, δεν μπορεί να αντέξει την παράνοια και τη σχιζοφρένεια ενός ανθρώπου σαν τον Κούγια.
Πόσο μάλλον μια Βατίδου, που ήθελε να αναρριχηθεί στους τοίχους της γκλαμουριάς, θαμπωμένη από αυτό που παθαίνουν πολλοί, με τους σχιζοειδής τύπους.
Τώρα, δύσκολα τα πράγματα, ο Κούγιας είναι δαιμονικός άνθρωπος.
Ας πρόσχε η Ευούλα, με όλη τη σημασία της φράσεως.

medousa είπε...

Βλέπεις πως όταν ο Κούγιας πηδούσε μάντρες και ξυλοφόρτωνε τους άλλους από πίσω έτρεχε η Βατίδου και έλεγε μπράβο Αλέξη! Ξεχνούσε όμως πως όταν ένας άνθρωπος είναι βίαιος κάποια στιγμή το λούζεται και το περιβάλλον του... Βρε άμα δεν ταιριάζανε δεν θα συμπεθεριάζανε...

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Βρε άμα δεν ταιριάζανε δεν θα συμπεθεριάζανε... ΛΑΙΚΗ ΣΟΦΙΑ,αγαπητη Μεδουσα,και αστους να τρωγονται σαν τα πρωγονια,λενε στο χωριο μου.

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Το μαΓΑΖΗ σε αντιγραφει,μπες και δες.Τιποτε αλλο εχουμε γινει η πηγη των αστρολογικων ειδησεων τους.Ξεφτυλα και αυτη.Καθημερινα το ιστολογιο αυξανει τους αναγνωστες του.Ευχαριστουμε για την προτιμηση.

medousa είπε...

Μόλις το είδα Ουρανέ μα τόσος ξεπεσπός? Το θέμα είναι πως ο Κούγιας είπε πως γεννήθηκαν και οι δυο στις 17 Ιανουαρίου και μάλιστα γιαυτό τέλεσαν και τον γάμο τους τον ίδιο μήνα! Εκτός και αν τα έχει χάσει ο μεγαλοδικηγόρος.

Μια παρατήρηση πάντως για τον Ζορό… Από πότε ένας πολύ πετυχημένος αστρολόγος κάνει ανάλυση με βάση μόνο την 17η Φεβρουαρίου και τίποτε άλλο? Μάλιστα εμπλέκει και τον Ποσειδώνα για τα δάκρυα του Αλέξη, ωραία βρε με γεια ο νέος τρόπος ερμηνείας. Άνοιξες νέα σχολή αυτή της υποκλοπής και της βλακείας εύγε!

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Άνοιξες νέα σχολή αυτή της υποκλοπής και της βλακείας εύγε!Μεδουσα ζωγραφισες για ακομη μια φορα.

Ανώνυμος είπε...

vre paidia la8os kanete!! 7 febrouariou exoun gene8lia k oi 2 tous!!o kougias einai klassikos idroxoos trampoukos k a3estos a k me taseis ksilodarmwn!!!