9.2.08

Hθοποιος και Αστρολογος


Στο τηλεοπτικο περιοδικο της εφημεριδας ο Κοσμος του Επενδυτη,9-2-2008, δινει συνεντευξη ο ηθοποιος Παυλος Χαικαλης.Η τελευταια ερωτηση της συνεντευξης ειναι η ακολουθη.

Δημοσιογραφος Ασχολειστε με την Αστρολογια.Αληθεια,συμβουλευεστε τα αστρα πριν παρετε μια αποφαση?

Παυλος Χαικαλης Τις ενδειξεις ναι.Δεν πρεπει να ειμαστε εξαρτημενοι,γιατι υπαρχουν και πολλα πραγματα που δεν γνωριζουμε.Αλλα η αστρολογια εχει ενα τεραστιο ενδιαφερον σαν ερευνα και νομιζω οτι ειναι πολυ ωραιο να ψαχνεις να βρεις τις αιτιες και πανω απο ολα να ερνηνευεις και να φιλοσοφεις τη ζωη μεσα απο αυτη την ματια.

Μπραβο για αυτη την θεση,που αλλωστε ειναι και θεση του Ιστολογιου.

8 σχόλια:

medousa είπε...

Μπράβο του για την τόλμη που έχει να το λέει δημόσια. Αστρολογικά τώρα γιατί σχεδόν πάντα αυτή η Αφροδίτη στην Παρθένο κάνει το άτομο πολύ ιδιότροπο στα ερωτικά του? Θα μου πεις στο παρόν ωροσκόπιο υπάρχουν και άλλες όψεις που δίνουν την τάση για άσχημα ερωτικά... Απλά αναρωτιέμαι...

Ανώνυμος είπε...

Ena mprabo ston Paylo Xaikali gia ti thesi tou sto thema.
Oso gia ta erotika themata sto oroskopio tou, nomizo oti ayto afora mono ton idio..
Manager

medousa είπε...

Manager δεν σε ξέρω όμως προφανώς δεν κατάλαβες τι ήθελα να πω. Μίλησα για την Αφροδίτη στην Παρθένο όχι για τα ερωτικά του Χαικάλη διότι αν ήθελα θα το είχα κάνει!

_ είπε...

Σωστά medousa. Ελευθερία.

Ανώνυμος είπε...

Θα γίνω κακιά, αλλά πρέπει.
Ο κύριος Χαικάλης ήταν μέσα στο επίσημο δυναμικό της αστρολογικής σχολής - μαιμού του Παναγιωτόπουλου, ο οποίος αναφέρονταν ως ερευνητής -
αστρολόγος.
Για να μη θίξω την κοροιδία αυτής της μαιμουδοσχολής εδώ, έχω να πω πως είναι πολύ επιφυλακτική με το πρόσωπο αυτό, που παρεπιμπόντως σας ενημερώνω πως ο ίδιος είχε πει στην εκπομπή της Μπήλιου, πως είναι Σκορπιός με ωροσκόπο Τοξότη.
Σταματώ να σχολιάζω εδώ.

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Αστρογαλη θελω αποδειξεισ

Ανώνυμος είπε...

Ax! Άγαπητέ μου Ουρανίτσα, μη με διεγείρεις έτσι, γιατί ξέρεις πως η Σελήνη μου στον Κριό, ο Αρης μου στον Τοξότη και ο Ερμής μου στο Σκορπιό, δε θα μασήσουν σε τέτοια.
Ο κύριος Χαικάλης δέχτηκε να ενταχθείστο διδακτικό προσωπικό της μαιμουδοσχολής Cosmic patterns που ανήκει στον Παναγιωτόπουλο (ασχολίαστο τον αφήνω γιατί θα κοκκινήσει το ιστολόγιο), η οποία μαιμουδοσχολή, σου ζητούσε ένα ποσό για να σου στέλνει μαθήματα ΄δι' αλληλογραφίας και δεν σε άφηνε να ξεκινήσεις από τις ενότητες 3-6 ας πούμε, αλλά σε υποχρέωνε να τα πάρεις από την αρχή, δηλαδή ναμαάθεις ποιο είναι το σύμβολο της Σελήνης, προκειμένου να σου δώσουν το πολυπόθητο πτυχίο, χωρίς να τους νοιάζει αν εσύ έχεις μελετήσει χιλιάδες ωροσκόπια, δηλαδή να μπουν στον κόπο να έχουν στη μαιμουδοσχολή, μια αξιοκρατική διαδικασία.
Αλλά άντε και η δεοντολογία ήταν αυτή, όλο το σύστημα ήταν θλιβερό.
Ξαφνικά εξαφανίστηκαν από προσώπου γης, δεν τους έβρισκε κανείς, ακόμα μου χρωστάνε διορθώσεις, έχω όλη την επικοινωνία, που τους απειλούσα με μυνήσεις και τις αποδείξεις με τη σφραγίδα της μαιμουδοσχολής και άλλα ονόματα, αλλά δεν αντέχω άλλα σκάνδαλα με ηλίθιους που τους κάνουμε μάγκες,
ασχολούμενοι μαζί τους.
Και φυσικά πιο ηλίθια εγώ, που μπήκα σε αυτή τη διαδικασία, αλλά αν δεν πληρώσεις πως θα μάθεις και πως θα μιλάς ελεύθερα, όπως τώρα!!!
Αποδέιξεις πάντως, στη διάθεσή σου.

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Με τον Πλουτωνα στον Αιγοκερο ειναι η καταλληλη εποχη για να αναδειξεις το σκανδαλο της σχολης.Φτανει πια η Ζαχοπουλιαδα.Εδω και τωρα θελουμε σκανδαλο αστρολογικο,που την αποκαλυψη θα κανει η ΑΣΤΡΟΓΑΛΗ μεσα απο το παρων ιστολογιο.Δεστο και σας διαφημιση της δουλειας σου κουτε ΚΟΡΙΤΣΑΡΕ.................