8.9.15

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΙΣ 20-9-2015.




Καρμικη Αστρολογια,όπως την ξερουν οι περισσοτεροι, είναι η χρηση των Δεσμων της Σεληνης και η θεση του Πλουτωνα, για να μπορει καποιος να δει τις καρμικες υποχρεωσεις του, αλλα και το καρμικο φορτιο που φερνει από το παρελθον. Αυτά βεβαια είναι ψηγματα γνωσης οση μπορεσε να φυγει από τις εσωτερικες σχολες Αστρολογιας, κυριως της Ανατολης.Την Καρμικη Αστρολογια της Ανατολης  την εμαθα την δεκαετια του 1980  από τον Σεβασμιο  Διδασκαλο Ιλαριωνα, που είναι προφορικη παραδοση και δεν υπαρχει τιποτε γραπτο.Καποιος μπορει να υπολογισει τα ατομικα ωροσκοπια των περασμενων του ζωων, να δει την δυναμικη τους σχεση με το τωρινο ωροσκοπιο του και σχεσεις παρελθοντος και μελλοντος μεσα από την δυναμη των Μεταμαθηματικων.Βεβαια η παραδοση συνεχως εμπλουτιζεται με την χρηση μεθοδων που εχουν ανακαλυψει πεφωτισμενοι δασκαλοι της Αστρολογιας και αναζητητων της δια μεσω των αιωνων.Ετσι η χρηση των Αρμονικων και της Αστροχαρτογραφιας, εμπλουτιζουν την παλαια γνωση και κανουν την Αστρολογια, πραγματι μια τεχνη που μπορει να φωτισει τους κυκλους της Ιστοριας με την Ιριδα του φασματος της εξελιξης στην Ατραπο της Αιωνιας παλης του πανω με το κατω.
Με την βοηθεια της Καρμικης Αστρολογιας θα προσπαθησω να αναλυσω τα αποτελεσματα των εκλογων στις 20/9/2015.

Ας εξετασουμε τα καρμικα ωροσκοπια των μονομαχων των κυριων Τσιπρα και Μειμαρακη.Αυτο που ενδιαφερει είναι να δουμε τι οψεις ενεργοποιουνται στην Μηδενικη του Κριου.Αυτο γινεται με την επιλυση συστηματων 10 πολυωνυμικων εξισωσεων.Δεν θα σας κουρασω με τους υπολογισμους, που είναι  πολυπλοκοι,αλλα θα παραθεσω μονο τα αποτελεσματα.

Στην μηδενικη μοιρα του Κριου στο ωροσκοπιο του κυριου Τσιπρα εκφραζεται η γωνιακη σχεση Αρης-Ποσειδωνα με αρθροισμα 54 καρμικες μοναδες.
Στην μηδενικη μοιρα του Κριου στο ωροσκοπιο του κυριου Μειμαρακη εκφραζονται οι γωνιακες σχεσεις Ερμη-Πλουτωνα,Αφροδιτης –Πλουτωνα,Κρονος-Πλουτωνας με αρθροισμα 190  καρμικες μοναδες.
Στην μηδενικη μοιρα του Κριου στο ωροσκοπιο κλεισιματος της καλπης εκφραζονται οι γωνιακες σχεσεις Αρης-Κρονος,Κρονος-Πλουτωνα,Σεληνη-Πλουτωνα,Ηλιος-Πλουτωνας,Ερμης-Κρονος με αρθροισμα 302  καρμικες μοναδες.
Αν αφαιρεσουμε τις καρμικες μοναδες του κυριου Τσιπρα από τις καρμικες μοναδες του ωροσκοπιου κλεισιματος της καλπης εχουμε ένα αποτελεσμα υπερ του κυριου Τσιπρα 248 καρμικες μοναδες.

Αν αφαιρεσουμε τις καρμικες μοναδες του κυριου Μειμαρακη  από τις καρμικες μοναδες του ωροσκοπιου κλεισιματος της καλπης εχουμε ένα αποτελεσμα υπερ του κυριου Μειμαρακη 112  καρμικες μοναδες.

Ο κυριος Τσιπρας εχει 248 καρμικες μοναδες και ο κυριος Μειμαρακης εχει 112 καρμικες μοναδες. Ο ανθρωπος του πεπρωμενου, όπως μας εχει δειξει και αστρολογικα οΘανασης Ματσωτας  , είναι ο κυριος Τσιπρας που θα κερδισει τις εκλογες.

Τωρα κανω ένα αλμα για να δουμε αν και τα αποτελεσματα  που εχω γραψει     επιβεβαιωνονται και με την μεθοδο αυτή.

Αν αφαιρεσουμε τις καρμικες μοναδες του κυριου Τσιπρα από εκεινες του κυριου Μειμαρακη το τελικο αποτελεσμα είναι 136 καρμικες μοναδες.

Όπως εχωγραψει σε περασμενη αναρτηση μου το ποσοστο που θα λαβει ο κυριος  Τσιπρας είναι 36%.Αν κανουμε μια υποθεση εργασιας ότι οι 136 καρμικες μοναδες αντιπροσωπευουν το 36% τοτε οι 100 καρμικες μοναδες είναι 26%, το ποσοστο που εχω προβλεψει ότι θα παρει ο κυριοςΜειμαρακης.

Όταν μια διαφορετικη μεθοδο επαληθευει το αποτελεσμα μιας αλλης μεθοδου, τοτε κατι σημαντικο μπορει να συμβει.

Όλα τα ανωτερω είναι μια παρουσιαση τι μπορει να προσφερει η Καρμικη Πολιτικη Αστρολογια στην προβλεψη του αποτελεσματος της καλπης στις 20-9-2015.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ
ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια: