28.8.15

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ EXIT POLL ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 20/9/2015





Την ημέρα των εκλογών διάφορες εταιρείες δημοσκοπήσεων διενεργούν EXIT POLL  για να ανιχνεύσουν το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών.

Σήμερα θα προσπαθήσω να δώσω ένα αστρολογικό EXIT POLL  με βάση το ωροσκόπιο της ημέρας των εκλογών 20-9-2015  με την συμμετοχή πλανητών, ζωδίων και όψεων με τελικό αποτέλεσμα την σκιαγράφηση του τελικού αποτελέσματος, πάνω σε μία αστρολογική βάση.

Η τεχνική που θα χρησιμοποιήσω είναι η μέθοδος των ΑΣΤΡΟΔΥΝΩΝ.   Οι μέθοδος αυτή είναι μία μαθηματική έκφραση της ισχύος των ζωδίων, των οίκων και των όψεων, σύμφωνα με την αστρολογική παράδοση. Η τεχνική αυτή αναπτύχθηκε  από την αστρολογική σχολή CHRUCH OF LIGTH στην δεκαετία του 1930. Ο υπολογισμός των αστροδυνών  είναι μία επίπονη τεχνική, γιατί απαιτεί την χρήση πολλών αστρολογικών τύπων, για τον υπολογισμό της μαθηματικής ισχύος των αστρολογικών στοιχείων .Η μέθοδος είναι σχεδόν άγνωστη στους αστρολόγους και υπάρχει μόνο ένα αστρολογικό  πρόγραμμα που τις υπολογίζει.

Το ενδιαφέρον  είναι να δούμε  τις ψήφους που θα λάβει Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση κατά την διάρκεια των 12 ωρών της ψηφοφορίας. Για τον σκοπό αυτό μελετούμε τους κυβερνήτες του 4ου και 10ου οίκου και λαμβάνουμε τις αστροδύνες.




Από το ανωτέρω διάγραμμα παρατηρούμε ότι η Κυβέρνηση   έχει ένα σταθερό προβάδισμα έναντι τηςΑντιπολίτευσης  . Μετά από μαθηματική επεξεργασία  των στοιχείων η Κυβέρνηση  λαμβάνει την νίκη με ποσοστο 36% και η Αντιπολίτευση  26%.
Από το ανωτέρω διάγραμμα φαίνεται και τα λάθη που θα κάνουν οι δημοσκόποι.Η αντιπολίτευση έχει ένα δυνατό ρεύμα από 9 πμ μέχρι 2 μμ που συνήθως είναι και το διάστημα που γίνονται τα EXIT POLL . Ετσι οι δημοσκόποι θα εχουν μια ψευδή εικόνα των εκλογών  και θα δώσουν για μία άλλη φορά λάθος αποτελέσματα.

Θα τολμήσω να δώσω και μια πρόβλεψη τι θα πάρουν και τα επόμενα κόμματα στις εκλογές.Με μία μαθηματική επεξεργασία των αστροδυνών  η πρόβλεψη είναι ότι το τρίτο κόμμα θα λάβει 9% το τέταρτο κόμμα θα λάβει 8% και το πέμπτο κόμμα θα λάβει  6%.Μετά το έκτο κόμμα το μοντέλο έχει μεγάλες  αποκλίσεις  και δεν μπορώ να δώσω ποσοστά, για να είμαστε και συνεπής και στην μαθηματική επιστήμη τηε στατιστικής.
Για να είμαι και συνεπής στα λεγόμενα μου τα ανωτέρω ποσοστά έχουν και τις αποκλίσεις τους και δίνω μόνο τον μέσο όρο που θα πάρουν τα κόμματα. Αλλωστε την ίδια τεχνική ειχα χρησιμοποιήσει και στις εκλογές 25-1-2015 με ακριβή προσδιορισμό των ποσοστών. Μπορείτε να δείτε το άρθρο για τις εκλογές στις 25-1-2015 εδώ.http://ouranitsa.blogspot.gr/2015/01/exit-poll-2512015.html Επίσης είχα προβλέψει και το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος 62% ΟΧΙ και 38% ΝΑΙ με ανακοίνωση του στο FACEBOOK.

Αν έτσι έχουν τα πράγματα θα το ξέρουμε την ημέρα των εκλογών, Σήμερα ήθελα να δείξω μια άλλη αστρολογική προσέγγιση  στο θέμα των εκλογών, έξω από τα συνηθισμένα στερεότυπα.
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ  ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: