13.2.15

Πάνος Κοκκινόπουλος: Ο Σκορπιός και ο νέος κύκλος της 10ης Εντολής

Κατερίνα Σαλωνίκη         Κατερίνα Σαλωνίκη
Astrology.gr, Ζώδια, zodia, Πάνος Κοκκινόπουλος: Ο Σκορπιός και ο νέος κύκλος της 10ης Εντολής        
Το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου προβλήθηκε χθες το βράδυ στον «Alpha»
Πριν ανατρέξει κανείς για την ημερομηνία γέννησης του Πάνου Κοκκινόπουλου έχει την πεποίθηση πως θα σχετίζεται άμεσα με το ζώδιο του Σκορπιού.
Στη συνέχεια έρχεται η επιβεβαίωση, αλλά δεν θα ήταν αρκετό το ζώδιό του για την τόση ενασχόληση με τα φονικά και τη σεναριακή και σκηνοθετική τους αναπαραγωγή.
Το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου της 10ης Εντολής παίχτηκε χθες το βράδυ στον «Alpha» ενώ είχαμε προετοιμαστεί για τη συγκλονιστική του πλοκή, γύρω από κακοποιημένες γυναίκες.
Τίτλος του «Σιωπή» και πρωταγωνίστρια η Καρκίνος μούσα του, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και η μόλις 30χρονη σύντροφός του Λένα Παπαληγούρα με εκείνον να βαδίζει στα 65.
Ο ίδιος σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Esquire» αναφέρεται στο νέο κύκλο λέγοντας πως γυρίστηκε με λιγότερα χρήματα, αλλά οι καλές παραγωγές δεν είναι απαραίτητα ακριβές.
Επεσήμανε πως δεν αντέχει άλλες επαναλήψεις των δικών του σήριαλ γιατί σιχαίνεται να βλέπει τα λάθη του, μέχρι τη στιγμή να κάνει καινούργια.
Οι ιστορίες του είναι πάντα συνταρακτικές και το εφιαλτικό στοιχείο που τις χαρακτηρίζουν είναι αποτέλεσμα του Ήλιου στον Σκορπιό αλλά και της Σελήνης του σε αυτό το ζώδιο.
Η αστρολογική του όμως απόδειξη δεν σταματά εδώ. Διότι, εκτός από Σκορπιός με Σελήνη στον Σκορπιό, διαθέτει και τετράγωνο Σελήνης – Πλούτωνα, όψη με καθοριστικά χαρακτηριστικά Σκορπιού, που επιβεβαιώνονται και από τη δήλωσή του «Δεν μπορώ να πω ποιος είναι ο αγαπημένος μου φόνος. Μπορώ να πω, όμως, ποιος είναι ο αγαπημένος μου φονιάς: «Αυτός που σκοτώνει γιατί δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Αυτός που δεν μπορεί να κάνει πίσω, που φτάνει στο σημείο της μη επιστροφής».
Επιπλέον, ο Πάνος Κοκκινόπουλος βαδίζει στα βήματα της συνόδου Άρη – Κρόνου στην Παρθένο, μια όψη στην οποία συμμαχούν η δράση με την αδράνεια μόνο και μόνο για να τονίσουν κάθε λεπτομέρεια μιας αθόρυβης, αργής και σκοτεινής πλοκής.
Η πίεση που μπορεί να αισθάνεται ένας άνθρωπος είναι απόλυτα κατανοητή και από τον ίδιο, γι αυτό επεξεργάζεται τα όρια κάθε ανθρώπου και μέχρι που μπορεί να φτάσει.
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα ενισχύει το αίσθημα της ενοχής στις σειρές του, τη φαντασία στην αναπαραγωγή των υποθέσεων και κυρίως τις αρρωστημένες καταστάσεις που μπορεί να υποπέσουν κάποιοι άνθρωποι.
Με αυτή την όψη σκηνοθετεί και υπηρετεί την τέχνη της σκηνοθεσίας αλλά και του κινηματογράφου.
Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία είναι αυτό που τον έφτασε στην αναγνώριση και αυτό που κρατούσε και κρατάει τις φιλοδοξίες του στο υψηλότερο βάθρο των προσωπικών του επιδιώξεων.
Καλή αρχή στο νέο κύκλο λοιπόν που όσοι είναι θαυμαστές του είδους, μπορούν να τον απολαύσουν με μεγάλη ικανοποίηση, εφόσον πρόκειται για έναν μαιτρ του είδους.

Πηγή: http://www.astrology.gr/CELEBRITIES/PROSOPA/item/70125-panos-kokkinopoylos-o-skorpios-kai-o-neos-kyklos-tis-10is-entolis#ixzz3RczbXDfr

Δεν υπάρχουν σχόλια: