20.1.15

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ EXIT POLL ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 25/1/2015

Την ημέρα των εκλογών διάφορες εταιρείες δημοσκοπήσεων διενεργούν EXIT POLL  για να ανιχνεύσουν το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών.

Σήμερα θα προσπαθήσω να δώσω ένα αστρολογικό EXIT POLL  με βάση το ωροσκόπιο της ημέρας των εκλογών 25-1-2015 με την συμμετοχή πλανητών, ζωδίων και όψεων με τελικό αποτέλεσμα την σκιαγράφηση του τελικού αποτελέσματος, πάνω σε μία αστρολογική βάση.

Η τεχνική που θα χρησιμοποιήσω είναι η μέθοδος των ΑΣΤΡΟΔΥΝΩΝ.   Οι μέθοδος αυτή είναι μία μαθηματική έκφραση της ισχύος των ζωδίων, των οίκων και των όψεων, σύμφωνα με την αστρολογική παράδοση. Η τεχνική αυτή αναπτύχθηκε  από την αστρολογική σχολή CHRUCH OF LIGTH στην δεκαετία του 1930. Ο υπολογισμός των αστροδυνών  είναι μία επίπονη τεχνική, γιατί απαιτεί την χρήση πολλών αστρολογικών τύπων, για τον υπολογισμό της μαθηματικής ισχύος των αστρολογικών στοιχείων .Η μέθοδος είναι σχεδόν άγνωστη στους αστρολόγους και υπάρχει μόνο ένα αστρολογικό  πρόγραμμα που τις υπολογίζει.

Το πρώτο που μας ενδιαφέρει είναι να δούμε την κίνηση του εκλογικού σώματος από την έναρξη του εκλογών στις 7 πμ μέχρι το κλείσιμο της κάλπης στις 7 μμ. Για τον σκοπό αυτό καταστρώνουμε 12 ωροσκόπια .Το πρώτο στις 7πμ και το υπόλοιπα κάθε ώρα. Σε αυτά μελετούμε την ισχύ του άξονα 4ος οίκος( αντιπολίτευση) 10ος οίκος( κυβέρνηση).


Από το ανωτέρω διάγραμμα βλέπουμε ότι η μεγάλη πόλωση του εκλογικού σώματος  θα εκδηλωθεί μεταξύ 12μμ έως 2μμ, που θα σημαδεύσει και το εκλογικό αποτέλεσμα, κάτι που οι δημοσκόποι μπορεί να μη το δουν και να έχουν λάθος εκτίμηση.

Το ενδιαφέρον  είναι να δούμε και τις ψήφους που θα λάβει Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση κατά την διάρκεια των 12 ωρών της ψηφοφορίας. Για τον σκοπό αυτό μελετούμε τους κυβερνήτες του 4ου και 10ου οίκου και λαμβάνουμε τις αστροδύνες.Από το ανωτέρω διάγραμμα παρατηρούμε ότι η Αντιπολίτευση  έχει ένα σταθερό προβάδισμα έναντι της Κυβέρνησης . Μετά από μαθηματική επεξεργασία  των στοιχείων η Αντιπολίτευση λαμβάνει την νίκη με ποσοστο 35% και η κυβέρνηση 24%.Οπως φαίνεται και από αυτό το διάγραμμα η μεγάλη ανατροπή γίνεται μέσα σε δύο ώρες απο 12μμ μέχρι 2μμ.

Το ερώτημα πολλών είναι αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει αυτοδυναμία. Δύσκολη ερώτηση γιατί έχει πολλές παραμέτρους. Θα προσπαθήσω να δώσω μία απάντηση, με αστρολογική βάση.
Θα χρησιμοποιήσω τον δείκτη Barbault,ο οποίος εκφράζει τις γωνιακές σχέσεις των πλανητών από Δία μέχρι Πλούτωνα και μας δίνει μια ικανοποιητική εικόνα της πορείας της ανθρωπότητας.
Για να δω τι μπορεί να μας πεί ο  δείκτη Barbault για τις εκλογές, έκανα ένα υπολογισμό του για τις ελληνικές εκλογές από το 1920 μέχρι 2012. Οι εκλογές στις 25-1-2015 έχουν σχεδόν τον ίδιο δείκτη Barbault με τις εκλογές του 1963 και 1964. Στις εκλογές του 1963 η Ενωση Κέντρου είχε κερδίσει τις εκλογές πήρε 144 έδρες αλλά δεν έκανε κυβέρνηση, γιατί το τρίτο  κόμμα ήταν η ΕΔΑ, κόκκινο πανί για το τότε πολιτικό κατεστημένο.Εγιναν νέες εκλογές  τον Φλεβάρη του 1964 και πήρε το μυθικό 53%.
Αν τα αστρολογικά σχήματα επαναληφθούν και σε αυτές τις εκλογές δεν αποκλείω να έχουμε και νέες εκλογές που ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να πάρει αυτοδυναμία με ποσοστά πάνω από 40%.

Αν έτσι έχουν τα πράγματα θα το ξέρουμε την ημέρα των εκλογών, Σήμερα ήθελα να δείξω μια άλλη αστρολογική προσέγγιση  στο θέμα των εκλογών, έξω από τα συνηθισμένα στερεότυπα.
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ....ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ...ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΝΟ...ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΛΑΦΑΖΑΝΗ Ή Η ΝΔ?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

αντιπολιτευση ειναι η ΝΔ