2.1.15

ΠΟΥ ΠΑΣ ΜΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΟΥΡΑΝΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΙΔΡΥΕΙΣ ΚΟΜΜΑ ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΙΕ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ?





Αυριο, 3-1-2015, στις 5.30 μμ στο Μουσειο Μπενακη στην οδο Πειραιως θα εχουμε την ιδρυση του νέο κομματος του ΓΑΠ, που θα παει κοντρα του ΠΑΣΟΚ, 3 Σεπτεμβρη αυτοι, 3 Γεναρη εγω, για να δειτε ότι και καλο αστρολογο εχω, που με συμβουλευει….
Ας δουμε καποιες οψεις του νεου κομματος και τι μπορει να μας πουν για το νεοΓΑΠιτικο ιδεολογημα….
1-Αντιθεση Ουρανου-Βορειου δεσμου το αναγνωσμα…προσχομεν…ότι το κομμα θα φερει επανασταση που οι λαικες μαζες θα το αγκαλιασουν, γιατι η κοινωνια του 2015, είναι αυτή πριν το 2009…με τετοια μυαλα που φερνει το κομμα…μαλλον για αντιδικος σε δικη θα είναι…αλλα παντα ο αρχηγος εχει δικιο…ακομη και μεσα στην ψυρου….

2-Οι προθεσεις του είναι καθαρες…θελει να ριξει ένα πολιτικο αρχηγο…όπως μας δειχνει το τετραγωνο Ουρανου-Ηλιου…και αν το μυαλο σας παει στον Αιγοκερω Βενιζελο…τι νας σας πω…ότι εχετε κληρονομικο χαρισμα…αλλα δεν μπορειτε να σκεφτητε…ότι θελει να κανει και διαμορφωση της κοινης γνωμης..οτι είναι ο καλυτερος…λογο ονοματος αλλα και πραξεων…τυφλα ανα εχει η ξεματιαστρα…Βασιλειαδου στην ταινια η ΚΥΡΑ ΜΑΣ Η ΜΑΜΗ.

3-Η αντιθεση Αρη-Δια μας δειχνει την αντιπολιτευση που θελει να κανει σε Βενιζελο και Τριπρα γιατι εχει το κληρονομικο χαρισμα της εξουσιας…γιατι ο Χορταρεας είναι καλυτερος?....και εδώ πλεον δεν μιλα η εξουσια…αλλα τα ταβορ…της ποινικοποιησης των πραξεων του…..

4-Το τετραγωνο Σεληνης-Μεσουρανηματος…μας λεει,,ότι καποιοι από τις μειονοτητες θα εχουν καποια θεση στο κομμα…το εργο το εχουμε δει και στο παρελθον…με όχι και Happy End….

5-H συνοδος Ηλιου-Πλουτωνα μας λεει…ότι το κομμα θα διαφοροποιηθει από τις τρεχουσες πολιτικες των κυβερνοντων….γιατι σαν παιδι θελει να ξεχασει το αμαρτωλο παρελθον του….αλλωστε Ιουδας δεν υπαρχει μονο στην θρησκεια αλλα και στην ζωη…

6-Το τετραγωνο Ηλιου-Βορειου Δεσμου κραζει από μονο του τον ολεθρο των πολιτικων συμμαχιων που θα κανει…προς το κακο του, βεβαιως βεβαιως, αλλα ειπαμε εχει καλο αστρολογο…που ξερει τι θελει ο ΓΑΠ…

7-Η αντιθεση Ηλιου-Ωροσκοπου…μας δειχνει τον εγωκεντρικο αρχηγο του….που εχει φιλοδοξιες….και είναι αλαζονας με την εξουσια….τι θα πει και η μαμα…..

Αυτά τα ολιγα για να ξερετε τι θα δειτε τις επομενες ημερες…..και οι εκλογες γινοντα με αναδρομο Ερμη…ε ρε γλεντια……

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειστε... πολυ ωραιος κυριε !!!

Και, - μια που τα βρηκατε τοσο ωραια μεχρις εδω - για μολογατα μας και ταλλα !!!!

Θεμα 1ον : Η επισημη αναγγελια χρεωκοπιας ποια μερα του Ιουλιου 2015 θα γινει ??? Εεεε ???

Θεμα 2ον : Η Τουρκικη εισβολη στο Αιγαιο ποιο μηνα του 2015 θα γινει ???? Εεεεε ????

Υπογραφη : Πιτ-Χορταρεας.
(δυο σε ενα σαν τα σαμπουαν)

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.