25.8.13

Τα Παιχνίδια του Ποσειδώνα, Άρης στον Λέοντα Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 25 - 31 Αυγούστου 2013Η εβδομάδα αρχίζει με ένα κλίμα φουλ στον ρομαντισμό αλλά και στην ψευδαίσθηση, με διάθεση να ζήσουμε το εξωπραγματικό αλλά και με την τάση να πιστεύουμε τα ψέματα και να πέφτουμε σε πλάνες. Ο Ήλιος και ο Ερμής σχηματίζουν αντιθέσεις με τον Ποσειδώνα και μας κάνουν ευάλωτους σε αυταπάτες και εξαπατήσεις καθώς οι όψεις αυτές χρήζουν υψηλά επίπεδα συνειδητότητας από πλευράς μας για να μην εκτονώνονται με την τάση μας να φοράμε ωτοασπίδες στην Αλήθεια. 
Όπως καταλαβαίνετε, πρέπει να φιλτάρετε όσα ακούτε, κυρίως αν ξεστομίζονται με από πολιτικούς καθώς αυτοί αντιπροσωπεύουν τον Ποσειδώνα στη χειρότερη εκδοχή του, δηλαδή στο ψέμα.

Ευτυχώς, ο Ήλιος και ο Ερμής σχηματίζουν εξάγωνο με τον Κρόνο, όψεις πολύ σημαντικές καθώς μας δίνουν τη δυνατότητα της προσγείωσης και μάλιστα της ομαλής, αρκεί να συντονιστούμε με τον Δάσκαλο Κρόνο και να μην αφήνουμε τον ενήλικα μέσα μας να κοιμάται στον "ύπνο του δικαίου". 
Συστήνω σύνεση, διάθεση για σκληρή δουλειά και πρακτικότητα, ιδιαίτερα σε όσους έχετε πλανήτες, ωροσκόπο, μεσουμάνημα στις πρώτες μοίρες των μεταβλητών (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς).

Στη συνέχεια ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο και με τον Δία, όψη που μας δίνει περισσότερη διάυγεια και ίσως μπορεί να βοηθήσει στο να κάνουμε κάποιες αισιόδοξες σκέψεις εν μέσω κρίσης και αγωνίας για την καινούργια σεζόν που έρχεται.

Ωστόσο, το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας είναι η είσοδος του Άρη στον Λέοντα. 
Συγκεκριμένα ο Άρης μπαίνει στον Λέοντα την Τετάρτη 28 Αυγούστου τα ξημερώματα και θα αποχωρίσει, για να συνεχίσει το ταξίδι του στην Παρθένο, το μεσημέρι της 15ης Οκτωβρίου 2013.
  
Το ηρωικό περιβάλλον του Λέοντα είναι συμβατό για τον Άρη αλλά οι όψεις που θα σχηματίσει είναι αυτές που τελικά θα καθορίσουν το αν η διέλευσή του στον Λέοντα θα είναι ευεργετική ή όχι. Επίσης, σε προσωπικό επίπεδο, όλα εξαρτώνται από το ποιες γενέθλιες όψεις θα ενεργοποιήσει.

Σε γενικές γραμμές το ζητούμενο με τον Άρη στο Λέοντα είναι η απόκτηση θάρρους και, για να γίνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε τη δύναμή μας. Κι εδώ μιλάμε για την ουσιαστική δύναμη και όχι για την ψευδοδύναμη του εγωισμού, του ανταγωνισμού, της αναγκαιότητας για επιβολή.

Ο Άρης στον Λέοντα είναι ένα πυροτέχνημα του οποίου η έκρηξη εκτονώνει δράμα, αυτοέκφραση, δύναμη, ένταση, αυτοπροβολή, ενθουσιασμό, πιο έντονη σεξουαλικότητα, καλλιτεχνική έκφραση, ειλικρίνεια, υπερηφάνεια. Αν όμως εκφραστεί μέσω ατόμων χαμηλότερης συνειδητότητας, εκφράζεται συμπλεγματικά, σαν να έχει πληγωθεί η υπερηφάνειά του, με αδικαιολόγητη επιθετικότητα, με επιδειξιομανία, με φαμφαρισμούς και βερμπαλισμούς. 

Το τι έχουμε να περιμένουμε με τις όψεις που θα σχηματίσει ο Άρης από τον Λέοντα, θα σας τα αναλύσω σε επόμενες αναρτήσεις. 

Στο Astrology.gr είναι αναρτημένες οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις μου για όλα τα ζώδια και πώς αυτά επηρεάζονται από τις όψεις των πλανητών και την είσοδο του Άρη στον Λέοντα. Όσοι ξέρετε τον ωροσκόπο σας, διαβάστε τον για να έχετε μια πιο σαφή εικόνα. Πατήστε εδώ.

Σμάρω Σωτηράκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: