4.4.13

Ο φλογερός Άρης στον Κριό και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Ο Άρης μπαίνει στον Κριό, σήμερα 12.3 και θα παραμείνει μέχρι και τις 19.4

Ο φλογερός Άρης στον Κριό και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο        

Ο Άρης που μπαίνει στον Κριό από σήμερα στις 12.3 και θα παραμείνει μέχρι και τις 19.4 θα φέρει πολλές αλλαγές στην υπάρχουσα κατάσταση. Η σύνοδός του με τον Ουρανό που θα είναι μέχρι και τις 23.3 θα δημιουργήσει εντάσεις με στόχο να βγει η αλήθεια στην επιφάνεια και να καταρρίψει κάποιες άρρωστες κοινωνικές καταστάσεις οι οποίες συνεχίζουν να υπάρχουν και να διαλύουν την τάξη και την ασφάλεια. Θα ευνοήσει πρωτίστως τους Κριούς έπειτα ακολουθούν Δίδυμοι, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι. Θα ενεργοποιήσει Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους αλλά χρειάζεται προσοχή στον τρόπο της διαχείρισης της ενέργειας.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

 
ΚΡΙΟΣ
aries
Θα ξεκινήσετε με καινούργιες δυνάμεις και διάθεση για δράση. Παρορμητισμός και ίσως και υπερβολές θα γίνουν μέχρι και στις 23. 3 και κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Ενώ θα κάνετε σωστά βήματα μπορεί να γίνουν υπερβολές από την πλευρά σας γιατί μπορεί να νιώθετε ότι πνίγεστε. Επειδή στη δουλειά σας μπορεί να υπάρχει αυτό το αίσθημα ίσως να προσπαθήσετε να κάνετε κάτι καινούργιο και διαφορετικό και αυτό χρειάζεται από την πλευρά σας δράση αλλά με συντονισμό και οργάνωση. Ερωτικά θα είστε περισσότερο δραστήριοι. Να είστε προσεκτικοί με Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους.

ΤΑΥΡΟΣ
taurus
Παρόλο που είστε σε καλύτερη φάση τώρα ίσως να νιώσετε την ανάγκη για λίγο να απομονωθείτε αλλά θα έχετε και μια τάση απειθαρχίας και αυτό να σας βγάλει έξω από το συνηθισμένο σας πρόγραμμα. Επειδή μπορεί να εκδηλώσετε ανάγκη να αποκοπείτε από κάποιες καθημερινές συνήθειες ή από συγκεκριμένες συμπεριφορές ατόμων θα κινηθείτε αρκετά διαφορετικά και ίσως και απρόβλεπτα. Ένα πρόσωπο από τον εργασιακό σας χώρο μπορεί ξαφνικά να κάνει μια πολύ ερωτική κίνηση και εσείς να ενδιαφερθείτε άμεσα κυρίως αν είναι Ζυγός.

ΔΙΔΥΜΟΙ
gemini
 Οι στόχοι σας θα είναι πάνω από όλα και θα δουλέψετε σκληρά για αυτούς. Η ξαφνική επαφή με άτομα που είναι αρκετά πρωτοποριακά σε ιδέες και γενικές κατευθύνσεις θα σας ενθουσιάσει. Αποφύγετε βέβαια τις ακραίες ιδεολογίες γιατί δεν θα εξυπηρετήσουν κανένα. Θα κάνετε νέους φίλους και ίσως να είστε υπερβολικά δραστήριοι μέσα σε μια ομάδα ή σε ένα γκρουπ όπου εκεί θα μπορέσετε να ξεδιπλώσετε με μεγαλύτερη ευκολία τις δυνάμεις σας. Η δουλειά σας μπορεί ξαφνικά να πάρει μια πολύ θετική στροφή αρκεί να παραμείνετε σταθεροί στον στόχο σας. Ένα φιλικό πρόσωπο ίσως να γίνει ξαφνικά ερωτικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
cancer
Ξεκινάει μια έντονη περίοδος για σας αφού θα αναγκαστείτε να κινηθείτε πιο δυναμικά απέναντι στις καταστάσεις με στόχο να πάρετε θέση και νέα κυριαρχία κυρίως σε θέματα καριέρας, κοινωνικά ή ακόμα και οικογένειας. Φροντίσετε όμως να το κάνετε με έναν πιο κομψό τρόπο γιατί αν δεν το κάνετε θα χαρακτηριστείτε αντιφατικό πρόσωπο και ελαφρώς επιθετικό. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο γιατί μπορεί να διακόψετε κάτι ξαφνικά επειδή δεν αντέχετε ή δεν έχετε υπομονή να το πάτε παρακάτω. Το ίδιο βέβαια μπορεί να συμβεί και από την άλλη πλευρά δηλαδή να σας σταματήσουν απότομα από κάτι που έχετε ήδη ξεκινήσει. Να θυμάστε ότι ό, τι γίνεται είναι για το καλό σας. Δηλαδή μπορεί να μην πρέπει να είστε σε μια συγκεκριμένη κατάσταση και θα διακοπεί απότομα. Να είστε προσεκτικοί στα ξεκαθαρίσματα μεταξύ Κριού, Ζυγού και Αιγόκερω.

ΛΕΩΝ
leo
Ξεκινάει μια νέα περίοδος περισσότερο δυναμική και δραστήρια για σας. Αρκεί να έχετε πάρει απόφαση να κάνετε την αλλαγή και να μπει ένας καινούργιος άνεμος στην ζωή σας. Το θέμα του εξωτερικού μπορεί να επανέλθει και να πάρετε σοβαρές αποφάσεις αφού θα υπάρξει σημαντικό δέλεαρ. Γενικά θα ξυπνήσετε κατά κάποιο τρόπο και θα βάλετε τα πράγματα στην θέση τους γιατί αρκετά είχατε αφεθεί στις καταστάσεις. Δεν είστε μοιραία πρόσωπα οπότε δεν θα αφήσετε τίποτε στην τύχη τους. Δημιουργούνται ευκαιρίες πάντως για οικονομική εξέλιξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
virgo
Κάτι ξαφνικό και ανατρεπτικό θα βγει από μέσα σας και μπορεί να βάλετε τέλος σε μια οικονομική αδικία που γίνετε εις βάρος σας ή θα σταματήσετε μια συνεργασία η οποία σας πίεζε τόσο καιρό. Τουλάχιστον θα έχετε τη δύναμη να μπουν τα πράγματα στην θέση τους και από εκεί να διαπιστώσετε ότι δεν είστε τόσο αδύναμοι στο συγκεκριμένο θέμα που σας απασχολεί. Σίγουρα θα χρειαστεί να γεφυρώσετε πράγματα που είναι κάπως αντιφατικά με τον ψυχισμό σας αλλά χρειάζονται και αυτά για να γίνετε πιο πλούσιοι σε εμπειρίες. Μια έντονη σχέση μπορεί να ξεκινήσει με έναν Κριό.
 
ΖΥΓΟΣ
libra
Θα έχετε ανάγκη να αποδείξετε τον εαυτό σας περισσότερο από ποτέ και αυτό θα σας δημιουργήσει ένταση και αναταραχή. Είστε όμως έτοιμοι να δώσετε την μάχη σας και κυρίως σε αυτούς που σας αδικούν θα γίνετε αρκετά επιθετικοί ξεχνώντας ακόμα και την φυσική σας ευγένεια. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα είστε έξτρα ενεργοποιημένοι και κυρίως θα λύσετε επιτόπου τα θέματα μιας συνεργασίας ή μιας στενής σχέσης που σας ταλαιπωρεί γιατί θα νιώσετε ότι δεν πάει άλλο. Επειδή η κοινή γνώμη και αυτή του συντρόφου σας θα σας ενδιαφέρει άμεσα, η συμπεριφορά σας μπορεί να είναι αντιφατική και περίεργη. Εδώ χρειάζεται να έχετε ισορροπία και αρμονία στις αποφάσεις σας για να πετύχετε τον στόχο σας. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται αν σχετίζεστε με Κριό, Καρκίνο, Αιγόκερω.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
scorpio
Η δυναμικότητά σας θα βγει στην επιφάνεια και είναι απαραίτητο να είστε αυθεντικοί σε αυτό που κάνετε για να έχετε την δυνατότητα να κάνετε ξεκάθαρες κινήσεις. Ένας Κριός μπορεί να εμφανιστεί ξαφνικά και πολύ δυναμικά στην ζωή σας. Γενικά ξεκινάει μια περίοδος που θα γίνουν αναπροσαρμογές σε όλο σας το σύστημα και θέλετε-δε θέλετε θα βγουν στην επιφάνεια πολλά πράγματα τα οποία δεν τα περιμένατε ή δεν τα είχατε υπολογίσει. Αλλά τελικά όλα αυτά θα σας κάνουν καλό παρόλο που δυσκολεύεστε να τα δεχτείτε γιατί δεν σας αρέσει να ξεβολεύεστε. Το καθημερινό σας πρόγραμμα θα είναι πολύ έντονο και ίσως εξαντλητικό γιατί θα περιέχει κάτι καινούργιο το οποίο θα σας φάει αρκετό χρόνο για να το στήσετε από την αρχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
sagittarius
Ξεκινάει μια πολύ δραστήρια εποχή για σας που θα χρειαστεί να κάνετε αναβάθμιση από την βάση για την είσοδο νέων πραγμάτων στην ζωή σας. Σίγουρα θα κινηθείτε πιο δυναμικά γιατί θα ρισκάρετε και πάνω από όλα ερωτικά για να κερδίσετε ένα άτομο που ίσως θα έρθει ξαφνικά στην ζωή σας. Οτιδήποτε καινούργιο και δημιουργικό θα σας κερδίσει το ενδιαφέρον και θα θέλετε να το κατακτήσετε. Γενικά μια επαγγελματική αναβάθμιση θα σας κάνει πολύ καλό γιατί θα έχετε την ευχέρεια να είστε εσείς οι αρχηγοί και αυτό σας δίνει την δυνατότητα να έχετε περισσότερες πρωτοβουλίες. Αν κινηθείτε καλά και μεθοδικά αλλά με την εσωτερική διόραση σε δράση θα βγάλετε χρήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
capricorn
Ξεκινάει μια νέα περίοδος που θα κάνετε θέλετε-δε θέλετε ξεκαθαρίσματα αλλά και διακοπή κάποιων συνεργασιών ή καταστάσεων οι οποίες σας είχαν κουράσει. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μέχρι και στις 23.3 θα κινηθείτε πολύ παρορμητικά σαν μια νέα ηλεκτρική ενέργεια να σας έχει κτυπήσει και εσείς δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε. Αλλά όπως η ηλεκτρική ενέργεια χρειάζεται προσοχή έτσι και η πλανητική ενέργεια χρειάζεται σύνεση και ισορροπία για να γίνουν τα καλύτερα για σας χωρίς πολλές απώλειες ή ακραίους χειρισμούς. Η σχέση με έναν Κριό ή Καρκίνο θα πάρει τελείως διαφορετική τροπή γιατί εσείς θα δείξετε τα νύχια σας. Ίσως να πείτε αλήθειες που θα πονέσουν. Το θέμα ενός ακινήτου θα βγει ξαφνικά στην επιφάνεια με στόχο την άμεση επίλυσή του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
aquarius
Ξαναμπαίνετε και πάλι στο παιχνίδι τελείως διαφορετικοί γιατί θα είστε οπλισμένοι με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και κέφι για τη ζωή. Η διεκδίκηση είναι πολύ σημαντική για σας αφού δεν θα διστάσετε να δείξετε τον εαυτό σας και τις προθέσεις σας πιο εύκολα και ξεκάθαρα. Ταξίδια, επαφές και επικοινωνία θα είναι κάποια πράγματα που θα κάνετε πιο άμεσα και εύκολα. Το θέμα ενός αυτοκινήτου θα λυθεί πιο εύκολα καθώς επίσης μια νέα γνώση που θα θέλετε να πάρετε θα σας βοηθήσει να κερδίσετε αυτοπεποίθηση αλλά και μεγαλύτερη γνώση του εαυτού.
 
ΙΧΘΥΕΣ
pisces
Θα είστε πολύ δραστήριοι γενικά και θα ξυπνήσετε ξαφνικά από ένα μεγάλο λήθαργο. Θα ασχοληθείτε με μεγαλύτερη διάθεση πάνω στον τομέα των οικονομικών σας αφού θα υπάρχουν νέες προοπτικές τις οποίες όμως δεν μπορείτε απόλυτα μόνοι σας να τις φέρετε εις πέρας. Όχι ότι δεν τα καταφέρνετε αλλά είναι δουλειές που γίνονται με τις συνεργασίες άλλων ατόμων. Η σχέση με έναν Λέοντα θα γίνει πιο δημιουργική και δυνατή. Η πρωτοτυπία σε ένα αντικείμενο θα σας δημιουργήσει διάθεση να κάνετε κάτι ξεχωριστό. Η υπόθεση ενός ακινήτου μπορεί να ξεκινήσει ξαφνικά και απότομα. Και ενώ το είχατε ξεχάσει τώρα θα σας ξαναβγεί εκ νέου για να κάνετε νέο σχεδιασμό αλλά και διαφορετική δράση.



Πηγή: http://www.astrology.gr/astroQueen-Bella/planitiki-skakiera/item/40479-o-flogeros-aris-ston-krio-kai-poso-tha-epireasei-to-kathe-zodio#ixzz2PVxlUQ5M

Δεν υπάρχουν σχόλια: