4.4.13

Κινέζικη Αστρολογία: Η Τίγρης και τα επαγγελματικά της

Η καριέρα, τα επαγγελματικά και τα οικονομικά της Τίγρης
Κινέζικη Αστρολογία: Η Τίγρης και τα επαγγελματικά της        


Η Τίγρης στην εργασία
Οι Τίγρεις έχουν ταχύτητα και μυαλό που βρίσκεται πάντα σε εγρήγορση γι' αυτό και μαθαίνουν γρήγορα το οτιδήποτε. Χρειάζονται μια πρόκληση στη ζωή τους κι αυτό εξηγεί γιατί βαριούνται εύκολα και έχουν την τάση να αλλάζουν επαγγέλματα πιο συχνά από ό, τι τα άλλα κινέζικα ζώδια. Μερικοί Τίγρεις δεν αλλάζουν επάγγελμα αρκετά συχνά αλλά τείνουν να κάνουν πολλές εργασίες ταυτόχρονα. Οι περισσότεροι είναι γεννημένοι ηγέτες και αποδίδουν καλύτερα, όταν εργάζονται σε επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με θέσεις εξουσίας ή επιρροής.

Η σχέση με τα χρήματα
Οι Τίγρεις βασίζονται πολύ στην τύχη. Τους αρέσει να ξοδεύουν χρήματα αλλά και να τα μοιράζονται. Μπορούν να είναι αρκετά σπάταλοι, επειδή μέσα τους γνωρίζουν ότι δε θα ξεμείνουν ποτέ. Με κάποιο τρόπο, δεδομένου ότι όπως είπαμε είναι τυχεροί, βρίσκουν λύσεις για εξεύρεση πόρων έστω και λίγο πριν την πλήρη χρεοκοπία τους. Είναι πρόθυμοι να ρισκάρουν την περιουσία τους κατά τη διάρκεια της ζωής τους, αν πιστεύουν ότι θα καταλήξουν με ακόμα περισσότερα χρήματα.

Η καριέρα
Όσοι γεννήθηκαν στο Έτος της Τίγρης έχουν πάνω κάτω τους ίδιους σκοπούς και στόχους στη ζωή. Τα επαγγέλματα που τους ταιριάζουν καλύτερα είναι τα εξής:
Είναι εξαιρετικοί ως:
Ηθοποιοί, κωμικοί, οδηγοί και ειδικότερα οδηγοί αγώνων, μουσικοί, πιλότοι, καλλιτέχνες, συγγραφείς, αεροσυνοδοί, ταξιδιωτικοί πράκτορες, διαφημιστές, προϊστάμενοι

Συνεργασίες
Λαμβάνοντας υπόψη τα δικά τους χαρακτηριστικά και αυτά των συναδέλφων τους – συνεργατών τους το παρακάτω πινακάκι είναι πολύ χρήσιμο για να υπάρχει μια εικόνα για τα ζώδια από τα οποία μπορούν να επωφεληθούν και με ποιά θα υπάρχει μια ανταγωνιστική ή κακή σχέση.

Στοιχείο Τίγρης       Επωφελούνται από      Ανταγωνιστικό με
Μέταλλο                   Σκύλο Γης                      Βούβαλο Φωτιάς
Νερό                        Κάπρο Μετάλλου            Φίδι Γης
Ξύλο                        Τίγρη Νερού                    Πετεινό Μετάλλου
Φωτιά                       Άλογο Ξύλου                  Ποντικό Νερού
Γη                            Δράκο Φωτιάς                 Πίθηκο Ξύλου

Διαβάστε επίσης:
-Κινέζικη Αστρολογία: Ο Ποντικός και τα επαγγελματικά του
-Κινέζικη Αστρολογία: Ο Βούβαλος και τα επαγγελματικά του

Πηγή: http://www.astrology.gr/ZODIA/ARTHRA/item/41272-kineziki-astrologia-i-tigris-kai-ta-epaggelmatika-tis#ixzz2PVy5DzX6

Δεν υπάρχουν σχόλια: