4.1.13

Ερωτικό ωροσκόπιο 2013


Πώς μπορείς να μη μιλήσεις για τα αισθηματικά του 2013 όταν όλη η χρονιά έχει πολύ σημαντικά γεγονότα για όλο τον κόσμο. Τα παρορμητικά με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα σε τετράγωνο και μετέπειτα με τον Δία στον Καρκίνο θα περάσουν μία φάση θυελλωδών σχέσεων που θα τους αλλάξουν μια για πάντα το προφίλ τους. Ιδιαίτερα οι Καρκίνοι και οι Ζυγοί θα βρεθούν μπροστά σε σημαντικές αποφάσεις των συντρόφων τους που θα τους σοκάρουν σε ένα βαθμό. Οι μεν Κριοί αρκετά νευρικοί και οι Αιγόκεροι περισσότερο προβληματισμένοι από ποτέ αλλά ταυτόχρονα με ανάγκη για όλο περισσότερο πάθος όλο και κάποιο λάθος θα κάνουνε. Οι Καρκίνοι τελευταία στιγμή σώζονται από την κοινή προσπάθεια του Δία, Ποσειδώνα, Χείρωνα και Κρόνου. Ενώ οι Ζυγοί θα βιώσουν τις μικρότερες αναταραχές σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια του παρορμητικού σταυρού.
Ύστερα τα σταθερά ζώδια με το Κρόνο έχουν πολλά πράγματα να αντιμετωπίσουν, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί πρέπει να δεχθούν το ενδεχόμενο τέλος καταστάσεων στη ζωή τους αλλά και την άνοιξη νέων σοβαρών και κατασταλαγμένων ανθρώπων στη ζωή τους ενώ οι Λέοντες και οι Υδροχόοι ενώ δεν έχουν απευθείας κάποιο πρόβλημα στα αισθηματικά τους, οι υποχρεώσεις κυρίως οι επαγγελματικές και οι οικονομικές δεν θα τους αφήσουν πολύ περιθώριο να ηρεμήσουν και να χαλαρώσουν και αυτοί.
Τα μεταβλητά χορεύουν σε άλλους ρυθμούς. Ο Δίας βοηθά για το 1ο εξάμηνο του έτους Διδύμους – Τοξότες, Ιχθείς και Παρθένους. Η παρουσία του Ποσειδώνα και του Χείρωνα ανάλογα με το άτομο θα φέρει είτε τον παραμυθένιο έρωτα ή την ψευδαίσθηση και την απάτη που θα πονέσει πολύ.
Οι Εκλείψεις αδύναμες φέτος αλλά φέρνουν αρκετά προβλήματα στον άξονα του Ταύρου – Σκορπιού και θα μπορούσαμε να πούμε ότι αυτοί είναι ίσως και οι πιο προβληματισμένοι φέτος με τους Διδύμους και τους Τοξότες στα ερωτικά τους να είναι πιο ξέγνοιαστοι αν μη τι άλλο έχοντας το Δία στον άξονα τους για αρκετό καιρό. Οι Ιχθείς με τους Παρθένους θα κάνουν την έκπληξη, ο καθένας τους από το Σεπτέμβριο πιο καθαρά. Αφροδίτη και Δίας προς το τέλος της χρονιάς ρίχνουν σωσίβιο στα Παρορμητικά ενώ βοηθιούνται και οι Ιχθείς.
Οι Εκλείψεις που γίνονται στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού ( 25/4, 10/5 και 3/11) θα φέρουν ισχυρές αναταράξεις και προβλήματα στα δύο ζώδια ενώ οι εκλείψεις που πέφτουν στους Διδύμους – Τοξότη και Κριό – Ζυγό ( 25 Μαίου και 18/10 αντίστοιχα) δεν φαίνεται να δημιουργούν σοβαρά προβλήματα ενώ κάποιες φορές βοηθούν κιόλας να κάνουν φρέσκα ξεκινήματα τα ζώδια.
Η Αφροδίτη και η αναδρομή της στον Αιγόκερω στο τέλος του χρόνου θα φέρει επανασυνδέσεις από τη μία αλλά θα εγκαινιάσει και ένα κύκλο όπου ο κόσμος θα κοιτάει περισσότερο το συμφέρον του παρά τις ερωτικές του σχέσεις. Σε ένα κόσμο όμως που μαστίζεται από την έλλειψη αγάπης, το θεωρώ αυτό πολύ σοβαρό ειδικά με τα οικονομικά προβλήματα των λαών να αυξάνονται όλο και περισσότερο. Η μεγαλύτερη δύναμη στο κόσμο εξάλλου είναι η αγάπη, όχι μόνο η ερωτική αλλά σε όλες της τις μορφές. Για αυτό μην διστάσετε να τη δείξετε και μη ντραπείτε γι’ αυτή!
Καλή σας Χρονιά και σας εύχομαι να βρείτε την αγάπη που ψάχνετε…
και αν τη βρήκατε να μη τη χάσετε ποτέ!

Διαβάστε το ζώδιο σας εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: