3.12.12

Uranian χρησμοί Δεκεμβρίου 2012


Τι δίνουν οι εξισώσεις της Uranian για τον Δεκέμβριο του 2012 στα κοινωνικο-πολιτικά θέματα της Ελλάδας;

Karl Heinz Ottinger         Karl Heinz Ottinger
Uranian χρησμοί Δεκεμβρίου        
Φτάσαμε στον τελευταίο μήνα του 2012 και δεν σας κρύβω πως σαν χτες θυμάμαι που έγραφα με αγωνία του πρώτους Uranian χρησμούς για αυτή τη χρονιά, πάντα με το ίδιο πάθος και με τον ίδιο σεβασμό τόσο απέναντι στο κοινό όσο και την ίδια την Αστρολογία.
«Ξεπουληθήκαμε στο γιουσουρούμ για ένα κουστούμ»
Νικόλας Άσιμος
Το 2012 σηματοδοτεί το τέλος εποχής, μιας χρονικής περιόδου, που ένας λαός έτρωγε ψίχουλα και οι πολιτικοί του τα φιλέτα, που ένας λαός επίσης παρέμεινε οκνηρός ζώντας σε μια επίπλαστη ευμάρεια και τώρα πληρώνει το αντίτιμο των επιλογών του.
Ο Δεκέμβρης σαν μήνας πρέπει να χωριστεί σε δύο μέρη. Το πρώτο είναι μέχρι την είσοδο του Ήλιου στον Αιγόκερω και το δεύτερο από τις 21 Δεκεμβρίου και έπειτα. Κι αυτό μην το... συνδυάσετε με τις προβλέψεις των Μάγια που μιλάνε για το τέλος του κόσμου, αν και μετά βεβαιότητας οι μέρες κάποιων είναι μετρημένες! Ας δούμε όμως τι λένε πιο αναλυτικά οι Uranian χρησμοί του Δεκέμβρη.
Καταρχήν, τη δόση μαμούθ θα την πάρουμε σε δόσεις και βέβαια εδώ θα χρειαστεί να σημειωθεί ότι η ρύθμιση έχει γίνει πάνω σε εκλειπτική περίοδο, γεγονός που καλό είναι να θυμάστε γιατί εν καιρώ θα κριθεί αναγκαίο να ανατρέξουμε σε αυτό το χρονικό διάστημα.
Ο Βουλκάνους φανερώνει έντονη οικονομική εξάρτηση που με την επικούρεια συμβολή του απατηλού Ποσειδώνα καταλήγει στο γνωστό, πως δηλαδή το τυρί-δόση κρύβει μεγάλη φάκα. Την ίδια χρονική στιγμή, επανέρχεται το ζήτημα της λειτουργίας του ειδικού λογαριασμού, στον οποίο θα κατατίθενται τα χρήματα των δόσεων συν αυτά των αποκρατικοποιήσεων και θα τα χειρίζεται αυτόματα και με πολύ αυστηρούς ελέγχους η Τρόικα και ο Φούχτελ. Όπως λέει και το τραγούδι, «Πες μου τι θα κάνεις τώρα έτσι που σε κατάντησαν πατρίδα σερβιτόρα». Επιβεβαιωτικά, έρχεται να δέσει και ο διελαύνων Ζευς που μιλά για ολική εξάρτηση από τρίτους και προοιωνίζει εκ νέου εμπλοκές, απειλές και εξαναγκαστικά διλήμματα.

Read more: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/MINIAIES/item/37191-uranian-hrismoi-dekemvrioy#ixzz2E1QKrORv

Δεν υπάρχουν σχόλια: