3.12.12

Ερωτικές προβλέψεις Δεκεμβρίου για όλα τα ζώδια


Χριστίνα Δημοπούλου         Χριστίνα Δημοπούλου
Ερωτικές προβλέψεις Δεκεμβρίου για όλα τα ζώδια        
Κριός
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Με το Κρόνο στο Σκορπιό η ερωτική ζωή, είτε σας έχει γίνει εμμονή είτε πλέον περιβάλλεται από κάποιους περιορισμούς. Ωστόσο αυτό το μήνα θα υπάρχουν στιγμές που θα νιώθετε ότι αυτό που βιώνετε είναι ότι πιο όμορφο έχετε ζήσει. Η σύνοδος της Αφροδίτης με το Βόρειο Δεσμό στις 13 Δεκεμβρίου δείχνει μια ερωτική μέθεξη που θα συνταράξει βαθιά το «είναι» σας ενώ πολύ πιθανόν να γίνετε πιο κτητικοί. Ακόμα και αν το κρύβετε θα ζηλεύετε και θα ανησυχείτε μήπως χάσετε το ταίρι σας.
Με την είσοδο τόσο του Ερμή όσο και της Αφροδίτης στον περιπετειώδη Τοξότη στις 11 και 16 Δεκεμβρίου αντίστοιχα θα αισθανθείτε απελευθερωμένοι από σκέψεις και συναισθήματα που σας εγκλωβίζουν και θα έχετε τη δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και πιθανόν να κάνετε κάποιο ταξίδι. Ακόμη, η Νέα Σελήνη στις 13 Δεκεμβρίου στον Τοξότη υποδηλώνει μια περίοδο που μέσα από μετακινήσεις και συζητήσεις θα ανοίξει ένας νέος κύκλος στη μεταξύ σας επικοινωνία.
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Με τον Άρη στον 10ο ηλιακό οίκο στο ζενίθ της προσοχής σας βρίσκονται τα επαγγελματικά. Στην ερωτική ζωή, τα φλερτ που υφίστανται δεν σας ικανοποιούν και αυτό γιατί οι απαιτήσεις που έχουν σας πνίγουν. Αυτή την εποχή εσείς θέλετε ελευθερία και καθαρό αέρα. Επιπλέον, δεν θέλετε να μπείτε σε αδιέξοδες καταστάσεις γεγονός που χρειάζεται ωστόσο να προσέχετε γύρω στις 11 και 16 Δεκεμβρίου, αφού ίσως παρασυρθείτε ή θαμπωθείτε από πρόσωπα που τελικά δεν θα είναι αυτό που δείχνουν. Η Νέα Σελήνη όσο και η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στον Τοξότη δείχνουν ότι προτού προχωρήσετε σε μια σχέση είναι καλό να δουλέψετε ζητήματα επικοινωνίας και να προσδιορίσετε τι θέλετε να δώσετε και να πάρετε μέσα σε αυτή. Πολύ πιθανόν στους κόλπους μιας παρέας ή μέσω φίλων κάνετε κάποιες γνωριμίες που θα σας εκπλήξουν ευχαρίστα. Υποσχέσεις δεν δίνετε αλλά ούτε θα λάβετε.
Ταύρος
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Αναμφίβολα τα μαθήματα που παίρνετε αυτήν την περίοδο από τη σχέση σας θα τα θυμάστε μια ζωή και είναι στιγμές που είτε νιώθετε μόνοι είτε τα πράγματα δεν κυλάνε όπως θα θέλατε. Ο Δίας στον δεύτερο ευελπιστεί να αναπληρώσει τα συναισθηματικά κενά και εν μέρει τα καταφέρνει αλλά η ανάδρομη πορεία του δεν μπορεί ακόμα να αποδώσει τα μέγιστα. Με Ερμή και Αφροδίτη στον 7ο έχετε ανάγκη να εκφράσετε αυτά που νιώθετε και να αισθανθείτε ότι υπάρχει ακόμα μεταξύ σας αγάπη και πάθος. Οι όψεις ωστόσο και των δύο στη διάρκεια του μήνα είναι αντιφατικές πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να δεχτείτε τόσο τα καλά όσο και τα άσχημα και να προχωρήσετε. Το δεύτερο μισό του μήνα τα πράγματα θα είναι πιο όμορφα και αυτό γιατί αφενός εσείς θα θελήσετε να δείτε το ποτήρι μισογεμάτο και αφετέρου γιατί θα αυξηθούν τα ερωτικά τετ-α- τετ και οι στιγμές πάθους.
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Με τον Κρόνο στον 7ο είστε σε μια φάση που είτε δεν θέλετε με τίποτα δεσμεύσεις είτε νιώθετε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα αναλαμβάνοντας ευθύνες και νέες αρμοδιότητες. Κάποιοι οι οποίοι δεν έχετε ξεκαθαρίσει από μια σχέση, αλλά βρίσκεστε και μαζί και χώρια ίσως αργήσετε να αποβάλλετε τα απομεινάρια της και να προχωρήσετε. Με Ερμή και Αφροδίτη ωστόσο στον Σκορπιό το πρώτο δεκαήμερο του μήνα θα έχετε ευκαιρίες για φλερτ, αισθηματικές προσεγγίσεις και ρομαντικές γνωριμίες. Επιπλέον, ο Άρης στον Αιγόκερω σας δίνει τη δυνατότητα να αυτοπειθαρχήσετε , και να ανοίξετε νέους δρόμους πιθανόν με άτομα που μένουν μακριά, σπουδάζουν ή ακολουθούν έναν τρόπο ζωής που σας αρέσει. Η ενεργοποίηση του 8ο ηλιακού οίκου τόσο από τη Νέα Σελήνη όσο και από τους Ερμή και Αφροδίτη δείχνει ότι η ερωτική ζωή θα πάρει μπρός.
Δίδυμοι
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Αυτό το μήνα αναζητάτε προσανατολισμό και η Νέα Σελήνη στις 13 Δεκεμβρίου έρχεται για να κατευθύνει την προσοχή σας στη σχέση σας και στα γεγονότα τα οποία θα λάβουν χώρα μέσα σε αυτή. Επιπλέον η παρουσία του Ερμή στον 7ο ηλιακό οίκο δείχνει ότι θα επιδιώξετε να κάνετε κάποιο ταξιδάκι και να ζήσετε συναρπαστικές στιγμές με το ταίρι σας ενώ η Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 16 Δεκεμβρίου θα στηρίξει τα αισθηματικά σας σχέδια. Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα ο Άρης θα βρίσκεται στον Αιγόκερω ανεβάζοντας την ερωτική επιθυμία στα ύψη ενώ πολύ πιθανόν κάποιο κρυφό φλερτ να διεκδικήσει περισσότερο χρόνο από τη ζωή σας. Ωστόσο προσέχετε τις ερωτικές ατασθαλίες γύρω στις 11 και 16 Δεκεμβρίου γιατί οι ισορροπίες μέσα στη σχέση σας μπορεί να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Μην επαναπαύεστε στα προνόμια του Δία γιατί αν αθετήσετε τις υποσχέσεις σας δεν θα μπορεί να κάνει και πολλά.
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Ο χώρος της δουλειάς αποτελεί το πιθανό πεδίο στο οποίο θα εκδηλωθεί κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον, θα φλερτάρετε και γενικότερα θα ερωτοτροπήσετε. Πέρα από τη συμπάθεια που μπορεί να αναπτυχθεί μεταξύ εσάς και ενός άλλου προσώπου είναι πολύ πιθανόν να προχωρήσετε στη σύναψη μιας σχέσης από το δεύτερο δεκαήμερο το μήνα και μετά. Η Νέα Σελήνη στις 13 Δεκεμβρίου δείχνει ένα νέο ξεκίνημα στην αισθηματική ζωή που όμως έχει αστερίσκο «παραμυθιάζομαι μα ούτε που νοιάζομαι» και αυτό γιατί το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα σας καταδιώκει μήνες. Με τον Άρη στον 8ο το ερωτικό ένστικτο σάς καθοδηγεί ενώ τη λογική είτε δεν την ακούτε είτε εις γνώση σας την παραμερίζετε. Τέλος, θα υπάρχει η τάση για διπλές καταστάσεις και ερωτικά διλήμματα που θα κάνουν τα πράγματα ακόμα πιο περίπλοκα.
Καρκίνος
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Ο Κρόνος προχωρεί όλο και περισσότερο στο ζώδιο του Σκορπιού γεγονός που σημαίνει ότι πολλοί από εσάς θα δώσετε έμφαση στην χαρά ή μη που παίρνετε από τη σχέση σας. Αυτό ο μήνας σας δίνει τη δυνατότητα να μοιραστείτε ευχάριστο χρόνο με το ταίρι σας, να ανταλλάξετε απόψεις, να πάτε εκδρομές και να αναβιώσετε το ερωτικό πάθος που σας ενώνει. Βέβαια με τον Άρη το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον Αιγόκερω κάποιοι καυγάδες θα είναι αναπόφευκτοι ενώ σε κάποιες περιπτώσεις θα έχουν διάρκεια. Από την άλλη θα γίνετε πιο ενεργητικοί κα δραστήριοι για θέματα που αφορούν τη σχέση σας και θα έχετε την τάση να αγωνίζεστε μέχρι να πετύχετε αυτό που θέλετε. Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 13 Δεκεμβρίου ίσως ο σύντροφος σας βρεθεί σε μια δυσχερή θέση και εσείς αισθανθείτε την ανασφάλεια να σας κατακλύζει καθώς θα νιώσετε έστω και προσωρινά ευάλωτοι χωρίς την προστασία του. Τέλος η Πανσέληνος στις 28 Δεκεμβρίου, η οποία επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 29 Ιουνίου δείχνει ότι κάποια γεγονότα θα επηρεάσουν ιδιαίτερα την προσωπική οπτική που έχετε για τη ζωή.
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Ο μήνας ανοίγει με τον Ερμή και την Αφροδίτη να προετοιμάζουν το έδαφος για ερωτικές ιστορίες γεμάτες πάθος, ένταση και σφοδρότητα. Η ταυτόχρονη παρουσία του Κρόνου στο ίδιο ζώδιο δείχνει ότι κάποιοι θα βρείτε ένα ώριμο και σταθερό σύντροφο και άλλοι θα γοητευτείτε από μια κυριαρχική και πιθανόν καταπιεστική προσωπικότητα. Συγχρόνως με τον Άρη στον 7ο ανυπομονείτε να προχωρήσετε στον αισθηματικό τομέα και δεν διστάζετε να πάρετε πρωτοβουλίες και να κάνετε πράγματα που δεν εναρμονίζονται με τη διστακτική σας φύση. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο το μήνα η καθημερινή σας ζωή γίνεται πιο όμορφη και ο έρωτας έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας ενώ πολλοί εσείς ίσως πάρετε κάποια άδεια από την εργασία σας γεγονός που θα σας επιτρέψει να περάσετε περισσότερο χρόνο με ένα πρόσωπο που θα έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον σας.

Read more: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/MINIAIES/item/37227-erotikes-provlepseis-dekemvrioy-gia-ola-ta-zodia#ixzz2E1Pu7qjH

Δεν υπάρχουν σχόλια: