21.10.12

Ευχαριστω την Αστρολογο Εβιτα Ζαχαριαδου για την ωραια Κυριακη

Σήμερα παρακολούθησα ενα Αστρολογικό Σεμινάριο απο την φίλη Αστρολόγο Εβίτα Ζαχαριάδου.
Ταυτόχρονα έκανα και την βιντεοσκόπηση όλου του σεμιναρίου.

Πρέπει να πώ οτι πολλά πράγματα ανακάλυψα για την Αστρολογία, αν και 40 χρόνια στην έρευνα, θεωρώ τον εαυτό μου μαθητή της Αστρολογικής Ατραπού.

Θέλω να ευχαριστήσω την Εβίτα, γιατί μέ έκανε να νοιώσω οτι στην Αστρολογική Ατραπό υπάρχουν συνοδοιπόροι με ήθος και γνώση, που δίνουν απλόχερα στους άλλους την βιωματική τους σχέση με την Αστρολογία και αυτο το θεωρώ την μεγαλύτερη προσφορά της στην διάδοση της Αστρολογικής Τέχνης, μέσα σε πλαίσια που  τιμούν την Ελληνική Αστρολογία, που δεν έχει ΤΙΠΟΤΕ να ζηλέψει απο τους Αστρολόγους του εξωτερικού. Για να μη γίνουν παρεξηγήσεις, κάτι πού θέλουν κάποιοι για να τονώσουν το ναρκισσικό τους ΕΓΩ,υπάρχουν, πλέον πολλοί Ελληνες Αστρολόγοι, που δίνουν δείγματα γραφής ανώτερα απο πολλούς συναδέλφους του εξωτερικού. Γιαυτό πρέπει, όλοι μας να έχουμε τακτικές επαφές με το Ελληνικό κοινό, να τα εκπαιδεύσουμε στην σωστή Αστρολογία και άς κάνει αυτό τις επιλογές.

Οταν τα νετρίνα του Σύμπαντος  εγκλοβίζονται, έστω και παροδικά, απο τον συναισθηματισμό του Αστρολόγου, τότε είναι βέβαιο οτι τα τροχιακά του Ωροσκοπίου, απελευθερώνουν τεράστιες ποσότητες ενέργειας που διαπερνούν το εσωτερικό του κάθε ατόμου, που το δίνει μεταλλαγμένο στο περιβάλλον και τότε η Επανάσταση του νέου ανθρώπου είναι πρό των θυρών.

Αν ακολουθήσεις αυτό που σε κάνει ευτυχισμένο, μπαίνεις σε ένα είδος τροχιάς που ήταν εκεί από πριν, και σε περίμενε, και η ζωή που θα έπρεπε να ζεις είναι αυτή που ζείς. Όταν καταφέρεις να το δεις αυτό, αρχίζεις να γνωρίζεις ανθρώπους που βρίσκονται στο πεδίο της ευδαιμονίας σου, και σου ανοίγουν τις πόρτες. Εγώ λέω ακολούθησε την ευδαιμονία σου, και μη φοβάσαι, και πόρτες θα ανοίξουν εκεί που δεν ήξερες ότι θα υπήρχαν.

Εβίτα σε ευχαριστώ για την ωραία εμπειρία που έζησα σήμερα.

Φιλικά

Δημήτριος Κορωνάκης Μαθητής της Αστρολογικής Ατραπού.



Δυο Αιγοκεροι της Αστρολογιας ιδρυτικα μελη του ΠΑΜΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ





Δεν υπάρχουν σχόλια: