3.9.12

Ινδική αστρολογία-Προβλέψεις Σεπτεμβρίου για τα δώδεκα ζώδια


Πάρις Σιδηρόπουλος         Πάρις Σιδηρόπουλος
Ινδική αστρολογία-Προβλέψεις Σεπτεμβρίου για τα δώδεκα ζώδια        
 
Οδηγίες προς τους αναγνώστες
Θυμίζω ότι στην Ινδική παράδοση οι θέσεις των Φώτων, των πλανητών και των Δεσμών της Σελήνης υπολογίζονται με τον αστρικό ζωδιακό, δηλαδή περίπου 24 μοίρες μείον από τις θέσεις του τροπικού ζωδιακού της δυτικής αστρολογίας.
Κατ’ επέκταση τα ζώδια αρχίζουν σε άλλες ημερομηνίες που δεν ταυτίζονται με τις αντίστοιχες της Δυτικής αστρολογίας. Για να μην μπερδευτείτε λοιπόν θα πρέπει αρχικά να ελέγξετε τις ημερομηνίες για να βρείτε σε ποιο ζώδιο της Βεδικής αστρολογίας ανήκετε. Η ακριβής ημερομηνία και ώρα του περάσματος από το ένα ζώδιο στο άλλο δεν είναι σταθερή και διαφοροποιείται κάθε χρόνο όπως ακριβώς συμβαίνει και στη Δυτική αστρολογία. Κι αν έχετε την …ατυχία να έχετε γεννηθεί πάνω στην αλλαγή των ζωδίων θα πρέπει να ανατρέξετε στην αστρική θέση του Ήλιου (με το σύστημα Lahiri) για τη χρονιά που σας ενδιαφέρει.



Μεσά (Κριός)
Από 13-14/4 έως 13-14/5
Στο χάρτη του μήνα το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 9ο τυχερό οίκο της θεϊκής πρόνοιας και της πατρικής τύχης, δέχεται καλές όψεις από τον Κρόνο και έχει εγκατεστημένο τον κυβερνήτη σας, τον Άρη στο 3ο σπίτι της καθημερινότητας, από 1-29/9. Έτσι λοιπόν, για όλον σχεδόν το μήνα, η εύνοια θα αναλωθεί σε δευτερεύοντα πράγματα της καθημερινότητας και θα μεταφερθεί στα νεώτερα από εσάς αδέλφια, μιας και ο Άρης συγκατοικεί με τον πανίσχυρο Κρόνο, σε έξαρση στον Ζυγό. Φροντίστε λοιπόν να μην αναλώσετε όλη την θετική ενέργεια σε θέματα χωρίς ουσία αλλά να ρίξετε το βάρος και σε μακροπρόθεσμους στόχους. Ωστόσο, από 29-30/9, ο Άρης θα μετακινηθεί στον θρόνο του στον Σκορπιό και στον 4ο σταθερό οίκο με αποτέλεσμα να πετύχετε καλό κλείσιμο του μήνα. Η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: