3.9.12

Ερωτικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου για όλα τα ζώδια


  Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Σεπτέμβριο στα ερωτικά και τις σχέσεις μας;
Χριστίνα Δημοπούλου         Χριστίνα Δημοπούλου
Ερωτικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου για όλα τα ζώδια        
Κριός

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που θα επενδύσετε στην αισθηματική ζωή και συνάμα θα διαθέσετε χρόνο, χρήμα και ενέργεια για να έρθετε πιο κοντά με το έτερο ήμισυ. Η καρδιά σας στο μεγαλύτερο μέρος του θα είναι γεμάτη από όμορφα και πλούσια συναισθήματα. Λίγο προσοχή θα χρειαστεί στις αρχές του μήνα που η Αφροδίτη συναντά τον Κρόνο και πιθανόν να προκύψει μια απόσταση μεταξύ σας αλλά και τέλη του μήνα που εξαιτίας των δυσμενών όψεων που σχηματίζει με το τρίο Πλούτωνα, Ουρανό και Άρη διότι ίσως κριθεί αναγκαίο να πάρετε αποφάσεις που θα αλλάξουν κάποια δεδομένα της ζωής σας. Από την άλλη, με τη Νέα στις 16 Σεπτεμβρίου στο ζώδιο της Παρθένου ίσως το ταίρι σας αλλάξει μυαλά όσον αφορά κάποια παλιά γεγονότα και αυτό ωφελήσει τη σχέση. Τέλος, η παρουσία του Άρη καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα στον οίκο της λίμπιντο θα σας κάνει μια ακούραστη ερωτική μηχανή που θα προσφέρει μοναδικές στιγμές πάθους και απέραντης ηδονής.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Ο Κρόνος ετοιμάζεται να φύγει από τον οίκο των σχέσεων, πράγμα που σημαίνει ότι κάποιοι ήδη έχετε απαλλαχτεί από κάποιες επιφυλάξεις και δισταγμούς όσον αφορά θέματα σχέσεων και άλλοι είστε στο δρόμο να μάθετε τι ακριβώς θέλετε. Παράλληλα, με το Δία στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων οι ευκαιρίες για γνωριμίες είναι πάμπολλες ενώ η Αφροδίτη στον Λέοντα έρχεται να στέψει με επιτυχία ένα φλερτ και να κάνει ένα πάρτι προς τιμή του έρωτα. Αν κάτι δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστο, είναι η παρουσία του κυβερνήτη σας, Άρη, στον οίκο της ερωτικής επιθυμίας, η οποία αναμένεται ακόρεστη και ενδέχεται πέρα από sex maniac να σας κάνει ιδιαίτερα τολμηρούς και αποκαλυπτικούς. Εξομολογήσεις, πάθη, ζήλιες, μυστήρια και υπόγεια ρεύματα θα είναι μερικά από τα στοιχεία αυτής της έντονης ερωτικής περιόδου. Τέλος, πολλά από τα βήματα που θα κάνετε αυτόν τον μήνα θα σηματοδοτούν μια εποχή ανατροπής με τη βοήθεια του βαρύ ερωτικού εξοπλισμού που έχετε αποκτήσει.

Ταύρος ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Η σχέση σας αυτό το μήνα αρκετές φορές θα θυμίζει πλοίο που προσπαθεί να περάσει από τα στενά της Σκύλας και της Χάρυβδης. Αν και με την Αφροδίτη στον 4ο θα υπάρχουν ευχάριστα κι όμορφα γεγονότα που θα συνδέονται με την οικογενειακή ζωή και μπορεί να αποτελέσουν αιτία για να έρθετε πιο κοντά με το έτερο ήμισυ, δε θα λείψουν τα προβλήματα. Οι δυσκολίες είτε θα αφορούν ακανθώδη ζητήματα του συντρόφου που μαζί καλείστε να παλέψετε ή πολύ πιθανόν κάποιοι λογαριασμοί που έχουν μείνει μεταξύ σας ανοιχτοί ήρθε η ώρα να ξεκαθαριστούν. Το κλειδί είναι να τα δώσετε όλα για να παλέψετε, κάτι που μπορεί να αλλάξει αλλά και να αποδεχτείτε καταστάσεις που δεν μεταβάλλονται. Βέβαια, υπάρχει και το θετικό της υπόθεσης, καθώς κάποιοι από εσάς θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα μέσα στη σχέση ή θα δράσετε για να επιλύσετε συναισθηματικά αλλά και οικονομικά ζητήματα. Η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: