26.5.12

Το νέο βιβλίο Ερωτικής Αστρολογίας της Βασιλικής Κόντη είναι εδώ!

Ερωτικά Μαθήματα Αστρολογίας ξανά, από τη Βασιλική Κόντη!        
Αυτές τις μέρες, οι εκδόσεις Ερεχθηίδα προχώρησαν στην έκδοση ενός νέου αστρολογικού βιβλίου, που ήρθε να προστεθεί στο διαρκώς αυξανόμενο δυναμικό των εκδόσεων της.
Πρόκειται για το δεύτερο βιβλίο της συνεργάτιδος του Astrology.gr, Βασιλικής Κόντη, της οποίας η συνεργασία της με το site ανάγεται στην αρχή της γενέσεώς του.
Το νέο βιβλίο της κ. Κόντη φέρει τον τίτλο "Ερωτικά μαθήματα Αστρολογίας ΙΙ" και είναι ουσιαστικά μια εμπλουτισμένη και βελτιωμένη συνέχεια του πρώτου βιβλίου της "Ερωτικά μαθήματα Αστρολογίας", το οποίο εκδόθηκε τον περασμένο Νοέμβριο πάλι από την Ερεχθηίδα.
Οι λάτρεις της αστρολογίας γνωρίζουν πολύ καλά πόσο σπάνιες είναι οι καλές αστρολογικές εκδόσεις, που ξεφεύγουν από τα τετριμμένα και η έκδοσή τους πάντα χαροποιεί ιδιαίτερα το διψασμένο για αστρολογική γνώση ελληνικό κοινό.
Όλοι οι μελετητές της αστρολογίας που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις σχέσεις ή την πρόβλεψή τους, τις προδιαγραφόμενες τάσεις ή το γάμο και, γενικότερα, όσοι εντρυφούν στα θέματα Συναστρίας, μπορούν τώρα να αποκτήσουν το νέο βιβλίο της κ. Κόντη με ένα απλό κλικ στο e-shop του Astrology.gr.
Επίσης, το "Ερωτικά μαθήματα Αστρολογίας ΙΙ" κοσμεί με την παρουσία του το περίπτερο των εκδόσεων Ερεχθηίδα στην 9η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το ξεφυλλίσουν και να το αποκτήσουν.
Παράλληλα, «τρέχει» διαγωνισμός στη σελίδα του Astrology στο Facebook που προσφέρει 5 δωρεάν αντίτυπα του βιβλίου της κ. Κόντη.
Όσοι από εσάς επιθυμείτε να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό πατήστε εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: