26.5.12

Σεισμοί , λιμοι και καταποντισμοι και ο πλανητης Πλουτωνας πανω από την Αθηνα

πρωτη δημοσιευση 19-3-2012



Το μεγαλο τριγωνο Δια-Αρη-Πλουτωνα , που σχηματιζεται στο ωροσκοπιο της εαρινης ισημεριας  δεν αφηνει  καλες εντυπωσεις, γιατι θα εχουμε μεγαλες αλλαγες στο πολιτικο συστημα, ανατροπες στην κοινωνια και ενοπλες συρραξεις, που όλα οδηγουν στην αναμορφωση των οσων ξερουμε μεχρι τωρα. Και ο Πλουτωνας, γωνιακος στον 10ο οικο, περνα πανω από την Αθηνα από την αστρο-χαρτο-γραφια, που μας δειχνει ότι μια φυσικη καταστροφη, διαβαζε σεισμος, είναι προ του πυλων.Ολα τα ειχε ο ψωριαρης θα του ελθει κατι υπερανω των δυναμεων του ΚΑΙ τοτε θα γινουμε πραγματικα ψωροκωσταινα…..αυτα διαβασα στα αστρα….ελπιζω να μη βγω αληθινος….
 
 

Έγγραφο σοκ στην ΕΜΑΚ για πιθανολογούμενο μεγάλο σεισμό;

Μετά τον ισχυρό σεισμό 5.9 ρίχτερ τα ξημερώματα στην Ιταλία, αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον η πληροφορία για εσωτερικό έγγραφο στην ΕΜΑΚ το οποίο προειδοποιούσε για επικείμενο καταστροφικό σεισμό στην Ελλάδα από τις 20 Μαΐου έως τα τέλη Αυγούστου.

Έγγραφο σοκ στην ΕΜΑΚ για πιθανολογούμενο μεγάλο σεισμό;

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο υπεύθυνος τύπου κος Τσόγκας, είχε να κάνει μάλλον με άσκηση και όχι με πραγματικό γεγονός.
Φυσικά, αυτές τις ώρες είναι επικίνδυνο να μιλάμε για κάτι το οποίο δεν είναι εξακριβωμένο 100%, αλλά η πληροφορία που είχαμε προέρχεται από τους «κόλπους» της ΕΜΑΚ και έδειχνε ιδιαίτερα θορυβημένος μιας και τέτοιο έγγραφο δεν είχε ξανασταλεί στο πρόσφατο παρελθόν και μάλιστα με τόση ένταση.
Ελπίζουμε να μην επαληθευτεί το έγγραφο, που είμαστε σίγουροι ότι εστάλη στα κέντρα αλλά και στα μέλη των αποστολών και οι προβλέψεις να πέσουν έξω.
Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις και την επικαιρότητα στην Ελλάδα και το εξωτερικό με ένα στη σελίδα του Newsbomb.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: