25.5.12

«Έχεις άστρο», με Διδύμους και δελτίο... ακραίων φαινομένων!

«Έχεις άστρο», με Διδύμους και δελτίο... ακραίων φαινομένων!        
Σήμερα στις δώδεκα τα μεσάνυχτα ακριβώς και για δύο ώρες, η Βασιλική Κόντη και ο Γιάννης Ριζόπουλος, στο καθιερωμένο ραντεβού τους στο Channel 9, συζητούν, αναλύουν και παρουσιάζουν τα πάντα γύρω από την Αστρολογία, με το δικό τους μοναδικό ...passing game!
Ζώδια, προβλέψεις, οδηγός αγορών και όχι μόνον. Ο έρωτας, η πολιτική, η οικονομία, οι celebrities και γενικά όσα συμβαίνουν ή θα συμβούν γύρω μας, σχολιάζονται άμεσα και κατανοητά μέσα από ένα αστρολογικό πρίσμα, φυσικά.
Υπάρχει και bonus για τους τυχερούς τηλεθεατές, που θα απαντήσουν σωστά στην -καθιερωμένη πια- ερώτηση του διαγωνισμού.
Ύστερα από το πρωτοποριακό αστρολογικό debate με θέμα τις εκλογές και την Οικονομία στην Ελλάδα, που θυμίζουμε πως μπορείτε ακόμη να παρακολουθήσετε στην ιστοσελίδα του Channel 9, η εκπομπή επιστρέφει στην πάγια θεματολογία της, με πολλές αναφορές στο ζώδιο των Διδύμων και extra large προβλέψεις για την μάλλον ταραγμένη εβδομάδα που έρχεται.
Το Channel 9 εκπέμπει μόνον στην Αττική αλλά μπορείτε να το δείτε live και μέσω διαδικτύου στην διέυθυνση http://wwitv.com/tv_channels/b6155.htm
Η εκπομπή θα παιχτεί σε επανάληψη την Κυριακή στις 7:30 το πρωί και για όσες ή όσους δεν μπορέσουν να την παρακολουθήσουν, το βίντεο της θα είναι διαθέσιμο εδώ την Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: