25.5.12

Οι εκδόσεις Ερεχθηίδα και με Αστρολογικά Βιβλία στην 9η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Οι εκδόσεις Ερεχθηίδα φιλοξενούνται φέτος στην 9η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου, εκπροσωπώντας βέβαια και το Astrology.gr, με τα αστρολογικά βιβλία των αστρολόγων μας, που φιγουράρουν
Οι εκδόσεις Ερεχθηίδα στην 9η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης        
Μάιος μήνας και σε όλη την Ελλάδα οι εκθέσεις λουλουδιών και βιβλίων δίνουν και παίρνουν. Κλασσικά και παραδοσιακά. Καμία έκθεση όμως δεν μπορεί να συναγωνιστεί την ετήσια Διεθνή Έκθεση Βιβλίου της Θεσσαλονίκης.
Η 9η διοργάνωση της Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως τις 27 Μαΐου 2012, στις εκθεσιακές εγκαταστάσεις της HELEXPO, με οργανωτές το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ) / Υπουργείο Πολιτισμού, την Helexpo και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοπωλών (ΠΟΕΒ).
Η πρώτη διοργάνωση της Διεθνούς Έκθεσης έγινε το 2004 και έκτοτε είναι το ετήσιο ραντεβού των εκδοτών και των αναγνωστών. Το αγαπημένο και διψασμένο για γνώση κοινό της κάθε χρόνο συρρέει και τιμά με την παρουσία του την... γνώση και τη μάθηση σε όλους τους τομείς.
Να διευκρινίσουμε ότι η ΔΕΒΘ έχει καταφέρει και διατηρεί το υψηλό της επίπεδο, με την οργάνωση μεγάλων και ουσιαστικών παιδικών και εφηβικών γωνιών, με θεματικά περίπτερα με πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα, τη διοργάνωση πολλών αμφιθεάτρων για να φιλοξενήσει το πρόγραμμα των εκδοτών κ.λπ.
Οι εκδόσεις Ερεχθηίδα με τα βιβλία των συνεργατών του Astrology.gr δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τον ετήσιο αυτό εκθεσιακό και εκδοτικό θεσμό.
Στο περίπτερο 15, stand 37, όσοι τυχεροί βρεθείτε αυτό το τριήμερο στη Θεσσαλονίκη, θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε τα καλύτερα αστρολογικά βιβλία που κυκλοφορούν στην αγορά.
Χρυσοί και περήφανοι χορηγοί του περιπτέρου μας - πώς θα μπορούσαν άλλωστε να λείπουν- το gossiptv.gr και το queen.gr!
Περιμένουμε με χαρά όλους τους φίλους της αστρολογίας και του Astrology.gr, στους εκθεσιακούς χώρους της Helexpo, από τις 24 έως τις 27 Μαΐου. Ελάτε να δείτε από κοντά τα νέα μας βιβλία και να διευρύνετε τους... αστρολογικούς σας ορίζοντες. Στους επισκέπτες του περιπτέρου θα μοιράζονται όμορφα και ελκυστικά δώρα*.
* Μικρά χρηστικά αντικείμενα (αστρολογικοί σελιδοδείκτες, σημειωματάρια, post it, κ.ά).

Δεν υπάρχουν σχόλια: