1.4.12

Ινδική αστρολογία-Προβλέψεις Απριλίου για τα δώδεκα ζώδια

ι Προβλέψεις της Ινδικής Αστρολογίας για το μήνα Απρίλιο

Γράφει ο Πάρις Σιδηρόπουλος


photo_paris-1












Οδηγίες προς τους αναγνώστες
Θυμίζω ότι στην Ινδική παράδοση οι θέσεις των Φώτων, των πλανητών και των Δεσμών της Σελήνης υπολογίζονται με τον αστρικό ζωδιακό, δηλαδή περίπου 24 μοίρες μείον από τις θέσεις του τροπικού ζωδιακού της δυτικής αστρολογίας.
Κατ’ επέκταση τα ζώδια αρχίζουν σε άλλες ημερομηνίες που δεν ταυτίζονται με τις αντίστοιχες της Δυτικής αστρολογίας. Για να μην μπερδευτείτε λοιπόν θα πρέπει αρχικά να ελέγξετε τις ημερομηνίες για να βρείτε σε ποιο ζώδιο της Βεδικής αστρολογίας ανήκετε. Η ακριβής ημερομηνία και ώρα του περάσματος από το ένα ζώδιο στο άλλο δεν είναι σταθερή και διαφοροποιείται κάθε χρόνο όπως ακριβώς συμβαίνει και στη Δυτική αστρολογία. Κι αν έχετε την …ατυχία να έχετε γεννηθεί πάνω στην αλλαγή των ζωδίων θα πρέπει να ανατρέξετε στην αστρική θέση του Ήλιου (με το σύστημα Lahiri) για τη χρονιά που σας ενδιαφέρει.



Μεσά (Κριός)
Από 13-14/4 έως 13-14/5



Στο χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 2ο οίκο των εισοδημάτων από την κύρια εργασία σας και όχι μόνο. Φιλοξενεί τον Δία και τον Ήλιο (14-30/4) πανίσχυρο στην έξαρση του και έχει τον κυβερνήτη σας Άρη στο 6ο σπίτι του επαγγελματικού ανταγωνισμού πλην ανάδρομο από 1-13/4.Σαφέστατα λοιπόν στον μήνα αυτόν θα πρωταγωνιστήσουν τα εργασιακά σας θέματα, προβλήματα και προοπτικές. Το διάστημα 1-13/4 θα είναι δύσκολο, εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή, με τρικλοποδιές στον εργασιακό χώρο από ζηλόφθονους συναδέλφους και καλό θα ήταν να λέτε όλες τις Τρίτες και τις Πέμπτες, Ωμ Κουτζάγια Ναμαχά Ωμ, 27 φορές, ατενίζοντας νότια και κάνοντας ελαφρά διατροφή αποφεύγοντας το αλκοόλ. Από 14-30/4 τα πράγματα αλλάζουν ριζικά και οι αποδοχές σας και τα καθήκοντα σας αναβαθμίζονται. η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: