14.2.12

Η ημερα του Αγιου Βαλεντινου που δεν θελει να θυμαται το ΚΚΕ-ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ ΜΕ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ



Στη Μοσχα αρχιζει, 14-2-1956, το 20ο Συνεδριο του ΚΚΣΕ. Θα εγκρινει εισηγηση του Νικητα Χρουστσοφ για αποσταλινοποιηση και την καταδικη της προσωπολατριας.

Από το ωροσκοπιο εναρξης του 20ου Συνεδριου παρατηρουμε τα παρακατω ενδιαφεροντα  αστρολογικα στοιχεια.

Το τριγωνο Ηλιου-Ποσειδωνα μας δειχνει ένα πολιτικο αρχηγο που προκαλει ριγη στα πληθη, μεσω ενός οραματος για ένα καλυτερο μελλον, μιας και ενεργει σαν προβολεας των καλων καιρων που θα ελθουν, κατι που αναποκρινεται στις αναγκες του λαου.

Η αντιθεση Ηλιου-Δια μας δειχνει ένα πολιτικο  συστημα που είναι δεμενο στο αρμα της εξουσιας , που με την βοηθεια της αντιθεσης Ηλιου-Πλουτωνα προσπαθει μεσω της μυστικης αστυνομιας να ελέγχει τους αλλους ,αλλα η συνοδος Δια-Πλουτωνα τον κανει επικινδυνο για τους εχθρους του.

Η αντιθεση Ερμη-Ουρανου στον αξονα Καρκινος-Αιγοκερος και μαλιστα στην τελευταια μοιρα των ζωδιων, του δινει μια δυναμη για πληρη ιδεολογικη επιθεση στο προσωπο του Σταλιν και την επιτυχια του για ολοκληρωση της καταρευσης του, ετσι ώστε να πεισει την κοινωνια για την μορφοποιηση ενός νεου συλλογικου πεπρωμενου, όπως μας δειχνει και η συνοδος Αρη-Δεσμου της Σεληνης στο ζωδιο του Τοξοτη.

Βεβαια όλα τα ανωτερω ηταν και κοσμικη επιταγη του τετραγωνου Ουρανου-Ποσειδωνα που δειχνουν πολιτικες κινησεις που μειωνουν την δυναμη της εξουσιας, στην περιπτωση μας εκεινη του Σταλιν.

Γιαυτο τον λογο το ΚΚΕ δεν γιορταζει ποτε την γιορτη του Αγιου Βαλεντινου, γιατι ηταν η αρχη του τελους του ΑΙΩΝΙΟΥ ΕΡΑΣΤΗ ΤΟΥ-ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: