15.2.12

ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ- Ο Ποσειδώνας και οι σχέσεις της ζωής μας

Ποιος κουράστηκε ποτέ ν’ ακούει Σ’ αγαπώ; Βροντοφωνάζοντας ή σιγοψιθυρίζοντας …πάντα υπάρχει ένας λόγος και μια ευκαιρία για να εκφράσουμε αυτό που πραγματικά νιώθουμε!




Μια φορά κι έναν καιρό , στο Βασίλειο της Αγάπης λατρευόταν σα Θεός ένας και μοναδικός Βασιλιάς με μεγάλη καρδιά και απίστευτες μαγικές δυνάμεις που αγαπούσε κι ικανοποιούσε όλες τις επιθυμίες των ανθρώπων που υποκλίνονταν στη δύναμή του. Αγαπημένο του όπλο-σύμβολο μια παλιά ασημένια τρίαινα λίγο λεκιασμένη, λίγο ταλαιπωρημένη από το συνεχή ανακάτεμα των υδάτινων συναισθημάτων που αντάριαζαν τα στήθη των υπηκόων του. Μεγάλος και τρανός σύμμαχος του Βασιλείου της Αγάπης το νερό, η θάλασσα, οι λίμνες τα ποτάμια, η βροχή … τα δάκρυα οτιδήποτε ρέει , έρεε και θα ρέει πάνω στον πλανήτη Γη. Είχε δε τη δυνατότητα να ελέγχει τόσο πολύ τα αισθήματα των ανθρώπων που να καταφέρνει με μια μικρή, πολύ μικρή του επέμβαση να τους κάνει να αγαπούν, να ερωτεύονται, να λυπούνται , να γίνονται φιλεύσπλαχνοι, ελεήμονες, να δείχνουν συμπόνια και κατανόηση ενώ παράλληλα τους έδινε τη γαλήνη και την ηρεμία που χρειάζονταν προκειμένου να επικρατεί αγάπη κι ομόνοια στο Βασίλειο του. Συχνά εχθροί του, δοκίμασαν να σπείρουν διχόνοια και προδοσία στις ψυχές των ανθρώπων του Βασιλείου του αλλά ήταν πάντα τόσο τρομακτικά ισχυρός και ανελέητος απέναντι τους που ποτέ δεν κατάφεραν να τον νικήσουν ολοκληρωτικά. Κατά καιρούς υποδουλώθηκε στις ίντριγκες, τις ζηλοτυπίες και τα πάθη του σκοτεινού εχθρού του Πλούτωνα αλλά πάντα με ένα μαγικό ξόρκι που τον καθιστούσε αόρατο περνούσε στις επάλξεις του αντιπάλου του, έβρισκε τα αδύνατα σημεία του και τελικά τον νικούσε. Κάποιες άλλες φορές πάλι, έπεφτε υπόδουλος στην κυριαρχία ενός άλλου του γειτονικού Βασιλιά-Ουρανός ήταν τα ‘όνομά του- που είχε το χάρισμα της ξαφνικής επίθεσης κι ανατροπής , τον πετούσε στη φυλακή και εξουσίαζε το Βασίλειο του με αυταρχικό κι απόλυτα εγωιστικό καθεστώς. Και πάλι όμως με την βοήθεια μιας άλλης θεάς που του χρωστούσε αιώνια ευγνωμοσύνη, της θεάς Αφροδίτης- θεά της ομορφιάς και της γοητείας- ξεγελούσε τους δεσμοφύλακές του, έπεφτε στη θάλασσα κι εκεί ήταν πάντα δυνατότερος απ’ όλους, κυριολεκτικά Ανίκητος- εφόσον το νερό υποκλινόταν πάντα στη δύναμη του και σκιαζόταν στη θέα της Ασημένιας Τρίαινας που με μια του κίνηση μπορούσε να τ’ ανταριάσει για μέρες και νύχτες ολόκληρες χωρίς να τα’ αφήνει καθόλου να αναπαυθούν. Με ανίκητο σύμμαχό του πάντα το νερό, δανείζοντας του τις καλύτερες δυνάμεις του, τον ατμό, τη διάβρωση , τη δύναμη της συγκέντρωσης πως ήταν ποτέ δυνατόν να νικηθεί;
Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΦΟΡΑ ΞΑΝΑ ΤΟ ΣΤΕΜΑ ΤΟΥ
Ο Βασιλιάς Ποσειδώνας ανακαταλαμβάνει το Βασίλειο του φέτος το Φλεβάρη και μεις οι ταπεινοί του υπήκοοι οφείλουμε να τον υποδεχθούμε με όλες τις δέουσες τιμές που του αρμόζουν. Στον μήνα που είναι αφιερωμένος στον έρωτα και την αγάπη και γιορτάζει όλος ο πλανήτης τον Αγιο Βαλεντίνο ο Ποσειδώνας περνά στο δικό του ζώδιο των Ιχθύων και βροντοφωνάζει για να μας επαναφέρει σε τάξη : ΟΛΟΙ ΠΕΙΤΕ Σ’ ΑΓΑΠΩ. Ποιος είναι αυτός άλλωστε που βαρέθηκε ποτέ να το ακούει; Ας το ξεχάσαμε τα τελευταία χρόνια με τα προβλήματα και τις κρίσεις στα οικονομικές και τα πολιτικά που έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν σταματούν να υφίσταται!
Λαέ του Ποσειδώνα ξεχύσου στους δρόμους και φώναξε Σ’ αγαπώ εκεί που από καιρό είχες ξεχάσει να το κάνεις..Πάρε τώρα τηλέφωνο την ξεχασμένη αγάπη σου, το έφηβο παιδί σου, τη μουτρωμένη γειτόνισσα, τον παρεξηγημένο φίλο που είχες χρόνια να δεις και πες του ότι Τον αγαπάς ακόμα, πες το τώρα που μπορείς , πες το κι ας μην σ’ ακούσουν και γιατί εν τω μεταξύ μπορεί να πάθουν συγκοπή από τη χαρά τους ….γιατί το Σ’ αγαπώ μόνο χαρά μπορεί να φέρει, μόνο ανείπωτη, ασύλληπτη χαρά για όποιον το λέει αλλά κι για όποιον το δέχεται..
Στις γειτονιές των Αστρων επικρατεί αναταραχή!
Τι θα φέρει λοιπόν ο μεγαλοπρεπής Βασιλιάς στις 12 ζωδιακές γειτονιές;
Στους Κριούς
Η φαντασία και η διαίσθηση θα απογειωθούν! Τα όνειρα θα είναι τόσο ζωντανά που θα τείνουν να γίνουν ένα με την πραγματικότητα, άνθρωποι θα σας πλησιάσουν για να δώσουν και να πάρουν αγάπη, προσέξτε όμως να είναι κι αντάξιοι των προσδοκιών σας. Θα αναπτύξετε ευαισθησίες που δεν γνωρίζατε ότι μπορεί να υπάρχουν.Η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: