23.1.12

Συνεργασια Yahoo και Astrology,gr -η Ελληνικη Αστρολογια γινεται Παγκοσμια



Ενημέρωση για τους χρήστες της ιστοσελίδας της Yahoo! Ελλάδας από τα Newsbomb.gr, Gossip-tv.gr, Queen.gr, Astrology.gr.


Ο κολοσσός της παγκόσμιας on line ενημέρωσης, η «Yahoo!», επέλεξε την DPG Digital Media και συγκεκριμένα τα sites της Newsbomb.gr, Gossip-tv.gr, Queen.gr και Astrology.gr, για να ενημερώνει τα εκατομμύρια των ελληνόφωνων επισκεπτών της ανά την υφήλιο. Η στρατηγική συνεργασία της «Yahoo!» με τον όμιλο της D.P.G. Digital Media δεν είναι τυχαία, αφού πρόκειται για τον μεγαλύτερο digital media Όμιλο στην Ελλάδα. Η «Yahoo!» εμπλουτίζει το περιεχόμενο του site της «Yahoo! Ειδήσεις», με το πρωτογενές υλικό του ειδησεογραφικού portal Newsbomb.gr, τις προβλέψεις του καλύτερου Αστρολογικού site Astrology.gr και το μοναδικό περιεχόμενο του κορυφαίου γυναικείου site Queen.gr. Η επισκεψιμότητα των sites της D.P.G. Digital Media καλπάζει με πρωτοφανείς για τα ελληνικά ιντερνετικά δεδομένα ρυθμούς και πρέπει να θεωρείται σίγουρη η περαιτέρω αύξησή της, ύστερα από την ως άνω συνεργασία.

Η συνεργασία της D.P.G. Digital Media με τη «Yahoo!» επεκτείνεται και στην ιστοσελίδα «omg!» from «Yahoo! Ελλάδας», η οποία επέλεξε το κορυφαίο ελληνικό lifestyle site Gossip-tv.gr, που είναι το μεγαλύτερο σε επισκεψιμότητα μέλος της οικογένειας της D.P.G. Digital Media. Το μοναδικό στο είδος του Gossip-tv.gr, προβάλλει καθημερινά ειδησεογραφία από τον χώρο των celebrities, της τηλεόρασης και της ψυχαγωγίας, πλέον και μέσω του «omg!».

Η D.P.G. Digital Media είναι ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος digital media Όμιλος στην Ελλάδα, με 16 ηλεκτρονικά μέσα, σημειώνοντας τον μήνα Δεκέμβριο 5,063,791 μοναδικούς επισκέπτες, 12,578,106 επισκέψεις και 56,957,124 προβολές σελίδων (Πηγή: Google Analytics).



DPG
Ερμού 15, 14ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, Κάτω Κηφισιά 14564, Τηλ.: 210-350300

Δεν υπάρχουν σχόλια: