30.1.12

Η ερμηνεία του Hades στην Uranian αστρολογίαΞεναγός ο Karl Heinz OttingerKarl Heinz Ottinger

Hades_copy

O Hades περιγράφει οτιδήποτε παλιό, σάπιο και ακάθαρτο. Επίσης, την αρχαιότητα και ό, τι συναναστρέφεται με αυτό (γλώσσες αντικείμενα, ανακαλύψεις κλπ). Οι αρρώστιες, οι γιατροί, τα απόβλητα, τα ΧΥΤΑ, η ανακύκλωση, οι επισκευές , οι αναπαλαιώσεις είναι μερικές από τις έννοιες που θα μπορούσαν να καταλογιστούν στον Hades.
Είναι ένας από τους οκτώ -στον αριθμό- υποθετικούς πλάνητες της Uranian που σε συνδυασμό με άλλους πλανήτες ή προσωπικά σημεία (Ωροσκόπος, WI, Μεσουράνημα), τελικά βγάζουν προς τα έξω την παθογένεια του παρελθόντος που πολλές φορές ήταν κεκαλυμμένη και την μετατρέπει σε επιτακτική ανάγκη.
Για παράδειγμα, η οικονομική κρίση που περνάμε στην παρούσα φάση είναι θέμα Hades. Μια πλήρης περιφορά είναι διάρκειας 360.66 έτη. Με βάση την Uranian οικοθεσία (θα μιλήσουμε κάποια στιγμή αργότερα για τα 6 ανεξάρτητα είδη οικοθεσίας) είναι κυβερνήτης της Παρθένου (παροχή υπηρεσίας, καθαριότητα, γιατροί κλπ) και εσωτερικός κυβερνήτης των Διδύμων.
Οι λέξεις που σχετίζονται με τον Hades είναι ένδεια, φτώχεια, υγρασία, ιστορία.
Γενικά οτιδήποτε δεν είναι ευχάριστο είναι Hades!

Hades και κακές ή παράνομες δραστηριότητες
Ο άξονας των δυσάρεστων πράξεων της σκλαβιάς ακόμα και αποτρόπαιων πράξεων είναι ο Άρης/Hades ενώ των δυσάρεστων σκέψεων, ο Ερμής/Hades. Για παράδειγμα, αν συναντήσουμε την εξίσωση Άρης/Hades= MC θα πρέπει να την ερμηνεύσουμε ως εγώ και οι πράξεις μου (MC) με οδηγούν σε κακές πράξεις(Άρης/Hades) και εκδίκηση. Εάν έχουμε όμως Άρης/Hades=Δίας, θα μας δώσει δυσάρεστα αποτελέσματα για δουλειά και οικονομικές απώλειες. Ενώ η εξίσωση MC/NE=HA μας δίνει: Πιστεύοντας σε ψέματα και κτίζοντας παλάτια στην άμμο. Μια κακή ποιότητα ζωής. Πνιγμός. Αίσθηση εξαπάτησης. Η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: