12.1.12

Η Νέα Σύγχρονη Αστρολογική εγκυκλοπαίδεια είναι γεγονός!



Της Βένης Παπαδημητρίου
Tην προσπάθεια της   νέας  Σύγχρονης  Αστρολογικής Εγκυκλοπαιδείας ανέλαβαν οι  4π Ειδικές Εκδόσεις Α.Ε., οι οποίες ετοίμασαν συνολικά 16 αστρολογικούς τόμους με προσεγμένη και ιδιαίτερη εικονογράφηση, καθώς  και κείμενα που ξεπερνούν κάθε άλλη αστρολογική προσέγγιση.
Ο πρώτος τόμος με τίτλο «Αρχές και θεμέλια της Αστρολογίας»  κρεμάστηκε  την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου του 1012 στα περίπτερα και οι επόμενοι θα κυκλοφορούν κάθε Παρασκευή.
Την συγγραφή των τόμων ανέλαβαν οι Βασιλική Κόντη, Ματίνα Πάντζαλη, Ελίνα Τσαβδάρη, Σμάρω Σωτηράκη και Θανάσης Ματσώτας. Υπεύθυνη έκδοσης είνα η Μάρα Καζάκου.

Η  επιστημονική επιμέλεια του πρώτου τόμου αλλά και άλλων, έχει γίνει από τα έμπειρα αστρολογικά χέρια της Σμάρως Σωτηράκη και του Θανάση Ματσώτα.
Όλοι οι συμμετέχοντες που έχουν αναλάβει τη συγγραφή της εγκυκλοπαίδειας είναι ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου Ελλήνων Αστρολόγων, «Πάμε Αστρολογία».
Οι άλλοι τόμοι θα φέρουν τους τίτλους «Πλανήτες και ζώδια»,  «Οι οίκοι στη ζωή μας», «»Ωροσκόπος», «Όψεις πλανητών», «Πλανητικές διελεύσεις», « Εκλείψεις και ανάδρομοι πλανήτες», «Ηλιακή και Σεληνιακή επιστροφή», «Προοδευτικά συστήματα πρόβλεψης», «Ερωτική αστρολογία- Συναστρία», «Καρμική αστρολογία», «Ωριαία και επιλεκτική αστρολογία», «Ψυχολογική αστρολογία», «Εσωτερική αστρολογία», «Κοσμική αστρολογία» κι «Ιατρική αστρολογία».
Η σειρά των τόμων της εγκυκλοπαίδειας θα ολοκληρωθεί στις 20 Απριλίου  του 2012.
©Typologos.com 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: