12.1.12

Προβλέψεις της Τουρκίας για το 2012 σύμφωνα με την Uranian αστρολογία




από τον Karl Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger














Το οικονομικό θαύμα με τα κρυστάλλινα πόδια

Η Τουρκία έχει αποδείξει στο παρελθόν πως την απόλυτη επιτυχία με την απόλυτη καταστροφή την χωρίζει ένας... λεπτός χειρισμός. Και στην παρούσα φάση, το κακό για την ίδια είναι πως έχει επιδείξει μια απίστευτη αλαζονεία η οποία δεν οδηγεί πουθενά. Πιστεύει πως έχοντας ηγετικό ρόλο στον «Μουσουλμανικό κόσμο» θα καταφέρει πολλά περισσότερα από το να είναι «ορντινάτσα» των Αμερικανών. Όπως είχε πει κι ο Άγγλος ποιητής John Milton «Είναι καλύτερα να βασιλεύει κανείς στην κόλαση παρά να υπηρετεί στον παράδεισο».


Ο Recep Tayyip Erdogan δίνει έναν μεγάλο αγώνα ενάντια στην «Χούντα των Στρατηγών» (γιατί ως γνωστόν οι Στρατηγοί είναι ένα άλλο imperium in imperio δηλαδή κράτος εν κράτει) και δεν δείχνουν διατεθειμένοι να χάσουν τα προνόμια τους. Από την άλλη οι περισσότεροι ονομάζουν ένα μεγάλο οικονομικό θαύμα την ανάπτυξη της Τουρκίας που σε περιόδους παγκόσμιας (προ)-ύφεσης έχει ρυθμούς ανάπτυξης 8.2% κατά το  Γ΄ τρίμηνο του 2011 και είναι η δεύτερη ταχύτατα αναπτυσσόμενη οικονομία μετά την Κίνα φυσικά.

Οι Τούρκοι «τρίβουν τα  χέρια τους» με το κατάντημα της Ελλάδας και κάνουν μεγάλες παραβιάσεις σε εναέριο αλλά και θαλάσσιο (πλέον) χώρο εκμεταλλευόμενοι την ελληνική ένδεια και μη επάρκεια καυσίμων σε πολεμικά αεροσκάφη και πλοία. Όμως το οικονομικό θαύμα της Τουρκίας «πατάει» πάνω σε έναν βασικό μισθό των 701,1 τουρκικών λιρών ήτοι κάτι λιγότερο από 285€. Και όσοι παρακολουθούν το  χρηματιστήριο θα είδαν ίσως το εξής παράξενο. Ναι μεν υπάρχει μια αύξηση του ΑΕΠ κατά 11.5%  αλλά το νόμισμα της Τουρκίας «έπεσε» κατά 16.5%  και επιταχύνει καταγράφοντας αρνητικές επιδόσεις σε σχέση με άλλες κραταιές οικονομίες. Το χρηματιστήριο παρουσιάζει σημαντικές απώλειες και εκροή συναλλάγματος προς την αλλοδαπή με αποτέλεσμα η έκθεση του ΔΝΤ να μιλά για αύξηση του χρέους στο 10% του ΑΕΠ από 7% που ήταν το 2011 και 6.3% το 2010. Αν προσθέσει κανείς και την πτώση των κερδών των τραπεζών της Τουρκίας κατά 10.4% τότε αντιλαμβάνεται πως τα πράγματα δεν πάνε καλά.
Έχοντας πλήρη επίγνωση, εκτιμώ πως η Τουρκία βιώνει οικονομικές μέρες αντίστοιχες με αυτές της Ελλάδας στα τέλη του 2009 μόνο που οι προοπτικές είναι αρκετά πιο δυσοίωνες.


Οι Uranian «χρησμοί» για την Τουρκία

-Μια επερχόμενη δυστυχία. Σοβαρές παρανοήσεις σε περιπτώσεις συναλλαγής. Προβλήματα σε συναλλαγές με λέσχες, συνδικάτα και ενώσεις και παύση λειτουργίας αυτών. Κάνοντας χυδαία πράγματα. Εξοικείωση με πολλούς, με τους επιστήμονες και τους αντιπροσώπους του εμπορίου και τη βιομηχανία. Μια συνεργασία που σύντομα πάλι διαλύεται. Ένα δυσάρεστο σπίτι με άσχημες συνθήκες διαβίωσης.
(Annual ASC= Αφροδίτη/Ποσειδώνας= Cupido= Κρόνος/Ουρανός = Βόρειος Δεσμός /Ουρανός= ASC/Hades= Ήλιος/Apollon= Cupido/Apollon= Σελήνη/Δίας=Wi/Δίας= Ποσειδώνας/Cupido)


-Προσωπική δύναμη. Εριστικός λόγος. Περιορισμός της ελευθερίας. Περιορισμός στην δυνατότητα κίνησης. Ο επαγγελματικά μικρός και ασήμαντος. Αλλαγές συνθηκών εργασίας
(Annual MC=MC/Vulcanus= Αφροδίτη/Άρης= MC/Ερμής= MC/Κρόνος= Asc/Αφροδίτη= MC/Βόρειος Δεσμός= Άρης/Cupido=ASC/Cupido= Άρης/Admetos) Η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: