19.1.12

Η θέση της Αφροδίτης σε ένα ωροσκόπιο, μας δίνει μια καλή εικόνα για τον τρόπο που συναισθανόμαστε

από τον Γιάννη Ριζόπουλο


Είναι γνωστό πως η θέση της Αφροδίτης σε ένα ωροσκόπιο, μας δίνει μια καλή εικόνα για τον τρόπο που συναισθανόμαστε αλλά και για τα ερωτικά πρότυπα που μας συγκινούν. Ωστόσο, σε αρκετές περιπτώσεις όλες αυτές οι πληροφορίες αναφέρονται περισσότερο στον χαρακτήρα του ατόμου και ίσως τελικά να μην έχουν άμεση σχέση με τις πραγματικές καταστάσεις που βιώνουμε. Κι αυτό συμβαίνει γιατί η τροπική Αφροδίτη δηλώνει τάσεις και συμπεριφορές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η επιθυμία μας είναι ταυτόχρονα και διαταγή.
Αντίθετα η αστρική Αφροδίτη, η οποία για γεννήσεις των τελευταίων δεκαετιών βρίσκεται περίπου 23-24 μοίρες πίσω από την τροπική, είναι πιο κοντά στο να αποδώσει στις σχέσεις μας όλα αυτά με τα οποία σχετίζεται το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται, αφού υποδηλώνει περισσότερο γεγονότα παρά χαρακτήρα. Τις περισσότερες φορές μάλιστα, η αστρική Αφροδίτη «πέφτει» στο προηγούμενο ζώδιο, από αυτό που βρίσκεται ως τροπική κι εδώ αξίζει να σημειωθούν τα ...παράδοξα που προκύπτουν με δεδομένο το ότι τα διαδοχικά ζώδια έχουν μεταξύ τους πολύ διαφορετικές ενεργειακές προδιαγραφές. Έτσι προκύπτει μια «σύγκρουση συμφερόντων» η οποία πρακτικά ευθύνεται και για την πολύ συχνή διάσταση ανάμεσα στα θέλω μας και αυτά που τελικά αποκομίζουμε στην προσωπική μας ζωή.

Ας δούμε λοιπόν σε τι καταστάσεις εμπλέκεται μια αστρική Αφροδίτη και τι είδους σχέσεις τελικά της τυχαίνουν, ανεξάρτητα με τις προθέσεις της... τροπικής.

Στον Κριό
Ο ανταγωνισμός, η διεκδίκηση και η περιπέτεια είναι αυτά που βιώνει, ακόμη κι αν... δεν το θέλει (στην περίπτωση που ως τροπική βρίσκεται στον Ταύρο). Κι αυτό γιατί έλκει ανάλογους τύπους ερωτικών συντρόφων, που επιπλέον μπορεί να δραστηριοποιούνται στα σπορ.
Πεδίο δράσης: Οπουδήποτε

Στον Ταύρο
Μπορεί να έχει έφεση σε «διπλές» καταστάσεις και παράλληλες σχέσεις -κληρονομιά από μια ενδεχόμενη θέση της τροπικής Αφροδίτης στους Διδύμους- αλλά ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει τις ...σταθερές σχέσεις, συνδυασμένες πιθανά με μια οικονομική ευμάρεια. Και καπάτσα και αποτελεσματική, δηλαδή!
Πεδίο δράσης: Τα εστιατόρια, οι τράπεζες Η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: