15.1.12

Το πως θα γίνουμε ευτυχισμένοι φαίνεται από το ωροσκόπιό μας



από τον Karl-Heinz Otting
Karl Heinz Ottinger
«Η ευτυχία δεν είναι ο σταθμός, είναι ο δρόμος που ταξιδεύεις...»
F M Dostoyevsky


Πολλοί φίλοι και μελετητές της Αστρολογίας αναρωτιούνται, εάν το τάδε άτομο ήταν, υπήρξε ή είναι ευτυχισμένο. Και βέβαια, το αν και πως θα γίνουν οι ίδιοι.  Άλλοι θέλουν την περιπέτεια και άλλοι την ηρεμία, άλλοι το διάβασμα και άλλοι την έντονη ζωή, άλλοι την μονογαμία και άλλοι την πολυγαμία. Όλοι, αναζητούν την ευτυχία. Αυτός είναι ο αντικειμενικός τους σκοπός μόνο που η επιλογή διαφέρει.

Η ευτυχία μας διαφαίνεται αστρολογικά από τέσσερα σημεία:
1.    Ωροσκόπος ή αλλιώς ASC
2.    Βόρειος Δεσμός
3.    Ακμή 4ου οίκου
4.    Δίας & Κρόνος

Ας δούμε λοιπόν τα βήματα ένα προς ένα:

Βήμα 1ον: Ο Ωροσκόπος, ο κυβερνήτης του και οι πλανήτες εντός του 1ου οίκου συμβολίζουν το ποιος είμαι αλλά και το τι καταβολές κουβαλώ μέσα μου. Θα μας υποδείξει λοιπόν τον τρόπο, με τον οποίο μπορούμε να προσεγγίσουμε το αγαθό μιας προσωπικής ευτυχίας.

Ο χάρτης που βάζουμε προς εξέταση είναι του J. Hendrix.


hendrix_copy

Ο «μάγος της ηλεκτρικής κιθάρας» ήρθε ως Τοξότης να επεκτείνει (Δίας κυβερνήτης) μέσα από την προσωπικότητα (Asc Τοξότης) τους άλλους (Δίας στον 7ο σε σύνοδο με την Σελήνη) για να δώσει ένα πιο συναισθηματικό (Σελήνη στον Καρκίνο) άκουσμα για την μουσική (ASC & Δίας σε 24 μοίρα δηλαδή σε μοίρα Ιχθύων όπου oι Ιχθύες καταλαμβάνουν τον 3ο οίκο (γραφή, λόγος, επικοινωνία).
Συμπερασματικά, καταλήγουμε πως ο άνθρωπος αυτός μέσω της προσωπικότητας που είχε αλλά και του «ιδιόμορφου» ταλέντου του κατάφερε με αυτό τον τρόπο να μείνει στην ιστορία.Η συνεχεια εδω


Βήμα 2ον: Ο Βόρειος Δεσμός, το ζώδιο - ο οίκος και οι όψεις θα δείξουν για πιο λόγο ήρθαμε στην παρούσα ενσάρκωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: