11.1.12

Προβλέψεις των ΗΠΑ για το 2012 σύμφωνα με την Uranian αστρολογία



από τον Karl Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger












Ηνωμένες Πολιτείες - In War we trust

Η Αμερική το 2012 θυμίζει κάτι από την Τύρο όπου έμοιαζε οχυρωματικά απρόσβλητη αλλά τελικά, όταν πολιορκήθηκε από τον Μ Αλέξανδρο, κατεστράφη από το ίδιο της το χώμα. Η Αμερική, η χώρα του ονείρου και των ευκαιριών σβήνει και το τέλος της ως υπερδύναμη ζυγώνει. Μια χώρα υπό χρεωκοπία με Προέδρους τσιράκια των μεγάλων εταιριών, η οποία φέτος μπαίνει σε μια κρίση που θα την οδηγήσει να εκμεταλλευτεί άλλες χώρες λεηλατώντας τον πλούτο τους με διάφορα «τεχνάσματα». Ένα εξ αυτών είναι η χρήση της πολεμικής της μηχανής. Εάν μάλιστα σκεφτεί κανείς την ανάγκη τόνωσης του ηθικού των Αμερικανών ή της επανεκλογής του Barack Obama, τότε τα πράγματα γίνονται... ανοικτό βιβλίο!
Το γενικό συμπέρασμα είναι πως οι ΗΠΑ μπαίνουν σε μια περίοδο όπου θα αναγκαστούν να κάνουν επίδειξη ισχύος προσφέροντας παράλληλα ως άλλη Ρώμη «άρτον και θεάματα». Τελικά όμως θα οδηγηθούν σε γενικότερη φτώχεια με κίνδυνο να παρασύρουν την υφήλιο σε μέρες του 1929.

Ας δούμε τι λένε οι εξισώσεις της Uranian:

-Αναγκασμένος εκ των γενικών συνθηκών κι συγκυριών να ρίξω το βάρος μου στους αναξιοπαθούντες και γενικά στα κατώτερα στρώματα της κοινωνίας. Δολοφονία σημαντικού προσώπου. Δυσφήμηση. Απειλή από τρίτους. Νοιώθω πως πρέπει να κοιτάξω τα δικά μου συμφέροντα, αδιαφορώντας για τα θέλω των άλλων. Υποκινώντας δυσάρεστες πράξεις. Αποκτώντας μιας μορφής εμμονές. Η μεγάλη δύναμη όπου αναδιοργανώνει την δομή του κράτους.
(ASC= Ουρανός/Hades= ASC/Πλούτωνας= Ερμής/Hades= MC/Admetos = Πλούτωνας= Kronos / Vulcanus)

-Έχοντας ακόμα μεγάλη δύναμη και επιρροή. Δίνω δικτατορικές διαταγές. Για να ασκήσει τη δύναμη του κράτους. Αποφασίζω και διατάσσω. Επιτυχής πολιτική. Αύξηση στο έδαφος και την αύξηση της δύναμης του κράτους. Επιδόματα μέσω της δύναμης του κράτους. Η επιτυχής δύναμη του κράτους. Η κυβερνητική δύναμη, που εφαρμόζεται άσπλαχνα, έχει τον τρόπο της. Ελάχιστες επαφές. Αύξηση της δημοτικότητας του αρχηγού του κράτους.
(MC= Kronos/Vulcanus= Δίας= Δίας/Zeus= Zeus= WI/Σελήνη =Αφροδίτη/Admetos)

Και ενώ όλα δείχνουν πως πηγαίνουν καλά, κάποιοι πλανήτες έχουν διαφορετική άποψη:

-Επιδείνωση των συνθηκών διαβίωσης. Μπαίνοντας σε μια νέας μορφής ύπαρξης. Γνώση ενός μυστικού δόγματος. Εμπειρία που συλλέγεται μέσα από δυσκολίες. Φτώχεια. Έλλειψη ζωτικότητας και σωματικής δύναμης. Ξαφνικοί μετασχηματισμοί των συνθηκών διαβίωσης. Τα προηγούμενα λάθη και οι κακές πράξεις κάνουν την εμφάνιση τους. Μήνυμα ενός υποκινητή ληστείας ή  δολοφονίας.
(Hades=Ποσειδώνας/Admetos=MC=Hades/Apollon= Ήλιος/Vulcanus= Ουρανός= Ουρανός/Cupido= WI/Αφροδίτη= Ερμής/Ουρανός)

-Πρόσωπα, και ειδικότερα γυναίκες λειτουργούν με κανόνες υποκόσμου. Σκληρός θάνατος μιας επώνυμης συζύγου. Επικίνδυνες αποστολές ή αναθέσεις. Πολεμοχαρείς δραστηριότητες. Δολοφονικές πράξεις. Η εκτελεστική δυνατότητα που παρέχει η κρατική εξουσία. Ο έχων την πλήρη εξουσία. Εξουσία εν λευκώ. Λειτουργώντας για λογαριασμό του κράτους. Μια γυναίκα επιτυχημένη στον επιχειρηματικό τομέα. Μεγάλη αύξηση της ιδιοκτησίας. Ανεπάρκεια στη λειτουργία των αδένων. Απώλεια μιας γυναίκας, της συζύγου ή της μητέρας. Για να τεθεί υπό σκληρή πίεση. Ένα συντριπτικό τέλος. Ξαφνική δύναμη. Κεραυνοβόλημα. Για να φρουρηθεί, για να αισθανθεί περιορισμένος και πιεσμένος. Μακροχρόνια διάρκεια της στέρησης της ελευθερίας.
(Σελήνη= Άρης/Hades= MC/Kronos=Δίας/Apollon=Ήλιος/Admetos= Ποσειδώνας/Hades= Vulcanus = WI/Ουρανός= Κρόνος/Admetos)



USA_ANN
Η Οικονομία

Το τραπεζικό σύστημα και η τράπεζα της χώρας που κάνει οικονομική πολιτική. Εδώ μιλάμε για το US Fed…

Η αποσύνθεση. Απώλεια της επαφής με την πραγματικότητα. Ισχυρή επέκταση και ισχυρά οικονομικά κίνητρα και απολαβές. Πλούτος. Καλή τύχη. Ικανοποίηση. Κατοχές. Χρήματα. Πυρκαγιές και πόλεμοι. Γενική ώθηση στη δραστηριότητα. Πολεμικές δυνάμεις. Η παραίτηση και η απόλυση. Εργασία η όποια δεν είναι μόνιμη. Κηδεία. Ενθουσιασμός και ένταση. Ξαφνική όχληση του κόσμου.
(Radix δηλαδή η Γενέθλια Τάση: {Kronos= WI/Cupido} = Ήλιος/Ποσειδώνας= Apollon/Vulcanus=Wi/Δίας = WI/Zeus = Άρης/Κρόνος = AsC/Ουρανός) Η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: