8.12.11

Πανσέληνος Δεκεμβρίου 2011 με συνοδεία έκλειψης – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerinanew1.jpg










Η τελευταία Πανσέληνος του χρόνου μας επιφυλάσσει πολλούς συναισθηματικούς περισπασμούς, εφόσον συνοδεύεται από μια Ολική έκλειψη Σελήνης, που θα επηρεάσει τη συναισθηματική μας δεινότητα.
Πραγματοποιείται στις 10/12 στις 18ο των Διδύμων και κορυφώνεται στις 16.36 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας.
Τα μεταβλητά ζώδια Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθύες και Παρθένοι του δεύτερου δεκαήμερου θα επηρεαστούν περισσότερο, καθώς και όσοι έχουν πλανήτες γύρω από τα σημεία των συγκεκριμένων ζωδίων, στον προσωπικό τους χάρτη.
Ο άξονας Διδύμων – Τοξότη αφορά πάνω απ’ όλα στην επικοινωνία, τα ταξίδια και τα μαντάτα, που μας βομβαρδίζουν συνεχώς.
Τα συναισθήματα εμπλέκονται με νοητικές διεργασίες, φιλοσοφούνται, επεξεργάζονται, αλλά δεν καταφέρνουν να βρουν μια διέξοδο.
Η θέση του Άρη από την Παρθένο είναι καθοριστική σε αυτή την Πανσέληνο, που κάτω από την επιρροή της έκλειψης, δημιουργεί συγκρούσεις στις σχέσεις μας με τους άλλους.
Οι ανακατατάξεις στο πολιτικό σκηνικό, συνοδεύονται από πολλές ανατροπές σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο.
Η Πανσέληνος αυτή θα μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε πόσο εξαντλημένο είναι το νευρικό μας σύστημα από όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό σε όλα τα επίπεδα, ενώ η επιρροή της έκλειψης έχει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.
Ας δούμε πώς θα επηρεάσει ξεχωριστά κάθε ζώδιο.



ΚΡΙΟΣ
Μετριάστε την παρόρμηση και προσέχετε τι λέτε και πώς το λέτε, σκεφτόμενοι πολύ καλά τον τρόπο που εκφράζεστε. Η επικοινωνία σας είναι ο τομέας που προσβάλλεται από αυτή την Πανσέληνο, ενώ οι μετακινήσεις χρειάζονται πυξίδα και οδηγό, καθώς και υπομονή και ηρεμία. Το συγγενικό περιβάλλον επιφυλάσσει εκπλήξεις, οι οποίες τείνουν να σας απογοητεύσουν, ωστόσο μπορείτε να ελέγξετε τα γεγονότα. Μην επιλέξετε όμως την επίθεση και, αν η άμυνα δεν σας εξυπηρετεί, προσπαθήσετε να αναβάλετε κάθε συμφωνία επισφράγισης, οποιασδήποτε κατάστασης.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Πανσέληνος αυτή στοχεύει στον οικονομικό και συναισθηματικό σας προϋπολογισμό, τον οποίο κάποιοι βλέπετε να διαταράσσεται, ενώ όλα κινούνταν με ακρίβεια ψηφιακού ρολογιού. Προσέξτε τις οικονομικές συνδιαλλαγές σας, τυχόν εκκρεμότητες αλλά και τις υποχρεώσεις, που θα δημιουργηθούν. Από την άλλη, μην επενδύετε τυφλά σε σχέσεις που υπόσχονται δάνεια με μηδενικό επιτόκιο, γιατί μπορεί να σας κάνουν γενναίες εκπτώσεις, αλλά τα λεφτά τους δεν προτίθενται να σας τα χαρίσουν. Η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: