30.10.11

Με ποια ζώδια ταιριαζουν οι Σκορπιοί;


από την Χριστίνα Δημοπούλου
Xristina Foto









Μόνο γιατί τα μάτια σου με κοίταξαν
Με τη ψυχή στο βλέμμα,
Περήφανα στολίστηκα το υπέρτατο της ύπαρξης μου στέμμα,
Μόνο γιατί τα μάτια του με κοίταξαν.
 Μαρία Πολυδούρη


Οι Σκορπιοί, θηλυκοί – αρσενικοί είστε ερωτικοί, φλογεροί, αισθησιακοί, ελκυστικοί. Διαθέτετε αστείρευτο πάθος, ασκείτε μυστηριακό μαγνητισμό και διακρίνεστε για το ασυναγώνιστο σεξουαλικό σας ταμπεραμέντο.

Από πολλούς καλείστε ως το ζώδιο του σεξ, καθώς αναζητείτε την ηδονή με βουλιμία και απληστία και προσφέρετε την ερωτική ικανοποίηση με πάθος και ένταση. Ο Πλούτωνας κυβερνήτης του Σκορπιού είναι συνδεδεμένος με την λίμπιντο, το πέρας της αρχής της ηδονής ενώ ο Άρης ο παραδοσιακός κυβερνήτης του ζωδίου συμβολίζει τη σεξουαλική ενέργεια και δράση. Αναπόφευκτα, λοιπόν, τα βαθύτερα ένστικτα της ύπαρξή σας είναι ταυτισμένα και άμεσα συνδεδεμένα με τον απόλυτο και παθιασμένο έρωτα.

Σας αρέσει να δημιουργείτε ένα μυστήριο γύρω από την προσωπικότητα σας, το οποίο με τη σειρά του σας κάνει ελκυστικούς και περιπόθητους. Το βλέμμα σας αινιγματικό και περίπλοκο προσκαλεί τον έρωτα σε ένα κήπο που ανθίζουν οι βαθύτερες ερωτικές επιθυμίες και αναδύονται τα σεξουαλικά ένστικτα. Αξίζει να τονιστεί ότι για εσάς, η παθιασμένη σεξουαλική συνύπαρξη είναι συνυφασμένη με την ολοκληρωτική, βαθιά και αδιάτμητη ψυχική ένωση.

Έντονα συναισθηματικοί και τρωτοί στα συναισθήματα των άλλων, έχετε μάθει να φοράτε τη μάσκα του κλειστού και του μοναχικού και μάλιστα με αριστοτεχνία. Στην πραγματικότητα, όμως, κυριεύεστε από έντονα και αβυσσώδη πάθη τα οποία φλέγεστε να εκδηλώσετε. Για να δοθείτε όμως ψυχή τε και σώματι είναι αναγκαίο το άλλο πρόσωπο να είναι ειλικρινές, γοητευτικό και προπάντων να σας καλλιεργεί ένα αγωνιώδες αίσθημα να το κατακτήσετε, να το εξουσιάσετε. Παράλληλα όμως, συνυπάρχει η ανάγκη να διαφυλάξετε τον εαυτό σας και ως εκ τούτου δεν επιτρέπετε σε κανέναν να διεισδύσει στα μύχια της ψυχής σας. Ακόμα και μετά από αμέτρητες συνευρέσεις φροντίζετε να κρατάτε μυστικά και να δείχνετε μηδενική ανοχή σε περίπτωση που κάποιος αποπειραθεί να απειλήσει την μυστικότητα σας.Η συνεχεια εδω

Ημιάγριοι και μαζοχιστές από τη φύση σας, κατά τη διάρκεια του ερωτικού παιχνιδιού, επιθυμείτε την πρόκληση φιλονικιών και αντίλογων που σας εξιτάρουν και κορυφώνουν το ερωτικό πάθος. Σας αρέσει να βασανίζετε τον εαυτό σας και τον άλλο καθώς φτάνοντας ένα βήμα πριν την φθορά νιώθετε ότι την έχετε νικήσει. Γενικότερα, ο ψυχικός πόνος διεγείρει τα αδηφάγα ένστικτα σας κατά την ερωτική πράξη, η οποία, με τη συμβολή της καλπάζουσας φαντασίας σας, αποτελεί μια μύχια σχεδόν ιεροτελεστική σεξουαλική συνύπαρξη. Χαρακτηριστικά λέγεται ότι οι Σκορπιοί σπάνε τα κοντέρ των ερωτικών επιδόσεων και των σεξουαλικών πειραματισμών.

Συμπερασματικά, ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που κάνουν τα πάντα σε υπέρτατο βαθμό! Αγαπούν με πάθος- μισούν με πάθος. Ερωτεύονται με ένταση – εκδικούνται με ένταση.



Σκορπιός & Κριός

Ο Κριός είναι ζώδιο της Φωτιάς, εξωστρεφές και παρορμητικό. Κυβερνήτης του είναι ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης και της πρωτοβουλίας, ο οποίος αποτελεί και παραδοσιακό εξουσιαστή του δικού σας ζώδιου. Όπως είναι φανερό ξεκινάτε από μία κοινή βάση δηλαδή την ανάγκη να έχετε τον πρώτο λόγο, να κυριαρχήσετε, να καταλάβετε τον άλλο.
Η κοινή τάση αυτή μπορεί να είναι ιδανική για τον ερωτικό τομέα, όπου ένας ανταγωνιστικός σεξουαλικός αγώνας σας εξιτάρει και κορυφώνει την ερωτική ένταση. Δεν ισχύει, όμως το ίδιο και για την καθημερινή σας ζωή, όπου, αν δεν υπάρξει διακοπή των εχθροπραξιών, η μεταξύ σας συμβίωση είναι αδύνατη.

Επιπλέον, ο Κριός είναι από τη φύση του ανυπόμονος και παρορμητικός και ως εκ τούτου πρώτα ενεργεί και μετά σκέφτεται. Από την άλλη, εσείς είστε διερευνητικοί και διεισδυτικοί και προτιμάτε να έχετε εμβαθύνει σε ένα θέμα προτού πάρετε μία απόφαση. Ο ένας, λοιπόν, θέλει εδώ και τώρα και ο άλλος θέλει το χρόνο του να το ψάξει, να το προγραμματίσει. Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη, εκτός αν ένας από τους δύο διαχειριστεί τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο.

Σε τέτοιο ενδεχόμενο, το πρόσωπο που θα προσπαθήσει να ελέγξει την κατάσταση δεν είναι άλλο από εσάς. Προσοχή όμως στον τρόπο γιατί ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να επαναστατήσει, αν αντιληφθεί ότι έχει γίνει δέσμιος του ερωτικού σας αισθησιασμού ή της κτητική σας διάθεσης. Η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: