2.10.11

Τι προβλέπουν τα άστρα της Βεδικής για τον Οκτώβριο.

Γράφει ο Πάρις Σιδηρόπουλος

photo paris-1



















Οδηγίες προς τους αναγνώστες

Θυμίζω ότι στην Ινδική παράδοση οι θέσεις των Φώτων, των πλανητών και των Δεσμών της Σελήνης υπολογίζονται με τον αστρικό ζωδιακό, δηλαδή περίπου 24 μοίρες μείον από τις θέσεις του τροπικού ζωδιακού της δυτικής αστρολογίας.
Κατ’ επέκταση τα ζώδια αρχίζουν σε άλλες ημερομηνίες που δεν ταυτίζονται με τις αντίστοιχες της Δυτικής αστρολογίας. Για να μην μπερδευτείτε λοιπόν θα πρέπει αρχικά να ελέγξετε τις ημερομηνίες για να βρείτε σε ποιο ζώδιο της Βεδικής αστρολογίας ανήκετε. Η ακριβής ημερομηνία και ώρα του περάσματος από το ένα ζώδιο στο άλλο δεν είναι σταθερή και διαφοροποιείται κάθε χρόνο όπως ακριβώς συμβαίνει και στη Δυτική αστρολογία. Κι αν έχετε την …ατυχία να έχετε γεννηθεί πάνω στην αλλαγή των ζωδίων θα πρέπει να ανατρέξετε στην αστρική θέση του Ήλιου (με το σύστημα Lahiri) για τη χρονιά που σας ενδιαφέρει. 


vedic_oct

Μεσά (Κριός)
Από 13-14/4 έως 13-14/5
Στο χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 8ο οίκο των κληρονομικών, των χρόνιων παθήσεων, της μεταφυσικής και του σεξ φιλοξενώντας τον Δία ανάδρομο. Παράλληλα ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Άρης βρίσκεται στην πτώση του στον Καρκίνο από 1-30/10 και στον 11ο οίκο των ευκαιριών. Δύσκολος και άχαρος λοιπόν μήνας επειδή στους τομείς που ανέφερα θα εμφανίζονται απατηλές ευκαιρίες, απραγματοποίητες υποσχέσεις και διαψεύσεις. Χρειάζεται για να επιβιώσετε να λέτε για τον Άρη όλες τις Τρίτες του μήνα, Ωμ Κουτζάγια Ναμαχά Ωμ,27 φορές, ατενίζοντας νότια και για τον Δία όλες τις Πέμπτες, Ωμ Μπριχασπάταγιε Ναμαχά Ωμ,27 φορές, ατενίζοντας βορειοανατολικά. Η τρίτη ηλικία ας φροντίσει προληπτικά την υγεία της και οι άνδρες με ελεύθερη ερωτική την επιλογή συντρόφου τους.

Βρίσαμπα (Ταύρος) 
Από 13-14/5 έως 14-15/6

Στο χάρτη του μήνα το ζώ διο σας καταλαμβάνει τον 9ο τυχερό οίκο, φιλοξενεί τον στρυφνό και «διαβολικό» Κέτου ή Νότιο Δεσμό και ευτυχώς η Αφροδίτη σας βρίσκεται σε πτώση στον ωροσκόπο μόνον από 1-3/10.Στην συνέχεια η Αφροδίτη θα βρίσκεται παντοδύναμη στον θρόνο της τον Ζυγό και στο 2ο σπίτι των εσόδων από 4-31/10.Προσοχή λοιπόν στην ατομική σας συμπεριφορά από 1-3/10 και ειδικά προς τον πατέ ρα σας και τα άτομα κάποιας ηλικίας γενικώτερα.Από4-31/10 η τύχη θα είναι με το μέρος σας σε ότι έχει σχέση με τα εισοδήματα που προέρχονται από την κύρια απασχόληση σας είτε είσαστε μισθωτοί είτε ελεύθεροι επαγγελματίες. Για τις ελεύθερες γυναίκες θα υπάρξουν ευκαιρίες γνωριμιών με άνδρες ευκατάστατους από το εξωτερικό και με προοπτική στέρεων γάμων με κοινωνική άνοδο. η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: