5.9.11

Δημητριος Κορωνακης-Εφημερειο-Στοχασμοι 4


Εφημερειο του Ερωτα,,δονηση δερματος και εσω οργανων,σε συχνοτητες που η επιστημη δεν ερευνα,οι θεολογοι τις αγνοουν,αλλα τα πλασματα του δασους ξερουν χιλιαδες χρονια,χρησιμοποιηση των μορφογεννητικων πεδιων του Συμπαντος,μεταλλαξη της ενεργειας σε φως,ελευθερης απο ηθικες δεσμευσεις ανθρωπων που εζησαν πριν απο εμας.Η Αγαθοποιοος ενεργεια του Ερωτα,εφαλτηριο αναδομησης  σκελετου του Κοσμου,φορεας Προσωπου,οχι Προσωπειου,διαβλητο και υποκειμενο σε νομους,που μονο η φυση ξερει να βαζει σε καθε δημιουργημα της.

Εφημερειο της μεταβασης,απο την συναρτηση του φωτος στον τελεστη της ψυχης,μεσα απο χωρους Hilbert,που μονο η αρχεγονη πνοη μπορει να ορισει τα Αιθερικα πεδια.

Εφημερειο της μεταβαση στην εβδομη διασταση,την εκφυλιστικη,πεδια συνειδησης και βουλησης των συζυγων μεγεθων Ζωης-Θανατου,μεσα απο την διαδικασια της εξελιξης του φωτος σε ατραπους αυτογνωσιας του τελους και της αρχης.Τιποτε δεν χανεται,ολα μεταμορφωνονται σε χωρους Dirac,εξω απο τους νομους τηνς φυσικης.

Εφημερειο της Αγαπης,των νιοστων διαστασεων του Συμπαντος,δρομοι σωτηριας της ψυχης,πανω σε λιβαδια,ροη αοριστων ολοκληρωματων της νυκτας,σε κορμια που η αρχη απροσδιοριστιας δινει ιστορικοτητα στο Μηδεν,μνημες παρελθοντων ζωων,σε αλλες γαλαξιακες διαστασεις του Οντος.

Εφημερειο συζυγων μεγεθων Ραμανιας γεωμετριας του Ειναι,σε καταστασεις του Φαινεσθαι,που οι μητρες εχουν μοναδιαιο πινακα,αρχη της βουλησης σε κβαντομηχανικα επιπεδα της θυμησης.

Εφημερειο της αεναης κινησης του Οντος,σε καμπυλους χωρους της Υπαρξης,προεξερχοντος της δονησης της φωνης,σε λιβαδια του απειρου Ηλιου της αρχης των Παντων,ολοκληρωση του τελους μεσα απο την ιστορικοτητα του Προσωπου και της Ψυχης,συζυγη μεγεθη της Αιωνιας Καθαρσης,διαφορικη εξισωση της Δικαιοσυνης στους Αιωνες των Αιωνων,Αμην.

Εφημερειο της αρσης των αντινομιων του Κοσμου του μικρου του Κοσμου του μεγαλου,που καθε σπορα της Φυσης ζει την γεωμετροβιολογια των αιωνιων κυκλων των επαναγεννησεων,κοσμοι πολλαπλων διαστασεων,που το βελος του Χρονου κανει μαθηματα ιστορικοτητας σε παιδια της αρχεγονης σκονης,που μολις χθες εμαθαν το αλφαβηταρι της Κοσμικης Αγαπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: