5.9.11

Δημητριος Κορωνακης-Εφημερειο-Στοχασμοι 5,

Εφημερειο  προσαρμογης του Αρχεγονου Λογου,σε χωρους Hilbert και Ευκλειδιας Γεωμετριας,που οι γεωδαιτικες γραμμες της Αρχης,προσδιοριζουν την εξελιξη του δερματος,ορια του Κοσμου που η η αρχη της αντιμεταθεσης δεν ισχυει.

Εφημερειο συνειδησης του Ορατου,σε πεδια αμορφων εκδηλωσεων του Ενος,σωματα προυπαρχοντα στο ιερατειο της Ανατολης,φεροντες μηχανισμοι της σκεψης,σε ποταμια της Αιωνιας προβολης του Φωτος,φασμα υπερυθρων,φαρετες αληθειες,περα απο τους νομους της Φυσικης.

Εφημερειο  γνωσηε,οτι η επαναγεννηση προυποθετει την χωρο-χρονικη καμπυλοτητα του κορμιου,ετσι ωστε ο νομος της Κοσμικης Οικονομιας λαβει την μεγιστη τιμη του Ηθους,μονο τοτε που η εντροπια του Χρονου γινει σαρκιο της ψυχης,σε μονοπατια του Γολγοθα,που μονο ο καθενας ξερει τα βηματα της Αναστασης του.

Εφημερειο της αντιστροφης μετρησης των γαλαξιακων προσεγγισεων-αποχωρισεων στο φασμα Ερυθρου-Κυανου,ειναι η στιγμη της αποκαλυψης,οτι εχουμε καρμικες υποχρεωσεις της συνειδησιακης διαστολης στο φασμα του Κυανου,δονηση σοφιας της Ανατολης,δρομος ταχυτητας στο λιμανι Ηρεμιας των Πλειαδων.

Εφημερειο οτι το ισοπλευρο Τριγωνο του Καρμα ισουται με το αρθροισμα του Ισοπλευρου Τριγωνου του παρελθοντος και του Ισοπλευρου Τριγωνου του μελλοντος,εκφραση Ραμανιας Γεωμετριας του παροντος,σε καταστασεις μεγιστης εντροπιας του νου,,που κατανοει την αρχη Μηδεν επι Απειρον ισον Ενα.

Εφημερειο του Αναξαγορα που ειπε’Το καθετι,οπως η ψυχη μας,οντας απο Αερα,βεβαιωνει την συνοχη μας.Η Αναπνοη και ο Αερας αγκαλιαζουν τον κοσμο ολο’,ειναι ο μακρινος ανταποκριτης της Μεγαλης Εκρηξης,σε εποχες που η τριπλη συνοδος Ουρανου-Ποσειδωνα-Πλουτωνα,δειχνουν τις πραγματικες αιτιες δημιουργιας του Κοσμου.

Εφημερειο,οτι ο συνδεσμος της θεωριας των Ομαδων και της Ομαδικης Μυησης ειναι η νοοσφαιρικη επικρατεια  των Αριστεροστροφων και Δεξιοστροφων κινησεων του Χρονου στο βελος του συμπαντικου Καρμα..

Εφημερειο της αναστασης,μετουσιωση των μορφογεννητικων πεδιων σε ατραπους της εβδομης διαστασης,συνειπικουρεια της αρχης της Απροσδιοριστιας,δονηση του Αιωνιου Λογου,αποηχος της Μεγαλης εκρηξης του Ειναι.                    

Δεν υπάρχουν σχόλια: