23.9.11

Ευάγγελος Βενιζέλος - Σφύριξε κι ...έληξε!

Ο εν δυνάμει αρχηγός… πάει στα αποδυτήρια
από τον Karl Heinz Ottinger
Karl Heinz Ottinger










Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι ένας πολιτικός με ειδικό βάρος και θα μπορούσε να παίξει καταλυτικό ρόλο σε ένα ΠΑΣΟΚ αλλά και μια Ελλάδα γενικότερα όπου οι προσεχείς μήνες κάποιοι πολιτικοί δεν θα έχουν να ζηλέψουν τίποτα από την La Divina Commedia του Δάντη όπου στον 8ο κύκλο της Κολάσεως οι διεφθαρμένοι πολιτικοί βράζουν μέσα σε καζάνια με πίσσα.

Όμως όπως λέει και ο Al Pacino στην ταινία ο Δικηγόρος του Διαβόλου: «Vanity - is defenitely my favourite sin» δηλαδή η ματαιοδοξία είναι η αγαπημένη μου αμαρτία!! Και δυστυχώς ο Ευάγγελος Βενιζέλος εκεί την πάτησε. Πρώτη φορά μετά την ήττα του ΠΑΣΟΚ το 2007 όπου από νωρίς έφυγε για εξαγγελίες στο Ζάππειο και τελικά κατάφερε κάτι που μόνο ο Ιησούς Χριστός έχει καταφέρει ιστορικά. Να αναστήσει πεθαμένο. Ο Ιησούς ανέστησε τον Λάζαρο και ο Βενιζέλος τον Γ. Παπανδρέου. Έτσι, μετά την νίκη του ΠΑΣΟΚ το 2009 τον έβαζε ο Γ. Παπανδρέου σε υπουργεία μη ιδιαίτερης στρατηγικής σημασίας και ξαφνικά ενώ όλοι εν χορώ ζητούσαν επί πινάκι το κεφάλι του Γ. Παπακωνσταντίνου έβαλε «Τσάρο» της οικονομίας τον Ευάγγελο Βενιζέλο.
H δημοτικότητα και η πολιτική υπόσταση του Ευάγγελου Βενιζέλου βρίσκεται μαζί με το «τρυπάνι» της Noble, στα 1800 μέτρα κάτω από την γη. Έχοντας την πλειονότητα των πλανητών του στον παρορμητικό σταυρό και με «πληγωμένο τον εγωισμό του» άρχιζε να κάνει δηλώσεις που μας παρέπεμπαν σε άλλες εποχές.  Άλλωστε ο Δικαστής Τερτσέτης (όπου τον υποδυόταν ο Νίκος Κούρκουλος) στην ταινία «η Δίκη των Δικαστών» είχε πει: «Αυτοί που φωνασκούν περισσότερο για χάρη της Ελευθερίας είναι άπληστοι για κυριαρχία και δεσποτισμό».

«Όλοι έχουμε γραμμένο που το λέμε πεπρωμένο»

Παρακάτω δίνονται οι ερμηνείες (με την μέθοδο του Ηλιακού Τόξου-SARC) των εξισώσεων των Μεσοδιαστημάτων που αφορούν την μελλοντική πολιτική καριέρα του Ευάγγελου Βενιζέλου. Οι απαντήσεις μέσω της Uranian είναι σαφείς, αφού μια εξίσωση έχει συγκεκριμένη χρήση και απάντηση βγάζοντας από πάνω της τις ερμηνείες κατά το δοκούν.


1) Αυξάνοντας τις προσπάθειες γίνομαι ανταγωνιστικός. Βάζοντας τον εαυτό του μαζί με άλλους σε μεγάλο κίνδυνο. Χυδαίες και βρώμικες πράξεις. Το να δεχτεί και να νοιώσει κάποιος πολύ αγάπη από τους άλλους. Διδασκαλία. Λαμβάνοντας οδηγίες. Θέληση για επιμόρφωση. Άσχημα αποτελέσματα επί μακρού χρόνου. Το κενό, η μοχθηρία και οι κακές πράξεις μίσους. Δημιουργικές ολοκληρώσεις στους νέους τομείς. Εργασία με αυξανομένη ζήτηση. Προσωρινή αλλαγή στην εργασία. Βάζοντας τους άλλους να είναι υπό ένταση. Η αρχή μιας νέας ανάπτυξης με μια πολύ μικρή αρχή που αυξάνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα σε κάτι πολύ μεγάλο και προκαλεί τη μεγάλη ένταση. Για να είναι ανήσυχος σχετικά με την εξέλιξη κάποιων υποθέσεων. Για να οδηγήσουν και να κατευθύνουν τις ενέργειες. Για να δημιουργήσει την ένταση.Η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: