5.8.11

Ελλάδα- Χρόνια Πολλά Μεταπολίτευση (μέρος ΙΙ)

Γράφει ο Karl-Heinz Ottinger

Karl_Heinz_Ottinger







Στο Πρώτο Μέρος- Ελλάδα Χρόνια πολλά είχαμε γράψει πως : «Μια πρώτη εκτίμηση: Η κυβέρνηση τώρα που νοιώθει πως έδεσε «τον γάιδαρο της» τώρα θα την πατήσει. Η χώρα μπαίνει σε μια βαθειά ύφεση. Νομίζω πως οι αγορές θα επιχειρήσουν παράλληλα χτύπημα σε Ελλάδα, Ισπανία και Ιταλία.»  Έτσι τελικά έγινε μιας και οι αγορές «χτυπούν» από τις 3/8 την Ισπανία και την Ιταλία ενώ ασκούν πιέσεις και στην Γαλλία. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως εάν συνεχιστούν οι πιέσεις αυτές τότε η χρηματοδότηση (σε πρώτη φάση) της Ελλάδας θα είναι αδύνατη.  Το όνειρο για μια Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία (επί της ουσίας) προφανώς και θα μείνει στο ράφι.

Δείτε όμως κάτι αξιοπερίεργο . Βάζουμε τους χάρτες Ελλάδας, Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ιταλίας και Ισπανίας και βλέπουμε το πλήθος των  προσβολών που δέχονται από Ουρανό και Πλούτωνα. Ο Ουρανός στην πραγματικότητα βγάζει με βία πράγματα που σιγόβραζαν εντός της Ευρώπης. Οι οίκοι αξιολόγησης ουσιαστικά είναι μια «φούσκα από χαρτογιακάδες» οι οποίοι μεροληπτούν εξόφθαλμα υπέρ της «υπερδύναμης» Αμερικής, αφού προ της στάσης πληρωμών αυτοί την διατηρούν εντός της πρώτης βαθμίδας αξιολόγησης.

4oplos



Η Ελλάδα ήταν η κερκόπορτα ενώ ο ΓΑΠ ο φύλακας που ξέχασε την πόρτα ανοικτή!!!


Ανέκαθεν στην Ιστορία του ανθρωπίνου γένους υπήρχε ένας αδύναμος κρίκος. Υπάρχει ένα απόφθεγμα που λέει πως Gelegenheit macht Diebe δηλαδή η ευκαιρία είναι που κάνει τον κλέφτη! Μέσα δηλαδή από την Ιστορία καταλαβαίνει κανείς πως συνήθως για να σε κλέψουν έχεις δώσει είτε δικαίωμα είτε τα σημάδια αδυναμίας φύλαξης. Η  Ευρώπη είναι ουσιαστικά ένας «αδύναμος κρίκος» και οι Αμερικάνοι κάνουν τα πάντα για να παρατείνουν την δήθεν κυριαρχία τους.Η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: